Şimdi Ara

Ayak Sallama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
14.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 4LiveForeveR

Banada oluyor Güzel birşey aslında

+1905

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 27 Eylül 2021; 18:45:21 >
  • benim titriyor. Müthiş hızlı hemde dışardan bakınca titrediğini bile farketmiyorsun. Sanırım buda sallamak oluyor. Yalnız dizimi mi sallıyorum ayağımı mı sallıyorum onu çözemedim. Sallayınca ikiside sallanıyor.
  • Bunun yüzünden abimden kaç kez dayak yedim
  • bende de ayak sallama var. sadece stres anlarında değil, mesela evde yalnız başıma oturup tv seyrederken de yapıyorum bunu. ruhsal halimle alakası yok. hatta olayı biraz abartıp, yere oturunca gövdemi öne arkaya sallıyorum. arkadaşlar otistik diye dalga geçiyor. pskoloğa gittim, bilinç dışı kaygıların var dedi. antidepresan verdi postaladı beni. içmedim de :D devlet hastanesinin tedavisi bu :D
  • aynı şey bendede var sanki bağımlılık gibi birşey ama yanımdaki oturan kişiler rahatsız oluyor tabi oturulan yerde sallandığı için
  • parkinson belirtisi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

quote:

Orjinalden alıntı: BaDRuLe

ben hem bacaklarımı sallıyorum hem de uyurken ayak parmaklarımı açıp kapatıyorum.

• yaa cidden psikolog olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  • stres ve sıkıntıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubul

stres ve sıkıntıdan

tamamda dostum ben evde otururkende sallıyom yani öle sinir stres ortamınla alakalı olmadıgı zamanlarda oluyor
  • kim hortlattı benim konumu ulan!

bu arada 1,5 yıl olmuş, hala sallıyorum

quote:

stres ve sıkıntıdan

stres sıkıntı değil arkadaşım bu daha değişik bir şey.

çok rahat adamımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutx -- 25 Ekim 2010; 0:30:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

kim hortlattı benim konumu ulan!

bu arada 1,5 yıl olmuş, hala sallıyorum

quote:

stres ve sıkıntıdan

stres sıkıntı değil arkadaşım bu daha değişik bir şey.

çok rahat adamımdır.

ben hortlattım dostumda hala bi çözüm bulamadın herhalde bende sigorta flanda yok ondan doktorada çıkamıyorum onu geçtim hangi doktora gideceğimi bile bilmiyom

• quote:

Orijinalden alıntı: klozet_kapagi

bende de ayak sallama var. sadece stres anlarında değil, mesela evde yalnız başıma oturup tv seyrederken de yapıyorum bunu. ruhsal halimle alakası yok. hatta olayı biraz abartıp, yere oturunca gövdemi öne arkaya sallıyorum. arkadaşlar otistik diye dalga geçiyor. pskoloğa gittim, bilinç dışı kaygıların var dedi. antidepresan verdi postaladı beni. içmedim de :D devlet hastanesinin tedavisi bu :D

Bu durum bende de var. Ek olarak, gövdemi sağa-sola da sallıyorum.
    Bir de tırnaklarımla oynuyorum. Nasıl yaptığımı ben de çözemedim daha ama yapıyorum işte.

• konuyu görürken bile ayağımı sallıyordum. hala da sallıyorum. ama ben durdurmak istediğimde durduramıyorum. aksine daha da fazla sallıyorum. hiç fark etmiyorum sallayıp sallamadığımı. çok kişi şikayette bulunuyor sallama şu ayağını diye ama ben ayaklarımı hiç salladığıma bile dikkat etmiyorum. ama duyduğuma göre bu durum sakıncalıymış. genelde de sıkıntılı insanlar yaparmış. doğru da zaten. sıkıntı stresten başka bişey yok. bu yüzden dansöz olcam yakında
  • quote:

bende de ayak sallama var. sadece stres anlarında değil, mesela evde yalnız başıma oturup tv seyrederken de yapıyorum bunu. ruhsal halimle alakası yok. hatta olayı biraz abartıp, yere oturunca gövdemi öne arkaya sallıyorum. arkadaşlar otistik diye dalga geçiyor. pskoloğa gittim, bilinç dışı kaygıların var dedi. antidepresan verdi postaladı beni. içmedim de :D devlet hastanesinin tedavisi bu :D

Durum ciddi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıcak çikolata

quote:

Durum ciddi.

bende oturduk yerde öne arkaya dervişler gibi sallanmaya daha 2 yaşında başlamışım ,bunu yaklaşık 11 yaşına kadar sürdürdüm,ayrıca uyurkende kafamı sağa sola sallardım hem de çok şiddetli ve hızlı , bunu yapmazsam katiyen uyuyamazdım,kafayı sallaya sallaya uyur kalırdım,tüm sülalem buna alışmıştı,derken 11 yaşlarında ikisinide bıraktım gitti,nasıl bıraktım anlamadım ama dışardan yardım ya da tehdit vs almadım,yani bu olay kişinin kendinde bitiyor,öyle hap map alma sakın,aklıma gelince deneyeyşm tekrar diyorum yapamıyorum,zamanında ne sağlam kafam varmış,ama ayakları hafiften hareket ettirme varsa da küçüklüğümdeki gibi bağımlı değilim

• Konuyu görmeden önce ayaklarımı istemsiz sallıyordum başlığı okuduğum gibi durdum yüzümde minik bir tebessüm oluştu
  • piskolocik
  • rahatsız bacak sendromu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.