Şimdi Ara

Avrasya tüneli devletin malı diyenler hakkım haram olsun (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
10.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
272 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmeseydin kardeşim.Hgs ne sahip çık sende içindeki bakiyeyi bilmiyorsan ne diye araç kullanıp geçiyorsun tünedelden
  • Utanma bunlarda en son iş. Konudaki yorumlar dan da anlayabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde haberleri okudukça şaşırıyorum, sorsan kimse desteklemez, kimse oy vermez.

    Sorsan herkes "reizzz offf , cehape ziniyetiii"

    Sorsan herkes "abi çalıyor ama yapıyor"

    Sorsan herkes "her yere yol yaptılar"

    Sorsan HERKES şikayetçi, kardeşim kim destekliyor o zaman %50 nerede ben 30 senedir hiç mi bu kesimle karşılaşmadım?
  • abicim biz enayiyiz tayyip şimdi çıkmış suriyelilere konut yapıacağız diyor kimin parası ile yapılacak acaba bu konutlar? ve niye yapıcağız'ki?
    kendi çıkarlarımızı düşünmek zorundayız sonra çıkmışlar ekonomik kriz var deyip vergileri yükseltiyorlar ama har vurup harman savuruyorlar.
  • Adam kendine 25 yıllık hayat garantili köprüler ve tüneller ayrıca hastaneler yapmış ödemek millete düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşamım boyunca gördüğüm en aptal ve en saçma şey şu yol köprü tünel vs para alınmasıdır. Devlet buna mecbur çünkü bizden vergi alıyor sanki oralardan geçerken ülke değiştiriyoruz mantık dışı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama yol yaptı,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdilerde moda 3 havalimanı dünyanın parasını gömdüler oraya sorarım size hanginiz kullanacaksınız aktif olarak havalimanını verdiğiniz vergileri oraya yatırdılar hangi vatandaşa faydası var havalimanının.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet topladığı vergi karşılığında yol, köprü, hastane vb hizmetler yapar. Bu devletin görevi zaten. Bu ülke, bugüne göre çok daha yoksul döneminde 2 tane boğaz köprüsü yaptı, milleti bu kadar kaziklamadi. Bugün IMF ye borcumuz yok, ülke şu kadar büyüdü diye reklam yapacaksın, sonra yolu, köprüyü, havalanı 'nı özel şirkete yaptırıp milletin kanını emdireceksin. İnsanda biraz utanma olur. 3. Köprüyü sadece zorunlu olanlar kullanıyor. Bu kadar pahalı köprü ve otoyol geçmişimi olur. Birde 1 e 10 ceza (faiz) almak hangi dine, kitaba, adalete sığar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim hem sorumsuz sorumsuz davranıyorsun kaçak geçiyorsun mesaj geliyor yatırmıyorsun bide devlete kızıyorsun, kapına adam yollayıp kaçak geçiş ücretiniz vardı verin ceza kesilmesin mi desin ne istiyorsun ? Sorumsuzluğunun cezası o kaçak geçişinin değil, sorumsuz davranmasaydın normal ücreti öderdin zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ceza(faiz) yazmak nasıl bir mantık ya ? Ceza ayrıdır faiz ayrı, bunu anlamayan insanın böyle konuşması şaşırtıcı değil zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köprü, tünel, otoyolu "vatandaşa hizmet" olarak değil rant olarak gören bir iktidara sahip olduğumuz kesin.

    Lakin burada kendi kabahatini başkasına atmaya çalışma. 15 gün de mühlet varmış ve 21 lirayı ödememişsin. Bu 21 lirada paran olmadığını bile bile kaçak geçtiğin bir tünel ücreti.

    Afedersin ama yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış derler. Senin hesapta aynı işte.
  • Hocam avrasya tüneli devletin değil o kısımda haklısın, geçiş ücretleri çok pahalı evet haklısın, bizim vergimizle yaptığımız yolu bize kiralıyorlar ama 15 gün geçtiyse artık kurallara göre kaçak geçmişsindir. Yani ne yapsa insancıl olurdu? telefon edip kardeşim ödeyebilir misin müsaitsen mi desin? HGS kartını kapatsa yine isyan ederdin yani ne olsun istiyorsun tam olarak? Hem kaçak geçmişsin, yetmemiş mesajları sallamamışsın bir de sitem ediyorsun. Hem suçlusun hem güçlü
  • Bence 10 katı ceza az bile.
    Yazacaksın şöyle 1000 katı 10.000 katı cezayı.
    Geçen geçmeyen belli olsun.
    O zaman millet arabasına yüzme bile öğretir.

    Neyse ciddiye almayın.
    İroni yaptım ironi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhnergl

    Ceza(faiz) yazmak nasıl bir mantık ya ? Ceza ayrıdır faiz ayrı, bunu anlamayan insanın böyle konuşması şaşırtıcı değil zaten.

    Ceza suç işleyene verilir, tünelden geçmek suçmu? Hayır, vaktinde borcunu ödemeyene faiz uygulanır. Bu devletin aldığı ne acaba. Açıklada öğrenelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdalx47 E kullanıcısına yanıt
    Sana onu ödemen için 15 gün de vermeyebilirlerdi, sana o fiyat farkı 15 günün faizi olarak değil 15 gün önce kaçak geçtiğin için yansıtılıyor, hatta umursamazlığının cezası olarak da düşünebilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Mitinglerde avrasya bilmem ne tüneli diye reklam edenlere hakkım haram zehir zıkkım olsun çoluğundan çocuğundan çıksın bizi soyup soğana çevirenler ağız tadıyla soyduklarını yiyemesin inşallah.


    AMINNNN
  • Amaç size hizmet yaptık diye goygoy! bankalardan kredi kullandırıp yandaşı zengin etmek için köprü felan yapıyorlar, yapılan icraatlar hep birilerini zengin etmek için!!!

    eşek gibi vergi ödeniyor bu ülkeye, bu adamlar da har vurup harman savuruyor, yandaş cidden ihya oldu, fakir fukara da ahireti yakmasak bari, zaten bizi siven de müslüman olsun diye oy atıyor..
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 20 Mart 2018; 10:33:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLGz

    Hocam avrasya tüneli devletin değil o kısımda haklısın, geçiş ücretleri çok pahalı evet haklısın, bizim vergimizle yaptığımız yolu bize kiralıyorlar ama 15 gün geçtiyse artık kurallara göre kaçak geçmişsindir. Yani ne yapsa insancıl olurdu? telefon edip kardeşim ödeyebilir misin müsaitsen mi desin? HGS kartını kapatsa yine isyan ederdin yani ne olsun istiyorsun tam olarak? Hem kaçak geçmişsin, yetmemiş mesajları sallamamışsın bir de sitem ediyorsun. Hem suçlusun hem güçlü
    kardeşim bana bir tane kurum göster ki; "borç ödenmeyince 11 katı ceza uygulansın?"

    kraldan çok kralcılıktan nefret ederim.. sayın arkadaşlar bugün bana yarın sana.. herkesin başına gelir bu olay... o zaman aklınızdan geçirirsiniz... biz günde 100 kalem vergi veren bir toplumuz.. bu kadar iliklerimizin sömürülmesini hak etmiyoruz...




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.