Gazanfer Özcan'ın eşinin diziye katılması iyi oldu becerebilirse borçlarını ödemeyede imkanı olabilir.
Zaten amaç da bu... Öyle açıklanmıştı geçenlerde....
Atv de yeni bölümün fragmanını gördüm Müşfik Kenter ve Gönül Ülkü Özcan gözüktü, kaçırılmaması gereken bir bölüm gibi gözüküyor
BÖLÜM ÖZETİ:
Makbule'nin anne ve babası, Hamiyet Hala ve Tevfik Enişte, Sütçüoğlu rezidansına gelirler. Şu anda en önemli konu, onları damat adayları Burhan'la tanıştırmak ve Burhan'ın iyi bir intiba bırakmasını sağlamaktır. Ne yazık ki aksilikler birbirini kovalar ve Burhan iyi bir başlangıç yapmak şöyle dursun, bir skandala imza atar!
İzzet, çocuklarının veli toplantısında doğru düzgün bir aile tablosu çizilmesi için Volkan ve Yaprak'tan anne-baba rolü yapmalarını rica eder. Herşey görünüşte iyi gitmektedir ama tabii yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
Dilber Hala, Azim'in Bülent Bey'den özür dilemesini şart koşar ve bu alakasız ikiliyi yemeğe davet eder. Azim ve Bülent Bey arasında hiç beklenmedik bir muhabbet gelişecek ve bu Dilber Hala'yı zıvanadan çıkaracaktır.
Cem ve Osman'ın aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmaması, arkadaş grubunu ikiye bölmüştür. Ofis ekibi artık bu ikilinin birbiriyle vakit geçirmeye başlaması gerektiğini söyler. Bakalım Osman ve Cem'in ahbaplığı nereye kadar sürecektir.
Şahika ise insanların titr ve meslek isimleriyle ilgili dikkatsiz ve kaba davranınca birdenbire istenmeyen kadın ilan edilir!
Bu arada merak ettiğim bir şey var, her yeni bölüm öncesinde biliyorsunuz Avrupa Yakasında oynayan karakterlerin özel bölümleri var, bugünde Engin Günaydın özel bölümü var, peki sezon sonuna kadar tüm karakterler olacak mı yani diziden önce ayrılan karakterler içinde özel bölüm olacak mı yoksa şu anki karakterler için mi özel bölüm olacak bunu merak ediyorum
Niye haber vermiyosunuz kardeşim
Ekleyin benide
Bu bölümde süperdi.Burhan'ı hırsız gibi eve girmesinde yarıldım Dursun'un aksama kadar arabada beklemesi ve intikamı güzel oldu. Müşfik kenter gerçekten süper bir oyuncu rolede çok yakıştı.Şahika aslında meslekleri doğru söylüyor çok abartmışlar bildiğin dişçi işte diş hekimi ne yani.
Burhan'ın kıravatı süperdi yahu kendi resmi vardı.
bugün Ata Demirer özel bölümü var ardından yeni bölüm
Kusura bakmayın uzun zamandır konuya giremiyordum.
Öncelikle Torinolu ekledim seni. Müşfik Kenter şahane bence dizide hele şu konu atlaması varya hastası oldum.
Arkadaşlar 3. sezonda ata demirer li olan dönemde 2 eleman gelio sütçüoğullarını mafya ailesi sanıyodu hatta ata demirer gotfather taklidi yapıyodu acaba hangi bölüm bilen arkadaşlar varmı???
burhan olmasa dizi çekilecek halde değil de..adam nasıl biriyse her zaman koparıyor yaa
Burhan tad veriyordu diziye fakat yeni karakterler benim hoşuma gidiyor.
Bu bölüm süperdi ya gül gül öldüm.
Azim'in Fatoş'u muayane etmesi süperdi.
Burhan'ın gelinlik macerası süperdi.
Tanrıverdi'nin satanist ile konustuktan sonra Burhan'ın çıkışı süperdi.
güzel bölümdü kısaca.
Burhan olmasa dizi yürümez bi halde bide yeni gelen ihtiyar takımı çok iyi.Ama dizinin bitme zamanı geldi artık.Bu sezon bitirsinler...
quote:
Orjinalden alıntı: Erhan
Kusura bakmayın uzun zamandır konuya giremiyordum.
Öncelikle Torinolu ekledim seni. Müşfik Kenter şahane bence dizide hele şu konu atlaması varya hastası oldum.
bu dizi hep güldürüyor ya kaç yıl oldu hala izlerken güldüğüm nadir komedi dizilerinden gelen gideni aratır derleya bu dizi hiç aratmıyor
@DevilReloaded Ekledim.
Bölüm süperdi gerçekten muskeder'in dediği gibi hakikaten aratmıyor gelen gideni , ayrı bi lezzet tattırıyorlar insanlara ama dediğiniz gibi Burhan karakterine büyük bi rol düşüyor Engin Günaydın'da hakkını veriyor zaten. Gaffur karakterinin bitiminden sonrada bu şekilde ilerliyor zaten neredeyse ama Dursun , Aziz , Dilber Hala ve Müşfik Kenter ( Karakterinin adını hatırlayamadım) gibi oyuncularada yaydılar bu yükü çokta güzel gidiyor bence.
quote:
Orjinalden alıntı: tabao
Arkadaşlar 3. sezonda ata demirer li olan dönemde 2 eleman gelio sütçüoğullarını mafya ailesi sanıyodu hatta ata demirer gotfather taklidi yapıyodu acaba hangi bölüm bilen arkadaşlar varmı???
Arkadaşlar bu konu hakkında fikri olan kimse yokmu acaba?????