Aydin gerckten gelecekte ii bi kanat olacak artk maca ciktgnda takimda siritmiyor kendind bu sezon cok sey katmis
Bu mac iyi pres yaptı bir kac kere 1 e 1 de adam gecti net orta açtı hatta kanatta çizgi pozisyonunda bayağı mucadeleler verdi.. Kızı uğurlu geldi..
Emre iyiydi ama 90 dakika çıkaramıyor maçları. Aydın da ilk 11 başlasa o da çıkaramaz.
Hiç boşuna kasmayalım. Ne Emre, ne Engin, ne Aydın, ne de Riera kanat oyuncusu değil. 2 kere 2 dört. Ama kesinlikle Engin ve Emre'nin haklarını yemeyelim, çok iyi idare ettiler sezon boyunca.
Emre'nin pek katkısı yok gibi, fizik olarak çok çok zayıf, toparlaması lazım ufaktan.
Emre yi son 30 veya 45 dakikada koyacaksin. Ilk 11 oyuncusu degil.
Ofansif ozellikli bir oyuncu ama 3 asist 1 golu var. Son derece az. Top ayagian geldimi genelde ne yapacagini bilemiyo ayrica.
Aydın düz bi oyuncu bence de yedek kalması daha iyi
Aydın ancak böyle yorgun rakibe karşı iş yapar bence. Çünkü top sürerken çalım atan bir oyuncu değil. Ama yorgun rakibin sağından atıp solundan geçecek kadar hızlı. Bugün de alıp gittiği bi kaç pozisyon var.
bana geçen sene böyle birşey deseler gülme krizine girerdim fakat aydın cidden o patlamayı tekrar yapma potansiyelini yakaladı benim gözümde. gerçekten takıma bir hareket getiriyor. o eski aydından birşey kalmamış. ayrıca çok sıkı kondisyon çalışmış. derbilerde ilk 11 değil de sonradan girerek yorulmuş rakip takımın beklerini cidden zorlayacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: gtrskyline
bana geçen sene böyle birşey deseler gülme krizine girerdim fakat aydın cidden o patlamayı tekrar yapma potansiyelini yakaladı benim gözümde. gerçekten takıma bir hareket getiriyor. o eski aydından birşey kalmamış. ayrıca çok sıkı kondisyon çalışmış. derbilerde ilk 11 değil de sonradan girerek yorulmuş rakip takımın beklerini cidden zorlayacaktır.
+1905
Ama umarım Play-Off da ki ilk maçımızda ilk 11 çıkar. Emre'nin kart cezası olduğundan. Riera oynarsa işimiz var.
Emre, Aydin, Necati, Engin, Semih gibi oyuncular bir takim taraftarimiza batiyor. Sürekli bir seyini yakalayim elestiriyim havasindalar. Bu gece 30 tane konu acildi birtanesi bile mac ile alakali degil. Bu adamlar Gs takimina uzun yillar hizmet edebilecek oyuncular döküntü oyuncular icin acilan konularin yada övgülerin 1 tanesi bile bu adamlar icin yapilmiyor mac seyretmeden yorumlar. Necati belkide bu sene en iyi oyununu oynadi, Aydin sakatlanmadan 2 3 mac iyidi bu gece gene etkili oldu, Engin kac macta Gs takimina puan kazandirdi hala bir elestiri sanki bazi oyuncular robot gibi sürekli iyi olucaklar gibi mantikla yaklasiyorlar. Aydin zaten teknik ama sorumsuz bir oyuncuyu bir futbolcu kötü oldugu maclar olabilir ama en azindan pres yapar kosar Aydin bunu bile yapmiyordu. Neticvede genc oyuncular zaman icinde oynadikca hem üCret olarak avantaj hem altyapindan cikmislar Gs icin bir onur aslinda bu.
emre iyi değil fakat iyileşiyor gün geçtikçe.daha 91li olduğundan çok fazla şey beklememek gerekir.özellikle derbilerde performansı fb maçı dışında çok iyi değildi bana göre.bu 6maçlık derbi serisinde aydını denemek gerekebilir