Şimdi Ara

Avi Video'dan Jpeg Formatında Foto Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ufak bir sorunum varrr . yardımcı olursanız çok sevinirim .

Avi formatında bir video var ve bu videodan bir sahneyi Jpeg formatında almak istiyorum . İstediğim yerde durduruyorum videoyu , sonra print screen tuşuyla fotosunu çekiyorum . Painti açıp yapıştırıyorum , sonra kaydet diyip alt taraftan jpeg formatını seçip kaydet diyorum , ama görüntü hariç herseyi kaydediyor görüntünün yerinde de simsiyah bir ekran var bisi yok ... Dün yapmıştım bi şekilde ama hatırlamıyorum , çok fazla kurcalamıştım . Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum , Yardım lütfennn !

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ufak bir sorunum varrr . yardımcı olursanız çok sevinirim .

Avi formatında bir video var ve bu videodan bir sahneyi Jpeg formatında almak istiyorum . İstediğim yerde durduruyorum videoyu , sonra print screen tuşuyla fotosunu çekiyorum . Painti açıp yapıştırıyorum , sonra kaydet diyip alt taraftan jpeg formatını seçip kaydet diyorum , ama görüntü hariç herseyi kaydediyor görüntünün yerinde de simsiyah bir ekran var bisi yok ... Dün yapmıştım bi şekilde ama hatırlamıyorum , çok fazla kurcalamıştım . Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum , Yardım lütfennn !

filmleri bs playerla oynatarak istedigin yerden tek tuşla görüntü alabilirsin veya beninm sana tavsiyem aşagıdaki program ScreenRip32 ekranın istedigin yerinden istedigin görüntüyü alabilirsin
    http://files.snapfiles.com/localdl936/srip32.zip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.