Şimdi Ara

Avrasya tüneli devletin malı diyenler hakkım haram olsun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
10.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
272 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Hakaret etmeden sana , hakaret ediyorsun sonra da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Artı kasmak için bu foruma yazmıyorum ben, saçma sapan mesajlarla artı kasmaya çalışıyorsan sen bilirsin al ben de sana bir artı vereyim, mutlu hisset kendini.

    2 artın oldu mutlu musun??

    Haklı olduğumu düşünürsen bas tabi artıyı. Bu sistem bunun için yapılmış. Hakaret etmedim tabiki kardeşim. Biz kimseye hakaret etmeyiz. Gerçekler acıdır sadece. Bende çat çat söylerim. Bütün olan biten bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 17 Mart 2018; 18:53:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz bir konu, kendin para atmıyorsun, atılan mesajı da görmüyorsun. Sonra develeti eleştiriyorsun? Devlet ne yapsın bu konuda arkadaşım?
  • Bakiye yüklemek için verilen süre içerisinde yeni yükleme yapmamıza rağmen 4 TL'lik otoyol için gidiş 44 dönüş 44 toplamda 88TL kitlediler. Neredeyse 1 ay kadar önce müşteri hizmetleriyle görüştüm. 15-20 gün sonra düzeltme yapılır demesine rağmen düzeltme falan yapılmış değil. Süreç toplamda 2 ayı bulabilirmiş.

    Ceza kesmeye gelince saniyesinde uyguluyorlarken düzeltme için 2 ay bekleteceklermiş. Bu neyin cezası anlayamıyorum. Ceza kesilen senin vatandaşın değil mi? Hepi topu 8 lira para için 88TL ceza vermek de neyin nesi.. Sanki 8TL takıp buhar olup uçacağız.

    Plakaya düzenekler kuran, hak ihlalleri yaparak kaçak geçiş yapanlar dururken maalesef devletin tahsilat yönetimi hep kaçakçının kayıp bedelini namuslu vatandaşa kat be kat fazlası ile ödetme esasına dayalı oluyor.
  • kaçak geçip ceza yemeseydin herşey iyi ve güzeldi cezayı yiyincemi eleştiriye başladık... geçiniz bunları.
  • WapTRyphoon kullanıcısına yanıt
    http://avukatoluyorum.blogspot.com.tr/2017/07/avrasya-tuneli-cezalarna-itiraz.html?m=1
    Burada örnek dilekçe var içerik size uyuyorsa bir bakın... İtiraz cezanın uyarı olmaksızın 10 katı olması üzerineydi...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3. Köprüde aynı mantık. İcra geldi eve haberim yok. Devlet para için vatandaşını sattı bu dolandırıcılara!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceza yiyorsun ücretine isyan mı ediyorsun. komik bir durum. işlerinizi savsaklamayın ücrete isyan edersin anlarımda bu olmamış.
  • Ödemeyeceksin işte. Bak taskicilere. Nasıl tehtid ediyorlar. Az biraz maçan yiyecek. Keriz olursanız avlayan çok olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrasya tüneli devletin malı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mianfei

    Allahım neden İskandinav ülkelerinden birinde doğmadık Türkiye'ye Antalya'ya falan tatil diye gelir giderdik

    Yazları git antalyaya tatile illa İskandinav ülkesinde doğman gerekmiyor şanslısın Türkiye'de doğmuşsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haylaz__


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mianfei

    Allahım neden İskandinav ülkelerinden birinde doğmadık Türkiye'ye Antalya'ya falan tatil diye gelir giderdik

    Yazları git antalyaya tatile illa İskandinav ülkesinde doğman gerekmiyor şanslısın Türkiye'de doğmuşsun

    espriyi anlamammışsın dostum. Adamlar ülkemizde tatil yapıp geziyor çünkü çerez parası. Sen kendi ülkende tatil yapmak için karınca muamelesi görüyosun




  • Bazı kişileri anlamıyorum yok mesaj gelmiş yok falan filan olmuş şu kadar gün geçmiş cezayı hak etmiş. Arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun biraz, zamanında geçiş ücretini ödememenin cezası 10 kat olabilir mi. En fazla belirli faiz oranlarında olmalı. Akıl mantık var 10 kat ceza kesmek bence vahşi bir tutum. İnsanlık halı unutulabilir, belki o kişinin o parayı dahi verecek durumu yok ve hatta art niyetli de olabilir ama 10 kat ceza kesmek çok saçma. Bu ceza eminim dava açılırsa iptal olur ve olacak ya. İnsanlık dışı bir uygulama. Diyelim ki kiranı 15 gün geciktirdin 10 kat kira alınması gibi birşey bu. Borçlar hukuku diye birşey var. Bu uygulamanın ne insanlıkla, ne hukukla ne de Müslümanlıkla alakası yok tamamen bu kavramlar ayaklar altına alınmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabam yok ama bu sistemin böyle işlediğini biliyorum haberlere de çıktı artı internette de haberini izledim günlerce yazdılar hgs 'de para olmayanlara on gün süre tanınıyor sonra sonrasında ise on katı ceza kesiliyor diye bas bas bağırdılar artı arkadaşın telefonuna 15 gün kadar mesaj gelmiş ki bunun parası o özelden çıkıyor sana mecburmu zırt pırt mesaj atmaya ama onu da yapıyorlar bizim üyemiz Dünya umrunda değil taaakii bir şey girene kadar girince de çıkıyor avrasya tüneli 'nde hakkım varsa haram olsun falan filan biz işte böyle bir milletiz bir yere dokununca aklımız başımıza gelir sorumsuz vurdumduymaz ve ağlayan bir millet..

