Şimdi Ara

Winamp ve Video Dosyaları!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Başlığa ne yazacagımı bilemedim. Sorunuma gelirsek eğer. Masaüstünde .mp4 formatında bir video var. Ben bunu birlikte aç deyip Media Player Classic'i seçiyorum ve her zaman bununla aç diyorum. Sorun yok çift tıkladıgımda Media Player Classic ile açıyor. Fakat Winamp'e girdiğimde ayarları değişiyor ve .mp4 dosyasını açtıgımda Winamp ile açılıyor ve bu bilgisayardaki bütün .mp4 videolarım için geçerli. Var mı bir çözümü. Sinir etti dünden beri.

• Hallettim arkadaşlar. "Restore file associatios at Winamp start-up" seçili olmamalı. Soldan da ".mp4" ü kaldırdım. Bu şekilde halloldu.

• Sorunu hallettiğine sevindim, yazmışken bir öneride bulunayım, winamp değilde AIMP2 'yi dene çok daha kullanışlı ve giderek popülerleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Sorunu hallettiğine sevindim, yazmışken bir öneride bulunayım, winamp değilde AIMP2 'yi dene çok daha kullanışlı ve giderek popülerleşiyor.

10 yılı aşkın süredir Winamp kullanıyorum. Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya. O hesap bizimki :)
  • Ben bilgisayarı kullanmaya başladığımdan beri Winamp kullanıyorum. Fakat AIMP'i gördükten hemen sonra alışkanlığımı kırarak indirmeye ve denemeye karar verdim, 2 saat falan kurcaladım preferences'i falan.Bulduğum özellikler:
    - Winamp'da yapabildiğin herşeyi AIMP'e de yapabiliyorsun(klavyende müzik tuşları varsa onları global olarak atayabiliyorsun vs.)
    - Hazır olarak gelen birkaç Plug-In'in var bunların renklerini vs. istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
    - LastFM skroplama kullanıyorsan hiçbir problem yaşamıyorsun.
    - Şarkı değiştiği zaman ekranın en üstünde değişen şarkının ismini yazdırabiliyorsun, visibility, font color, background coloru ayarlamak falan sana kalıyor.
    - En sevdiğim özelliklerinden biride çok rahat bir şekilde kendine playlist hazırlayabiliyor ve o playliste hiçbir ekleme yapmadan direk programdan ulaşabiliyorsun.
    - Ses sanki daha tiz ve güzel geliyor, ve hızlı ayar menüsünde bulunan ayarları hemen uygulayabiliyorsun(reverb, echo vs.).
    - Sistemi fazla yormuyor.
    Şimdi internetteki resimlerine baktımda hiçbiri bu anlattıklarımı kapsamıyor. Eve gidince kendi AIMP'imden bir görüntü yollarım o zaman daha iyi anlamış olursun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Ben bilgisayarı kullanmaya başladığımdan beri Winamp kullanıyorum. Fakat AIMP'i gördükten hemen sonra alışkanlığımı kırarak indirmeye ve denemeye karar verdim, 2 saat falan kurcaladım preferences'i falan.Bulduğum özellikler:
    - Winamp'da yapabildiğin herşeyi AIMP'e de yapabiliyorsun(klavyende müzik tuşları varsa onları global olarak atayabiliyorsun vs.)
    - Hazır olarak gelen birkaç Plug-In'in var bunların renklerini vs. istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
    - LastFM skroplama kullanıyorsan hiçbir problem yaşamıyorsun.
    - Şarkı değiştiği zaman ekranın en üstünde değişen şarkının ismini yazdırabiliyorsun, visibility, font color, background coloru ayarlamak falan sana kalıyor.
    - En sevdiğim özelliklerinden biride çok rahat bir şekilde kendine playlist hazırlayabiliyor ve o playliste hiçbir ekleme yapmadan direk programdan ulaşabiliyorsun.
    - Ses sanki daha tiz ve güzel geliyor, ve hızlı ayar menüsünde bulunan ayarları hemen uygulayabiliyorsun(reverb, echo vs.).
    - Sistemi fazla yormuyor.
    Şimdi internetteki resimlerine baktımda hiçbiri bu anlattıklarımı kapsamıyor. Eve gidince kendi AIMP'imden bir görüntü yollarım o zaman daha iyi anlamış olursun :)

AIMP'i hep görüyodumda hiç kullanmadım bi deneyelim hocam güzel programa benziyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Word Dosyası gösteren mp3 player
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evdeyim ve benim AIMP2'mden bir görünüş:

Bahsettiğim Playlist geçme bölümü en yukardadır, Yabancı - Türkçe - Thrash Metal gibi playlistlerim var ve her birine bir tıkta geçip o türün şarkılarını dinleyebiliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodstain -- 3 Kasım 2010; 18:44:01 >

• Bence en güzeli AIMP Proğramını tavsiye derim gayet güzel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.