Şimdi Ara

Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009} (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
20.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başladığından beri hiç kaçırmadığım ve her bölümünü arşiv yaptığım dizi bitiyor var be
  • İlk reklamını verdi :) Normal gidiyor şimdiye kadar ama bitmesine üzüldüm . Gerçekten her hafta izlenebilecek banko bir dizi vardı hiç yoktan. İlk bölümlerini hatırlıyorumda 190 bölüm ne kadarda çabuk geçmiş.
  • Burhan Altintop "Kim attı lan bu golü!" diye güzel çıktı.
  • son bolum basladi

artik birileri kina yakar GELMIS GECMIS EN IYI TURK KOMEDI DIZISI

Sahika ve Dilbar halayla dizi daha iyi olmustu

hele Sahika super

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Haziran 2009; 21:12:33 >
  • Abi bölüm süper ya
  • Cem Yılmaz vs. Burhan süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Revenge*

Cem Yılmaz vs. Burhan süperdi

Sırf orası için izledim. Cem Yılmaz kapıdan girdiği an sanki espiri yapmış gibi gülmeye başladım.
  • ya gülse birsele teşekkur etmek ıstıyorum hayatımda bana en komık gelen tv karakterı burhan altıntop u bıze ızlettrdıgı ıcın. resmıne bakınca bıle guluyorum.cem yılmazıda delırttı yolladı zuhahaha. aradakı farkı senmı verecen dıyo
  • hiç arşiv yapmayan birinin bile bilgisayarında bulunması gereken bir bölüm oluyor. helal olsun...
  • ve bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Revenge*

Cem Yılmaz vs. Burhan süperdi

Resim çekme olayı süperdi , yan yana duruyorlar resmi çeken yok.

Birde Burhan düğünde çok sinsi bakıyor birşey yapacak ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

ve bitti

ne bitmesi ya?

burhan kaçtı gitti sonunda

lililililililililililililili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 24 Haziran 2009; 23:01:39 >
  • Belliydi Burhan'ın kaçacağı Bu arada arkadaşa katılıyorum Burhan Altıntop gibi bir karakter kolay kolay olmaz hem ona rolünü veren Gülse Birsel'i hemde karakteri inanılmaz oynayan Engin Günaydın'ı tebrik ediyorum bu kadar mükemmel bir tipleme olamaz.(Bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyi...)

• Vay Be Severek İzlediğim Dizi Bitti Finali Rekor Yapmışlar Ama
    Yıllardır İzlemeye Alıştığımız Güzel Bir Dizinin Daha Sonu
    Böyle Diziler Zor Bulunuyor Malesef
  • ve bitti ve uzun zaman ilk defa bir diziin bitişine üzüldüm (Türk dizilerinden kastım) ama finalde ki konuk oyuncular bile harikaydı cem yılmaz burhan kapışması cok güzeldi ama en sonunu bağalayamamışlar orasına üzüldüm volakana ne olmuş mesela aslının kaç cocuklar olmuş falan bunlarıda belirtip cok güzel şkilde bitirebilirdi diziyi ama en sondaki tüm karakterleri göstermesi cok hoştu
  • biri 190 bölümü tek tek yayınlasa tek tek izlerim
    ne güzeldi ya keşke bitmeseydi

• en guldugum karakter burhan kendımden bısıler buluyorum :D:D:D:D
  • Abi bu kadar mükemmel bir dizi nasıl biter! TV tarihimizin Komedi Türünde tartışmasız bir numaralı dizisiydi. Hiç baymayan her sezon kendini yenileyen tekrarlarını bile gözü kapalı izlediğimiz bir dizi bitti

Vallahi içimden bir parça kopmuş gibi oldu yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torinolu -- 24 Haziran 2009; 23:26:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue Fox

ve bitti ve uzun zaman ilk defa bir diziin bitişine üzüldüm (Türk dizilerinden kastım) ama finalde ki konuk oyuncular bile harikaydı cem yılmaz burhan kapışması cok güzeldi ama en sonunu bağalayamamışlar orasına üzüldüm volakana ne olmuş mesela aslının kaç cocuklar olmuş falan bunlarıda belirtip cok güzel şkilde bitirebilirdi diziyi ama en sondaki tüm karakterleri göstermesi cok hoştu

Gülse Birsel sonunu bağlamamasınının nedeni olarak o karakterlerin bitmediğini sanki hala yaşıyorlarmış hayatlarına devam ediyorlarmış gibi düşünülmesi için yaptığını söylemişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 24 Haziran 2009; 23:26:46 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.