Şimdi Ara

Ayak Sallama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
14.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen ayağımı istemsiz bir şekilde salladığımı farkediyorum. Farkettiğim zaman durdurabiliyorum.
    Bu durum şu an için pek canımı sıkmıyor fakat yinede nasıl durdurabilirim bu olayı?

• bendede var o dostum okulda derste veya pc başında heryerde ayağımı sallıyorum artık bağımlılık haline geldi
  • tamam sallamam
  • Hiperaktiflik belirtisi gibi..Bişi yapamadan duramıyorsun gibi

Sadece tahmin
  • Bizim Tüm Sülailede Var Farkedersek Durduruyoruz Ama Rhatsız Oluyoruz Sallamadığımız Zamanda Salla Gitsin
  • Ben sinirlenince oluyo durduramıyorum walla elimle bastırdığım oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

tamam sallamam

Sallayacak bir şeyin yoksa üzülme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Endonezyalılar ne ayak?
    2 ay önce açıldı
    ayak büyümesi ne zaman durur
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben hem bacaklarımı sallıyorum hem de uyurken ayak parmaklarımı açıp kapatıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kutx

quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

tamam sallamam

Sallayacak bir şeyin yoksa üzülme.

Çok salladım sana bundan mı rahatsız oldun?
  • bende de var ama neden oluyor biklmiyorum stresten oluyo derler ama ben pc de swat4 oynarkende oluyo.üzüldüğümde de oluyo sevindiğimde de. bi parkta banklta falan otururken yanımdakiler hep rahatsız oluyo...
  • Bendede oluyor bazen istemsiz olarak.Ama istediğimde durdurabiliyorum.Genelde sinir ve stresten oluyor.Ama bildiğim kadarıyla bundan kurtulma yolu yok maalesef.

Amaaan boşver en büyük derdimiz bu olsun be.
  • Kurtulma yolu yok bundan.Irsi bi özellik olarak biliyorum çünkü valide'de sürekli sallıyor ayagını ben de :) Bazen yorulup duruyorum bazen farkedince :)
  • Rehber hocamız pisklojik bir sorun olduğunu söylemişti. İnsanın hareketlerinden ruh halini anlamak çok kolay diyordu. Ama iyi yöndemi söylemişti ayak sallamayı kötü yöndemi bilemiycem. Kötüydü sanırım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSadam_92

Hiperaktiflik belirtisi gibi..Bişi yapamadan duramıyorsun gibi

Sadece tahmin

Hayır hiperaktiflikle alakası yok.Bunun için illa hiperaktiflik gerekmiyor.Ayak sallamak ve buna benzer hareketler can sıkıntısı, stres gibi etmenlerin etkisi ile vücudun farkına varmaksızın gerçekleştirdiği eylemlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 20 Mayıs 2009; 10:08:54 >
  • Türkçesi rahatsız ayaklar sendromu gibi bişeydi sanırım. Nette okumuştum bende de var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaDRuLe

ben hem bacaklarımı sallıyorum hem de uyurken ayak parmaklarımı açıp kapatıyorum.
  • Ben de sallıyorum geçen sene kız arkadaşım az çekmemişti. ^^
    Geçen sene yanında oturuyordum sınıfta paso sallardım. Sinirlenince, heyecanlanınca, canım sıkılınca yapıyordum. Bir de dişlerimi sıkarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: OSadam_92

Hiperaktiflik belirtisi gibi..Bişi yapamadan duramıyorsun gibi

Sadece tahmin

Hayır hiperaktiflikle alakası yok.Bunun için illa hiperaktiflik gerekmiyor.Ayak sallamak ve buna benzer hareketler can sıkıntısı, stres gibi etmenlerin etkisi ile vücudun farkına varmaksızın gerçekleştirdiği eylemlerdir.

doktor beyimiz konuştu

bendede oluyor. ama önemli birşey değil bence.

• Tek değilim demek ki.
  • Banada oluyor Güzel birşey aslında
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.