Şimdi Ara

AverMedia A700 Digital Uydu Kartı 40 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yine formdan aynı fiyata aldığım kartı satıyorum satma sebebimde bi türlü ayarlayamadım genel bi problemmiş sanırım bi çok kişi aynı dertten müzdarip yapabilen var ama ben yapamayanlardanım belli bi kaç tane kanal bulabiliyom ( atv trt ntv cnbc vs gibi ) biçok kanalı bulamıyom ( kalnal d show star vs )becerebilen varsa buyursun alsın kartı istanbul içi elden teslim diğer bölgelere önce para sora kargo

kumanda
    kurulum cd si
    kumanda alıcısı
    kullanım klavuzu ve garanti belgesi mevcuttur

http://www.avermedia.eu/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=294&device=1

• ayarlarız hocam senin ayarlarını satma istersen
  • vallaha dede formlarda felan uraştım bi dünya beceremedim varsa formül söle yapak yoksa kartı bedavaya vermiş olcaz
  • Alan oldumu yoksa satıldımı hocam birde bu sıkıntı evet genelde olu yor çözüle bilir ama çözülmeme riskide var ne olur enson sölediğin fiyatdan başka ?
  • kanal eksikliği yaşıyorsan tp paketini yüklemen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakunamatatat

vallaha dede formlarda felan uraştım bi dünya beceremedim varsa formül söle yapak yoksa kartı bedavaya vermiş olcaz

avertv kartlarda böyel sıkıntılar var ama DVB Dream bu kartı destekliyor ayarlarını yaparsan bütün kanalalrı rahatlıkla izlersin ayriyetten tertemiz bir windows kuracaksın ve sadece tek programla halletmeye çalışacaksın hocam formattan sonra deniyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvGaN

Alan oldumu yoksa satıldımı hocam birde bu sıkıntı evet genelde olu yor çözüle bilir ama çözülmeme riskide var ne olur enson sölediğin fiyatdan başka ?

vala kardeşim dede halederiz dedi başka bişe demedi ondan derman bekliyom kart halen aynı 20 kadar kanal var diğerleri yok kullnaıyom böyle en azından atv ve ntv ile idare ediyom elbet vardır biçozümü olmadı bi bilgisayarcıya götürcem fiyat konusundada esneklik yapamam kusra bakma çünkü standardın altında zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

quote:

vallaha dede formlarda felan uraştım bi dünya beceremedim varsa formül söle yapak yoksa kartı bedavaya vermiş olcaz

avertv kartlarda böyel sıkıntılar var ama DVB Dream bu kartı destekliyor ayarlarını yaparsan bütün kanalalrı rahatlıkla izlersin ayriyetten tertemiz bir windows kuracaksın ve sadece tek programla halletmeye çalışacaksın hocam formattan sonra deniyeceksin

aboww bide formatmı çıktı başıma ben daş olim

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

kanal eksikliği yaşıyorsan tp paketini yüklemen lazım

tp paketi ne hocam biraz açarmısın
  • hangi dvb programını kullanıyorsunuz? transponder listesinde izleyemediğiniz kanalların frekans bilgileri güncel değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 26 Ekim 2009; 19:33:10 >
  • format felan gerekmez sistemine güveni yorsan sil baştan full kart diriver ve codekleri sil sonra silbaştan hepsini yükle önce codek sonrada driver kur olay aslında basit ama bilen birisi yapacaktır dostum iyi bir incele kardesim olayı ama sorun yok sistemde sen yapacaksın...
  • quote:

arkadaşlar yine formdan aynı fiyata aldığım kartı satıyorum satma sebebimde bi türlü ayarlayamadım genel bi problemmiş sanırım bi çok kişi aynı dertten müzdarip yapabilen var ama ben yapamayanlardanım belli bi kaç tane kanal bulabiliyom ( atv trt ntv cnbc vs gibi ) biçok kanalı bulamıyom ( kalnal d show star vs )becerebilen varsa buyursun alsın kartı istanbul içi elden teslim diğer bölgelere önce para sora kargo

kumanda
    kurulum cd si
    kumanda alıcısı

keşke sykstar alsaydın böle problemin olmazdı ama bu satma sebebi olamaz biraz uğraş yaparsın bence