    Kardeşi sen bir vatandaş isen ve bir araç alıyorsan bununla ilgili ne varsa her şeyi bilmek zorundasın nasıl yol da ilk önce kimin geçiş hakkı kuralını bilmen gerektiği gibi geçiş bakiye sisteminin de nasıl işlediğini bilmen gerekir, senin sorumlulukların bunlar ve sen bir ülkenin vatandaşısın.. NOKTA

    Deli oluyorum böylelerine sorumsuz geliyor bir de ağlıyor.. Vallahi hiç üzülmüyorum başlarına gelenlere bu sözü kullanmayı sevmiyorum ama bende sormululuklarımı yerine getirmezsem bana da gelsin bu cezalar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnyttt

    Burda haksızlığı savunan arkadaşlar meshur köprüdeki sıra cok oluyor diye şikayet eden vatandaşla aynı kafada...



    10 kat ceza ne demek resmen soygun



    Kacakmı geçmiş yaparsın 2 kat ceza olur biter zaten her türlü o parayı ödeyecek her yerde karşına çıkar ödemeden aracını bile satamazsın



    Siz bu kafa ile devam edin savunmaya devam edin yakında 20 kata cikar ceza

    Nasıl birf düşünce bu ya ceza nedir caydırıcı olması için çıkarılmış bir şeydir şimdi bu arkadaş 11 katını ödeyince ne olacak aklı başına gelecek her arabaya bindiğinde anahtarı çevirdiği gibi mobilini açıp hgs 'sini kontrol edecek neden çünkü acı geldi arkadaşa o yüzden unmutamayacak pekiii gelelim cezalara kıraathaneler de sigara içmek yasak diyor bunu hepimiz biliyoruz hatta tüm kapalı alanlarda yasak diyor ve cezası 150 tl 'lere mi ne geldi şimdi unuttum bir gün kıraathanedeyiz müşteri var tanınan müşteri kahveciye diyor ki ben yakacağım bu cezayı ödeyeceğim diyor kabulum kahveci de diyor ki sen 150 ödeyecen ben 5 7 k ödeyeceğim o yüzden yaktırmam yakarsın yakamazsın ile tartışma çıktı, şimdi bu arkadaşa 1 katı ceza versek yine yapar tıpkı bu 150 tl öderim diyen müşteri gibi ama kahveci gibi ceza verirsek adam bir ay bedava çalışacağını bildiği için gerekirse o müşteriyi bile kıraathanesinden kovar.. İşte cezanın büyüklüğü ile küçüklüğü arasındaki fark o yüzden biraz daha büyük açılardan bakarak düşünelim yazarken..




  • bu cezayı 10 kat yapan adam sonuna kadar haklı ben olsam 20 kat yapardım sonuçta mecbur ödeyeceksin isterse 50 kat ceza yazar devlet değil bu
  • Başına gelince uyananlardan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    İyide bu sonucun sebebi de sensin. Ne zaman geldi uyarı mesajı öde diye, neden ödemedin? Mesaja da gerek yok bakiye olmadığını biliyorsun, gider 1-2 güne ödersin, veya birine verirsin parayı senin adına yatırır. veya İstanbul'da yaşıyorsan otomatik ödeme talimatı verir ve hiç bunlarla uğraşmazsın.

    Elbette 10 katı ceza adil değil, ceza yok 1 yıl içinde yatır deseler, kimse o parayı yatırmaz ve bakiyesine bakmaz, bu da bir gerçek.

    10 katini 5 yapsan adelet mi NiYE 5 kat konusuna yorum yapicaktin.

    2 kat olsa adelet mi Niye 2 kat konusu

    1e 1 olsa Niye Ucretsiz degil konusuna yorum yapicaktin.Gitsen baksan annesinden babasindan esinden memnun olmayan kendi ic huzurunu saglamayan adamlara terapi yapicam die yorma kendini kardeş.

    Avrupaya ozenirler kural tanimazlar yazmissin. Cok dogru tespit

    Yas 30 daha ekmek haric vergi vermemis adamlar.Ulkeye civi cakmamis bi suru adam ulke begenmiyor.

    Dene bakalim baska ulke seni alicak mi?

    Burda doğdugun icin arada kaynamissin Yaşa git bence...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah bunların çocuğundan çıkarsın o kadar söylüyorum.

    Milletin cebindeki parayı çalmalarını geçtim artık,evini soyacaklar milletin.
  • geçmeyin zorla mı?
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    düzeemeye gerek yok

    kk ba bağlı hgs den kullananların bakiyeleri azaldıkça otomatik yüklenir

    ben kk kullanmaya mecbur muyum dersen gelen cezaya da razıyım demek olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.