|
IPAD type-c habire tak çıkar daha bozulmadı :) |
| _____________________________ |

|
IPAD type-c habire tak çıkar daha bozulmadı :) |
|
USB Type-C iyidir hacı dayı. sürekli kablo arıyoruz,her gidilen yerde kablo sıkıntı oluyor.buna bi çözüm bulunmalıydı.bunu da yapsa yapsa ab yapar.darısı diğer ülkelerin başına ne diyeyim. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot; Bir Diktatörün Yönetim Şekli , Demokrasi&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39; de Halkın Olaylara İlgisiz Kalması Gibidir.&amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;
|
|
|
Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
**Antiblok hareketi |
|
İşkembe-i kübradan sallıyor o arkadaş. |
|
Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
**Antiblok hareketi |
|
5 yıllık meizu cihazımda en ufak bir sorun yok type c portunda da kablosunda da. |
|
**Antiblok hareketi |
|
Ya kaldırın şu sok çıkar işlerini be. Mıktanıslı sistemler daha iyi. Elektrik zaten kablosuz olarak iletilebiliyor. Aha buraya yazıyoruz, birkaç sene sonra getirebildikleri yenilik hızı yavaşladığı için şarj girişinin kaldırılmasını büyük bir olay gibi lanse edecekler. |
|
Sanki para verdinde mi aldin? Sana sponsorlardan dunya kadar geliyordur hemide BELESSSSS yeme bizi gun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdc -- 22 Nisan 2022; 19:32:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AB'ye özel iPhone çıkaracak halleri yok. Bundan sonraki modeller Type C girişli olacaktır. Hadi yine iyisiniz, yüksek hızlı şarj ve yüksek hızlı veri aktarımlarını ister istemez getirecekler. Type C çok daha hızlı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|