Şimdi Ara

Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009} (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
20.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheProphecy

quote:

Orjinalden alıntı: koobee24

gülse birsel gazetesindeki köşesinde bile yazdı. garanti bitiyor dizi. 6 sezon 1 saatten uzun sitcom yazmak zor iş.

Gülse Birsel zeki bi kadın gerçekten tadında biraksin bencede.

Aynen bencede yeterli bu kadar baydı bu en son bölümleri
  • son bölümler sıkıyo gibi haklılık payı var tabi
    ama dizi biterse yokluğu hissedilir alıştık kaç seneden beri
  • quote:

Orjinalden alıntı: letourdefrance

son bölümler sıkıyo gibi haklılık payı var tabi

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: letourdefrance

son bölümler sıkıyo gibi haklılık payı var tabi

Olsun yahu genede bitmesin
  • Tvde en kaliteli dizi bence şu anda yerli yapım olarak. Bitmesin hiç.
    Bu dizi aşırı reklam yüzünden tv de sıkıcı oluyor. Ben sırf reklamlar keyfimi kaçırmasın diye geridende olsa netten indirip izliyorum.
    Bu dizinin bence en güzel diiyalogları şesu ve burhan atışmalarıydı.
  • Burhan'dan başkası hikaye yav.Bir adam nasıl her bölümde güldürür inanılır gibi değil.Burhan çıkarsa dizi Parmaklıklar Ardında'ya döner zaten
  • Her güzel şeyin bi' sonu vardır derler ya aynen öyle
    Ki düşüşe geçen grafiğini daha fazla düşürmeden ve artık aa Burhan aa Sacit olarak değilde aa Engin Günaydın aa Tolga Çevik
    olarak tanınmak istediklerini belirtmiş bazı oyuncular. Yani karakterlerle sembolleşmek iyidir ama bi' yerden sonra artık oyuncunun işini kötüye sokar.
  • Dün aşırı yorgundum bölümün ortalarında uyuya kalmışım her zaman güncel bir olayı olumlu olumsuz yönleriyle ele alan bir dizi olarak çok seviyorum biteceği için üzgünüm çarşamba günlerinin bir anlamı olmayacak gibi artık. Bizim için tek teselli daha bölümlerin olduğu. Umarım birşeyler olurda dizi uzar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Süper bir bölümdü..

Volkan'ın rüyası süperdi ya tipler süperdi hele Dursun

Dizi 5 bölüm sonra bitiyor galiba finalde tüm eski oyuncularda oynıcak.Selin şesu filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 23 Mayıs 2009; 2:46:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Süper bir bölümdü..

Volkan'ın rüyası süperdi ya tipler süperdi hele Dursun

Dizi 5 bölüm sonra bitiyor galiba finalde tüm eski oyuncularda oynıcak.Selin şesu filan.

süperdi gerçekten koptum orda tiplere

bitiyormu ya

• 24 Üye çıkarttık bir senaryoda biz yazsaydık şu diziye ya , hep hayalimde avrupa yakasının bir bölümünü yazmak vardı eğer Gülse hanım burayı okursanız bana bir PM atın valla güzel yazarım.

Hatta hep kafamda şu senaryo vardı , Burhan Altıntop karakteri çevresindeki bir kiliseye papaz alınacağını duyuyor ve dolgun maaşı görünce , paraya olan tutkusu da ortada hemen işe başlıyor. Bir papaz Burhan'ın kilisede yaşayacağı diyaloglar koparır bence insanları.
  • bu dizi biterse kan çıkar..böyle kaliteli ve elit kişilerin izlediği bir yapımı nasıl bitirirler..inanmıyorum yaa.arkadaşlar cidden bu haber doğrumu yoksa sadece haber olsun diye yazılmış birşeymi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

bu dizi biterse kan çıkar..böyle kaliteli ve elit kişilerin izlediği bir yapımı nasıl bitirirler..inanmıyorum yaa.arkadaşlar cidden bu haber doğrumu yoksa sadece haber olsun diye yazılmış birşeymi??

Gülse birsel kendi yazmış efsane bitiyor diye 5 bölüm sonra bitiyor.Umarım bir şey olurda bitmez.
  • bitmesi lazımdı çok kan kaybedıyor
    ben sahsen 3 aydır seyretmıyorum
  • Ben Bu Sezon Hiç İzlemedim..
    Gerçekten De Suyu Çıktı..
  • Burhan'ın üstünden sürüyor bayağı zamandır.

Yavaş yavaş etkisini kaybetmeye başlamıştı.
  • Burhan'ın çatı sahnesi süperd.
  • 'Avrupa Yakası' vedaya hazırlanıyor
    Gülse Birsel, dizinin finalinde şov dünyasından beş ünlü isme de rol yazdı...

Son bölümde büyük sürprizler var!

Ekranların sevilen komedi dizisi “Avrupa Yakası” 17 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelecek 190. bölümle ekrana veda edecek. Dizinin başladığı günden bu yana yazdığı birçok tiplemeyi, sadece dizinin yeni kahramanları değil, reklamların da yeni yıldızı yapmayı başaran Gülse Birsel, dizinin finalinde şov dünyasından beş ünlü isme de rol yazdı. Cem Yılmaz, Emel Sayın, Tamer Karadağlı, Cem Davran ve Melis Birkan, dizinin son konuk oyuncuları oldu. Cem Yılmaz, Emel Sayın ve “Issız Adam” filmiyle yıldızı parlayan Melis Birkan, finalde kendileri olarak kamera karşısına geçti.

“Avrupa Yakası”nın son bölümünde konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçen diğer oyuncular Tamer Karadağlı ve Cem Davran ise Gülse Birsel’in yazdığı karakterleri canlandırdı. Çekimleri dün biten “Avrupa Yakası”nın finali hakkında bilgi almak için aradığım Gülse Birsel, sürprizin kaçmaması ve büyünün bozulmaması için “dizinin sonu”nu anlatmak istemedi. Birsel, “Ama şu kadarını söyleyebilirim. ‘Avrupa Yakası’nda, ilk bölüm-den bu yana oynayan tüm oyuncuları alkışlayacağımız bir final çektik” dedi.

• Cem Yılmaz.

Bittiği için üzgünüm şuan 189.bölümü izlicem.
  • Çok güzel bir bölümdü.

Dursun'a gül gül öldüm bu bölüm devreleri yandı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.