Şimdi Ara

bir resmi jpg formatı yapmak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
115.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tarattığım resimleri,jpg formatına nasıl getirebilirim...
    Şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

JPG Dosyası Nasıl Yapılır?

Dijital fotoğrafları JPEG (JPG) formatına dönüştürmek, görüntülerin boyutunu küçültürken kalitelerini korumak için yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. İşte JPEG dosyası yapmanın adımları:

• Bir görüntü düzenleme yazılımı kullan: Adobe Photoshop, GIMP veya Canva gibi bir görüntü düzenleme yazılımı kullanabilirsin.
    • Görüntüyü aç: Dönüştürmek istediğin görüntüyü yazılımına aç.
    • "Farklı Kaydet" seçeneğini kullan: Dosya menüsünden "Farklı Kaydet" veya "Dışa Aktar" seçeneğini seç.
    • "JPEG" veya "JPG" formatını seç: "Kaydet Türü" veya "Format" açılır menüsünden "JPEG" veya "JPG" formatını seç.
    • Kalite ayarlarını yap: Görüntünün kalitesini "Kalite" kaydırıcısını kullanarak ayarlayabilirsin. Yüksek kalite daha büyük dosya boyutlarına neden olurken, düşük kalite görüntünün bulanık görünmesine neden olabilir.
    • Dosyayı kaydet: Görüntünün kaydedileceği konumu ve dosya adını belirle ve "Kaydet" düğmesine tıkla.

Bu adımları izleyerek, fotoğraflarını veya diğer görüntülerini JPEG formatına dönüştürebilir ve cihazlarında yerden tasarruf edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tamamda arkadaş senin tarattığın resimler ne formatında ?
    Bana bir örnek sunabilirmisin?
    Eğerki gif filan ise uzantısını değişerek jpg yapabilirsin.
    Fakat bilinmedik bir format ise o zaman sana converter programını buluruz
  • en basit yoldan söylecek olursam resmi paint ile aç. farklı kaydet de. açılan pencerenin altından jpege çevirebilirsin.
  • Ama düşük dosya boyutu için Photshopu'u kullanmalısın.Ayrıca burası yazlım bölümü değil, teknik yardım bölümü.
  • Öncelikle sen fotoğraflarını ne formatta kaydediyosun önce onu bi belirt istersen.
    BoGo nun da dediği gibi en basit yöntem paintte resmi açıp jpg olarak kaydetmektir.
  • tarayici ile gelen cd de bu isi yapan programlar mevcut olabilir.
  • ulead photo expleror programıyla istediğiniz seye cevirisiinz!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en kolay yolu paintle .... ve çok kolay
  • Arkadaşlar çok sağolun cevaplarınız için.bms formatındaymış.Paint le yaptım oldu..Çok teşekkürler...
  • lafı bile olmaz görevmiz :P
  • thanks
  • arkadaşlar painte ne gerek var anlamadım sağ tıklayıp yeniden adlandır deyip uzantısını jpg yapınca oluyor zaten.
  • ARKADAŞLAR cep telefonumla cektigim fotografları c ye kes yapıştır yöntemiyle attım pc ye formatları degişti hic bir şekilde acılmıyor özelliklerinde ise formatında dosya yazıyor bu nasıliş bi yardım DESTEKKKKKKKKK

• BU SORUNUMU CÖZEN ARKADAŞLAR VARYA SİZ Bİ DAHİSİNİZDİR NE YAPTIYSAM HANGİ PUROGRAMI DENEDİYSEM OLMADI BENİM COCUGUN FOTAGRAFLARIYDI COK ÖNEMLİ BENİMİCİN Bİ YARDIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.