Şimdi Ara

Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009} (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
334
Cevap
0
Favori
20.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ata demirerinkini hatırlamıyorum ama bi bölüm vardı , Sacit ve diğerleri Koçarslanlı ailesinin adını kullanarak sağa sola büyükleniyordu. Sacit odaya geçmiş Godfather taklidi falan yapıyorlardı o bölüm olamaz değil mi?
  • Bende severim
  • Valla yetti artık Gülse Birsel 200. Bölümün Final olacağını söylemişti ama şu lanet olası reytingler düşmedikçe ölene kadar senaryo yazmaya devam eder.
    Rezalet ötesi senaryoyu zaten oyuncular kurtarıyordu artık ne Burhan ne Volkan kurtarır bu diziyi zaten Gazanfer'in ölmesiye bitmesi gerekiyordu dizinin.
    Bari yerine başka birini bulmasaydınız (biliyorum tahsin yerine geçmiyor) 10 gr saygınız olsaydı bari
  • Arkadaşın dediği 2 adam var para filan alıyor volkan yüzünü kasıyor baba taklidi yapıyor sonra sertaçın yatağının altından oyuncagı parcalanmıs olarak cıkıyor.

Dilber halayı cıplak çizmiş gül gül öldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Arkadaşın dediği 2 adam var para filan alıyor volkan yüzünü kasıyor baba taklidi yapıyor sonra sertaçın yatağının altından oyuncagı parcalanmıs olarak cıkıyor.

Çok merak ettim açıkçası Tam Azmi'nin işi
  • Diziyi beğenerek izliyorum ama yeni oyunculara pek gözüm alışamadı diziyi ata ve engin günaydının götürdüğüne inanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: the-revival

quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Arkadaşın dediği 2 adam var para filan alıyor volkan yüzünü kasıyor baba taklidi yapıyor sonra sertaçın yatağının altından oyuncagı parcalanmıs olarak cıkıyor.

Çok merak ettim açıkçası Tam Azmi'nin işi

Azmi değil Azim.

Resmi yaprak çiziyor galeride sergiliyor Dilber hala tüm sülaleyi çağırıyor sonra resmi bir acıyorlar

• Burhan , Kuru temizlemeci mücadelesi süper hele telefonda Kaplanla konuşurken gülmekten yerlere yattım gerçek anlamda..

Fight Club'ün repliklerine benzer bi repliğide koymuşlar: Ben kuru temizlemecilerin vicdan azabıyım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bölüm fazla güzel değildi kısa ve çok reklam vardı..

Burhan olmasa bu bölüm felaketti resmen..

Burhan'ın içeri geçip arkasını dönmesi süperdi..

Telefonda konustuktan sonra ben bile tırstım dediğinde koptum.
  • Fena bölüm değildi fakat aynaların gizemi falan biraz abartılı olmuş ama bir giyim mağazasına girdğimde aklımın ucunda sürekli bu düşünce olacak.

Hakikaten güzel bir konu edinmişler. Ayrıca Burhan'ın gece körlüğü güzelmiş.
  • Bölüm çok kısa sürdü idare eder bir bölümdü burhan yetiyor.

Hileli ayna gerçek olsa keşke bir mağaza açıp zengin olurduk.
  • avrupa yakası bitiyomuş milliyette yazıyodu bugün

• quote:

Orjinalden alıntı: letourdefrance

avrupa yakası bitiyomuş milliyette yazıyodu bugün

2 senedir bitecek diye yazıyorLar ama bitmedi daha.
  • artık baymadı mı bu?

peker açıkalın 2sezon önce 1seneliğine dizide oynadı ve bıraktı. şunu söyledi; artık yeni maceralara atılmak lazım, millet beni sadece gaffur olarak görmesin. gülse birsele kalsa 10yıl sürer bu dizi...
  • 200.Bölümde bitiyor dizi.
  • son bölüm gene süperdi..kalite aynen devam ediyor..bitene kadar izlemeye devam..
  • GüzeL bi topic olmuş...
    SEverek izliyoruz
  • gülse birsel gazetesindeki köşesinde bile yazdı. garanti bitiyor dizi. 6 sezon 1 saatten uzun sitcom yazmak zor iş.
  • Bugün yeni bölüm yoktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koobee24

gülse birsel gazetesindeki köşesinde bile yazdı. garanti bitiyor dizi. 6 sezon 1 saatten uzun sitcom yazmak zor iş.

Gülse Birsel zeki bi kadın gerçekten tadında biraksin bencede.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.