Şimdi Ara

Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009} (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
20.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cane®

Çok güzel bir bölümdü.

Dursun'a gül gül öldüm bu bölüm devreleri yandı

Evet bu bölüm benimde hoşuma gitti.

Bide Gülse Birsel yeni bi sit-com dizisi yapıcakmış bilgi vereyim dedim ben merakla bekliycem
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Çok güzel bir bölümdü.

Dursun'a gül gül öldüm bu bölüm devreleri yandı

Evet bu bölüm benimde hoşuma gitti.

Bide Gülse Birsel yeni bi sit-com dizisi yapıcakmış bilgi vereyim dedim ben merakla bekliycem

+

şuan dizide oynayanların hiç biri olmayacakmış dizide

• Ekle :)
  • Benide yaz hocam bu dizinin hayranıyım
  • Bu hafta dizinin finali mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yigit`

Bu hafta dizinin finali mi?

Evet.
  • Sezon finalinde Cem Yılmaz oynuyormuş
  • 190. bölüme emel sayın cem yılmaz melis birkan geldi.bir bölümlük iki rol var..tamer karadağlı ve cem davran oynadı..mutlu son ile final var bu son bölümde..ayrıca son bölümde cem ile aslı ve burhan ile makbule gelinlik içindeler...

benim düşüncem keşke eski oyuncularda gelse...tam kadro sadece 1 bölümlük gelsin çok güzel olurdu..çocuklar duymasında tamer karadağlının tekrar gelmesi gibi
  • SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?
    "Son dört bölüm diye düşünüyorduk ama atv, 'Haziranda reklam yok, ancak iki bölüm,' deyince ben hemen bütün hikâyeleri topladım. Üç günde sabahlayarak senaryoyu yazdım. Ekip çok iyi olduğunu söyledi, bence de çok eğlenceli oldu. 190. bölüme Emel Sayın, Cem Yılmaz, Melis Birkan geldi. Bir bölümlük iki rolü de Tamer Karadağlı ve Cem Davran oynadı. Bütün oyuncularımızı alkışlayacağız ama başka bir formülle olacak bu... Hikâyeler de bağlandı, mutlu sonlarla bitti. 'O Amerika'ya gitti, ötekisi evlenip çocuk yaptı, onlar toruna karıştılar,' diye değil de, 'Biz burada seyretmeyi bırakıyoruz, ama bu insanlar orada yaşamaya devam ediyorlar,' şeklinde bitirdim. Sezon finali de olabilirdi bu. Dizi bitti, ama bence seyircinin hayalinde hâlâ Aslı orada yaşamaya devam etsin, Volkan muhallebicide olsun, diye düşünmedim. Bütün karakterleri bitirip, dükkânı kapatmaya gönlüm razı olmadı. Siz hayalinizde nasıl düşünmek isterseniz, düşünebilirsiniz."

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1106451&Date=14.06.2009&b=Avrupa%20Yakasi%20nasil%20bitecek&KategoriID=17

• ne yaptilar bu diziyi

bir hafta yeni bolum oteki hafta tekrar
  • sezon finalinin tekrarı var mı?
  • Sezon finali daha olmadı bu çarşamba final 190. bölüm bugün
  • Bugün bitiyor.
  • Haftalardır izlemiyordum ama final bölümü hatrına izlerim heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yigit`

Haftalardır izlemiyordum ama final bölümü hatrına izlerim heralde.

+1
  • vay be başından beri her hafta takip ettiğim bir dizi bitiyor
  • 190 bölüm oldumu be.. Vay be daha çıkmadan önceki fragmanını hatırlıyorum dizinin. Bitmesi kötü oldu :(
  • son bölüme az kaldı arkadaşlar
    tv de izlediğim çok ender şeylerden birisi idi
  • ya bende hayranıyım arkadaşlar süper bayılıyorum özelliklede burhana canım ya çooook komik
  • Kusura bakmayın geçen haftaki bölümü izleyemedim ve konu ilede bir süre ilgilenemedim, malum final bölümü geldi gelecek ünlüleri bilmiyordum ama iyi birşey bekliyordum ki çok daha iyisini yapmışlar Cem Yılmaz'ı getirmişler. Fragmanında bir sahnede Burhan ile tartıştığını gördüm gerçekten finale yakışacak bir bölüm olur umarım.

DaRLoRd ekledim bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.