Şimdi Ara

Winamp ve Video Dosyaları!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Başlığa ne yazacagımı bilemedim. Sorunuma gelirsek eğer. Masaüstünde .mp4 formatında bir video var. Ben bunu birlikte aç deyip Media Player Classic'i seçiyorum ve her zaman bununla aç diyorum. Sorun yok çift tıkladıgımda Media Player Classic ile açıyor. Fakat Winamp'e girdiğimde ayarları değişiyor ve .mp4 dosyasını açtıgımda Winamp ile açılıyor ve bu bilgisayardaki bütün .mp4 videolarım için geçerli. Var mı bir çözümü. Sinir etti dünden beri.

CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ HP REVERB G2
  • Hallettim arkadaşlar. "Restore file associatios at Winamp start-up" seçili olmamalı. Soldan da ".mp4" ü kaldırdım. Bu şekilde halloldu.

CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ HP REVERB G2
  • Sorunu hallettiğine sevindim, yazmışken bir öneride bulunayım, winamp değilde AIMP2 'yi dene çok daha kullanışlı ve giderek popülerleşiyor.

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Sorunu hallettiğine sevindim, yazmışken bir öneride bulunayım, winamp değilde AIMP2 'yi dene çok daha kullanışlı ve giderek popülerleşiyor.

10 yılı aşkın süredir Winamp kullanıyorum. Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya. O hesap bizimki :)
  • Ben bilgisayarı kullanmaya başladığımdan beri Winamp kullanıyorum. Fakat AIMP'i gördükten hemen sonra alışkanlığımı kırarak indirmeye ve denemeye karar verdim, 2 saat falan kurcaladım preferences'i falan.Bulduğum özellikler:
    - Winamp'da yapabildiğin herşeyi AIMP'e de yapabiliyorsun(klavyende müzik tuşları varsa onları global olarak atayabiliyorsun vs.)
    - Hazır olarak gelen birkaç Plug-In'in var bunların renklerini vs. istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
    - LastFM skroplama kullanıyorsan hiçbir problem yaşamıyorsun.
    - Şarkı değiştiği zaman ekranın en üstünde değişen şarkının ismini yazdırabiliyorsun, visibility, font color, background coloru ayarlamak falan sana kalıyor.
    - En sevdiğim özelliklerinden biride çok rahat bir şekilde kendine playlist hazırlayabiliyor ve o playliste hiçbir ekleme yapmadan direk programdan ulaşabiliyorsun.
    - Ses sanki daha tiz ve güzel geliyor, ve hızlı ayar menüsünde bulunan ayarları hemen uygulayabiliyorsun(reverb, echo vs.).
    - Sistemi fazla yormuyor.
    Şimdi internetteki resimlerine baktımda hiçbiri bu anlattıklarımı kapsamıyor. Eve gidince kendi AIMP'imden bir görüntü yollarım o zaman daha iyi anlamış olursun :)

• _____________________________
    AMD RYZEN 7 5800X3D 4.5 Ghz ~ MSI MPG X570S EDGE MAX WIFI ~ PALIT RTX 4080 GameRock OC 16 GB ~ CRUCIAL BALLISTIX 4x16 64 GB CL16 3600MHz DDR4
    SAMSUNG 980 PRO 500 GB 7000MB/s - 5100MB/s ~ CRUCIAL P3 Plus 2 TB M.2 ~ CRUCIAL P2 1 TB PCIe M.2 ~ SAMSUNG 860 EVO 500 GB ~ 2X SEAGATE 2 TB BARRACUDA
    CORSAIR 5000D ~ NZXT C1200 1200W 80+ Gold ATX 3.1 ~ ARCTIC LIQUID FREEZER II 280 ~ ACER 27" XV272U 2K ~ ASUS ROG STRIX FLARE II ANIMATE ~ RAZER DEATHADDER V2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Ben bilgisayarı kullanmaya başladığımdan beri Winamp kullanıyorum. Fakat AIMP'i gördükten hemen sonra alışkanlığımı kırarak indirmeye ve denemeye karar verdim, 2 saat falan kurcaladım preferences'i falan.Bulduğum özellikler:
    - Winamp'da yapabildiğin herşeyi AIMP'e de yapabiliyorsun(klavyende müzik tuşları varsa onları global olarak atayabiliyorsun vs.)
    - Hazır olarak gelen birkaç Plug-In'in var bunların renklerini vs. istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
    - LastFM skroplama kullanıyorsan hiçbir problem yaşamıyorsun.
    - Şarkı değiştiği zaman ekranın en üstünde değişen şarkının ismini yazdırabiliyorsun, visibility, font color, background coloru ayarlamak falan sana kalıyor.
    - En sevdiğim özelliklerinden biride çok rahat bir şekilde kendine playlist hazırlayabiliyor ve o playliste hiçbir ekleme yapmadan direk programdan ulaşabiliyorsun.
    - Ses sanki daha tiz ve güzel geliyor, ve hızlı ayar menüsünde bulunan ayarları hemen uygulayabiliyorsun(reverb, echo vs.).
    - Sistemi fazla yormuyor.
    Şimdi internetteki resimlerine baktımda hiçbiri bu anlattıklarımı kapsamıyor. Eve gidince kendi AIMP'imden bir görüntü yollarım o zaman daha iyi anlamış olursun :)

AIMP'i hep görüyodumda hiç kullanmadım bi deneyelim hocam güzel programa benziyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evdeyim ve benim AIMP2'mden bir görünüş:

Bahsettiğim Playlist geçme bölümü en yukardadır, Yabancı - Türkçe - Thrash Metal gibi playlistlerim var ve her birine bir tıkta geçip o türün şarkılarını dinleyebiliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodstain -- 3 Kasım 2010; 18:44:01 >

• Bence en güzeli AIMP Proğramını tavsiye derim gayet güzel :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.