Şimdi Ara

skyvısıon skystar digital tv kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
290
Cevap
0
Favori
13.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar... Bu soruyu bi kaç defa sormuş olabilirler fakat arama bölümü çalışmıyor yazmak zorundayım o yüzden...
    SKYVISION PCI DİJİTALTV KARTI KUMANDALI tv kartı mı daha iyi yoksa
    sky star digital tv kartı mı ? hangisi daha kullanılışlı...

[Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]
  • skystar2 ve skyvision kartlarından her ikisini de kullanmış birisi olarak şöyle yardımcı olabilirim:

ss2 yi kullanırken gayet memnundum fakat diseqc switch seçmesinden gına gelmişti ve artık hangi diseqc switchi taksam kartı kullanamamaya başladım, belki benden kaynaklı olarak kartı yakmışımdır. ss2 gelişmiş devrelere sahip biraz nazlı bir karttır (en azından benimkisi öyle)

skyvision için ise yazılımı türkçe diyorlar bıdı bıdı mıdı vs. diye yazmışlar web sayfasında fakat ben progdvb yi kullanıyorum yazılım türkçe olmuş ne işe yarar progdvb nin de türkçesi var ve kumandayı da uice isimli program ile progdvb ye adapte edebiliyorsun.

ss2 ile skyvisionu yanyana koyduğun zaman ss2 nin daha ileri bir teknolojiye sahip olduğunu daha görünüşünden anlarsın, skyvision ise 10 yıllık teknoloji olan bildiğimiz analog tv kartlarında da kullanıln bt878 chipini kullanıyor ve yanında bt360 media stream controller kullanıyor

skyvision sistemi ss2 ye göre biraz daha az yoruyor fakat bu fark öyle dağlar kadar değil sonuçta yine sağlam işlemcili bir bilgisayara sahip olman lazım.

skyvisionun yanında kumanda gelişi ve fiyatı ss2 ye göre bence bir artı fakat 4$ vererek ss2 ye de bir kumanda alabilirsin.

ss2 sistemde ağ bağdaştırıcısı olarak görünürken skyvision sistemde ses,video ve oyun kumandaları bölümünde d-tv video ve d-tv audio olarak görünür, bunun artısı eksisi nedir ben bilemiyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olur.

en nihayetinde her ikiside tv izleyeceğim diyorsan aynı işi gören kartlar, ikisi de senin işini görür keyfine göre al birini

aklına gelen başka sorular varsa yazarsın

• konuyu ben açtım şimdide cevap veriyorum.

skyvision kartı ss2ye göre daha üstün teknik özelliklere sahip bir kart. bazılarını sayayım.

sistemde ss2den daha rahat çalışır ve sistemini onun kadar yormaz zorlamaz.

diseqc 1.2 motorlu çanak kullanma desteği vardır.

pek çok ss2 kullanıcısının şikayetlerinden biri olan ısınma skyvisionda minimumdur.

LNB out yani lnb çıkışı vardır.

audio video kısmında tanıtılır. tv kartı sonuçta burada tanıtılmalı. bu da sistemde başka önemli donanımlarla çakışma yaşama riskini indirir. istenildiği zaman ağ bağdaştırıcısı olarak tanıtmak için bir driver kurmak yeterlidir.

sağlam bir karttır, kısadevre koruması iyidir.

fiyatı konusunda senin daha muktedir olman lazım. artımı eksimi sen karar ver.

yanlızca ss2 de kullanılan Altdvb yazılımını desteklemez.

allah kahretsin kart önerdim.

bu arada birileri öz eleştiri yapmış. bravo.

• akşam akşam alemsiniz var ya
    jhonny deep in secret window filmi geliyor aklıma, değilsiniz fakat bazen ikinizin de aynı kişi olma ihtimalini düşünüyorum
    ikinize de katıldığım noktalar var
  • abi aynen katılıyorum,ne zaman forumlara baksam(diğer sitelerdeki forumlar dahil) biri kart tavsiyesi istese hemen aynı tavırla ,uzuncana skyvision kartını öven aynı cümleleri okuyorum..yeter gına geldi aynı yorumlardan..adam hiç yorulmuyor her foruma yazıyor binlerce kelime...wallah helal olsun diyorum nazar değmesin :)
    quote:

