Şimdi Ara

1080P MP4 Video Mp3 veya Flac çevirme kafayı yedim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Arabamda müzik dinlemek için 2014 yılından beri listeler yapıyorum genelde 2014 yılından 2017 yılına kadar youtube girip indirme araçları ile 720p indirip son kalitede mp3 çevirirdim. Fakat bu sene 2018 de sadece indirme aracından mp3 olarak indir dediğimde kalite bozulduğunu fark ettim. Bi kaç araştırma yaptım. Flac çıkmış ama youtube de indirip bunu direk flac yapmanın bi mantığı var mı yok mu bilemedim araç büyük ihtimalle mp3 çalacaktır ama aklıma şey geldi 1080p videom kalitesinden ses acaba aynı mıdır?
    Şimdi direk indirdiğim mp3 boyutu 115 kb ses 3 mb civarı fakat 1080 p indirip 320 kb yaptığımda ses daha mı iyi olur direk video haline bakıyorum bit hızı 128 diyor acaba youtube değilde başka yerden indirip mp3 çevirmek daha mı kaliteli olur?

• Aynen öyle dediğin gibi yap hocam. Youtube'dan indirme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Youtube 1080p 128 kb ses veriyorsa video kalitesi yüksek diye mi o kadar dosya boyutu büyük peki daha kaliteli ses alabilmek için nereden indirip mp3 yüksek kalitede çevirebiliriz? Ben bunca yıl 128 kb mı ses kalitesi almışım acaba?

Orijinalden alıntı: osrt91

Youtube 1080p 128 kb ses veriyorsa video kalitesi yüksek diye mi o kadar dosya boyutu büyük peki daha kaliteli ses alabilmek için nereden indirip mp3 yüksek kalitede çevirebiliriz? Ben bunca yıl 128 kb mı ses kalitesi almışım acaba?

Spotify al hocam müzik indirmeyle falan uğraşma hiç.

• Peki bi şey soracağım 1080p indirip mi mp3 çevirince kaliteli olur yoksa direk mp3 indirmek mi daha kaliteli olur sizce?

Peki bi şey soracağım 1080p indirip mi mp3 çevirince kaliteli olur yoksa direk mp3 indirmek mi daha kaliteli olur sizce?

Boşuna yorma kendini evlat şu sitede gir linki yapıştır kaliteyi seç ve indir

Alhttps://www.grabfrom.com/

Not: Şunu da yapmayı ihmal etme sakın

Arama kısmına kopyalanan linki yapıştır convert seç ve download de biraz bekle ve sonra iptal et. Sonra tekrar linki gir ve indir ses çok daha net oluyor denendi onaylandı ; )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 18 Mayıs 2018; 19:54:53 >
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Peki bende 1080p indiriyorum fakat bu da aynı yerden indiremeyecek mi? 320 kb çevirici sayesinde yazıp olmayan bi şeyi yaratmayacak mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Peki bende 1080p indiriyorum fakat bu da aynı yerden indiremeyecek mi? 320 kb çevirici sayesinde yazıp olmayan bi şeyi yaratmayacak mı acaba?

Sen bi dene bakim ben gayet memnunum ; )

Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Valentino V kullanıcısına yanıt
    Merhaba bi kaç saattir üstünde çalışma yaptım fakat sizin önerdiğiniz şey benim çevirici programında yaptığım işlem aynı aslında. Ben 1080P indirip 320 kb çevir diyorum senin yazılımda aynı şekilde direk mp3 320 kb kalitede indiriyormuş gibi gösteriyor ama maalesef youtube geçen senelerde bu olayı çözüp video kalitesinde düşürme olmadan ses kalitesini en fazla 128 kb veriyormuş. Bu yüzden insanlar spotify deezer indirmeden dinle flac bul indir diyormuş üzücü bi olay 2015 2017 youtube de böyle bi sorun yokmuş bi de kendi kendime tribe giriyorum önce ki aynı marka aracımızın model yılı 1 düşüktü yeni modelde ses sistemi ne kadar kötü diyordum. Şimdi bi çözüm bulmak lazım oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.