• yok ya olmiyo anasını satim uydu alıcısına bağlıyom kabloyu bütün kanalları gösteriyo benim pc ye bağlayınca yok bikaç kanal var gerisi yalan yok şu dvb mi ne o prığramı bide yüklim bakim
  • ya kardeş aynı karttan bende de var sen de iyi kanal buluyo bende hiç bulmuyo ...seviye %100. kalite %20 nedir arızası çözemedim ya.. baglantılarda bi soryn yok eminim
  • quote:

keşke sykstar alsaydın böle problemin olmazdı

skystar sanki çok problemsiz çalışıyor. birton sıkıntısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pardus-

quote:

arkadaşlar yine formdan aynı fiyata aldığım kartı satıyorum satma sebebimde bi türlü ayarlayamadım genel bi problemmiş sanırım bi çok kişi aynı dertten müzdarip yapabilen var ama ben yapamayanlardanım belli bi kaç tane kanal bulabiliyom ( atv trt ntv cnbc vs gibi ) biçok kanalı bulamıyom ( kalnal d show star vs )becerebilen varsa buyursun alsın kartı istanbul içi elden teslim diğer bölgelere önce para sora kargo

kumanda
    kurulum cd si
    kumanda alıcısı

keşke sykstar alsaydın böle problemin olmazdı ama bu satma sebebi olamaz biraz uğraş yaparsın bence

Avermedia'yı ben de Skystar ile değiştirdim. Aver ile Turksat ve Eutelsat MDU lnb ile download frekanslarım çalışırken elimde skystar ile dımdızlak kaldım. Download yüzü göremedik...

Aver de Skystar da sorunlu. skystar bile sorunlu ise diğerlerine bakmaya bile gerek yok... Bu yüzden kimseye tv kartı tavsiye etmem. Benimki PCI slot da takılı driverları bile kurmaya gerek duymuyorum... Ha satar mıyım? Kesinlikle satmam 40-50 lira için gün olur lazım olur. Hem bunlar uydudan internete bağlanmak için ağ kartlarıdır da. Yarın başlasın uydu internet hizmeti uygun fiyata öbürgün aboneliğimi başlatırım takarım çift yönlü lnb'mi keyfime bakarım.

Prog DVB kur. Hatta ProgDVB hazır kurulum araştır. Eskinden dvbrehberi.com sitesinde olurdu ama site kapandı. Ama hala internette paylaşanlar var. Progdvb power install olmadı yanınawww.dvbrehberi.com diye ekleyip arattır bir yerlerde bulursun muhakkak.

Programı kurmadan önce dvb ile ilgili bütün programları denetim masasından kaldır ve ayarları da saklatma. Avermedia Driverlarını da uninstall et power install bunları otomatik kuracaktır kuramazsa eğer o zaman kurulumdan çık driverları elle kurarak progdvb power install baştan çalıştır.

Türksat frekanslarını düzenlemen gerekece.www.lyngsat.com sitesinden türksat uydusunu bulup olmayan frekansları tek tek ekle. Tarat sonra da izle... Yine de bir kaç kanal bulamayabilir. Hazır kanal listesi bu yüzden iyi. Bazı frekanslarda sinyal düşük oluyor sinyal yakalayacak kadar beklemeden bir sonrakine atlıyor. Bu yayın alamadığın frekansları da tek tek tarat ki kitlendiğini gör, sinyali gör. Bir kaç kez ard arda deneyince taramayı başarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 29 Ekim 2009; 23:31:57 >

• bende almayı düşünüyordum bu sorunlardan sonra çok zor gerçekten almam...
  • arkadaşlar ilginiz için sağolun ama yapın dediğiniz şeyleri anlamaya çalışıyom öss daha kolay geliyo ben ntv ile atv cnbc ile idare ediyim zaten pek açtığım yok hepinize teşekür eerim
  • http://www.4shared.com/file/138227827/7660919c/DVBexpress.html

Dostum şu programın indirip denemeni tavsiye ederim, Ben de aynı kartı kullanıyorum bir çok sorunu uzun uğraşlar sorunu çözdüm, programın hazır kanal listesi mevcut ve RM-FP modeli kumandanı DVBviewer'da kullanabiliyorsunuz artı Vplug, flycccam, Wincsc gibi pluginler de otomatik olarak yükleniyor,

programı indirip çalıştırın baştaki A700 özel seçeneğini seçip ileri diyerek tıklayın arada ATI avivo kodeğinin penceresi çıkacak next, next finiş diyerek onu da kurun, son ekranda DVBviewer'ı kur bölümünün çentikli olduğuna dikkat ederek çıkış'a tıklayın DVBviewer kurulumu açılacaktır o kurulumda da dikkat etmeniz gereken husus "download and instal..." kutucuğundeki tiki kaldırın bir de son ekranda "launch DVBviewer wizard" kutucuğundaki tiki kaldırarak finish'e tıklayın
    Xp kullanıyorsanız masaüstünden dvbviewer'ı çalıştırınca kumandayla beraber tam teşekküllü kullanabilirsiniz
    Win 7 için bazı şeyleri manuel olarak ayarlamak gerekiyor eksik kaldığınız yerde yardımıcı olmaya çalışırım.

İlk etapta çalıştırınca eğer görüntü gelmiyorsa

1- Ayarlar-Donanım- Sürücü Ara'ya tıklayın
    2- kartınızı seçin
    3- Uygula
    4- Tamam deyip çıkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolm58 -- 1 Kasım 2009; 2:17:59 >

• çok sağol kardeşim emeğin için denicem şimdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.