Orjinalden alıntı: bugaboo

Ya ben bıktım parmaklarımı yorup bunun attığı bilinçli yalanları düzeltmekten. Bunun geliri bu işten olduğu için hiç vazgeçmiyor yaa. Sayfalar dolusu yazmış, buraya diğer forumlara. Ne azimdir bu yaaa...Duvarı delecek azcık daha ıkınsa.
    Gündüz inşaatla uğraş, beline ağrılar girsin. Tam bilgisayarımın başına geçip rahata ercem diyorum anaaa yine bu.
  • kafam iyice karıştı yau

ayrıca 2 kartın da software olması aynı sistemde aynı performansı göstermesi anlamına da gelmez.

kaç kişinin modemi ss2 ile çakıştı biliyormusun?

altdvbden başka bin tane yazılım var ss2nin kullandığı. hangi birini hangi kullanıcı kullanmış?

hakkaten nerden buluyorsunuz bu bütün forumları gezecek vakti ve enerjiyi de her forumda yazılıyormuş. yazılıyorsa vardır birşey ki yazılıyordur.

teknik olarak daha üstünden kastım olan herşeyi yazdım zaten. başak bir diyeceğim yok.

ama gene makasa almışsınız. gene dreamon hedef olmuş bazıları tarafından.

ha bu arada ben bilmiyormuyum donanım genel yada başka konular altında kart isteği yapanlara da cevap vermeyi. ama beni ilgilendirmiyor onlar. ben bu başlıkta yazıyorum. ihtiyacım olsaydı gider orada da önerirdim.

ama sıktınız artık. ayıp denen bişey var. yok her forumda böyleymiş, yok şuymuş yok buymuş.

adam sordu ben söyledim. bu neden canınızı sıkıyor anlamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forex UTV380 Harici TV Kartı
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HİÇ ARAŞTIRMA YAPMADAN SS2 SİPARİŞ ETTİM VE DAHA SONRA FORUMLARI OKUMAK VE ARAŞTIRMA YAPMAK AKLIMA GELDİ. BAŞKA BİR MARKA HAKKINDAKİ OLUMLU YORUMLARI OKUYUNCA PİŞMAN OLUR GİBİ OLDUM. SS2 HAKKINDAKİ OLUMSUZ YORUMLAR KAFAMI BULANDIRDI.
    ARAŞTIRMAMI GENİŞLETİNCE VE SİPARİŞİM GELİNCE KAFAMDAKİ SORULAR NETLEŞTİ;

1. SS2 BİLGİSAYARI KASMIYOR, ŞİFRESİZ YAYINLARDA CPU KULLANIMI %10-15, ŞİFRELİ YAYINLARDA %30-35 ARASINDA.(DONANIM BİLGİLERİM AŞAĞIDA)

2. SS2 Yİ DESTEKLEYTEN PROGRAMLARIN SAYISI ÇOK DAHA FAZLA, MESELA ALTDVB PROGRAMI İLE AYNI ANDA AYNI TRANSPORTER DA 4 KANALI KAYIT EDEBİLİYORSUN, DİĞERLERİNDE BÖYLE ARTILAR YOK, V.B.

3. SS2 ISINIYOR, DİĞERLERİNİ KULLANMADIĞIM İÇİN YORUM YAPAMAYACAM AMA BU ISINMANIN BİR OLUMSUZLUĞUNU ŞİMDİLİK GÖRMEDİM.

4. FORUMLARI İNCELERKEN SS2 HAKKINDA OLUMSUZ GÖRÜŞ BİLDİREN VE İSMİNİ VERMEYECEĞİM BİR MARKA İÇİN EL BİRLİĞİ ETMİŞÇESİNE OLUMLU YORUMLAR YAPAN KİŞİLERİN DİĞER BÜTÜN FORUMLARDAKİ AYNI KİŞİLER OLDUĞUNU GÖRÜNCE BUNUN BİR EKİP ÇALIŞMASI OLDUĞU ŞÜPHESİ KAFAMDA CANLANDI, BU PAZARLAMA İÇİN HİÇ ETİK BİR YOL DEĞİL, ÇÜNKÜ FORUMLAR KULLANICILARIN TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTIKLARI VE YARDIMLAŞTIKLARI BİR PLATFORM. BURADA REKLAMINI YAPTIĞINIZ ÜRÜNÜN KÖTÜ OLDUĞUNU KESİNLİKLE SÖYLEMİYORUM, KÖTÜ OLAN SİZİN ETİK OLMAYAN TİCARET ANLAYIŞINIZ.

SAYGILAR...

• garfabi yorumlar için teşekkürler. belki küçük harf kullanmak daha iyi olabilir. bu arada ticaret ahlakı konusunda yaptığın yorum da güzel ama yanlış tarafa yönlendirilmiş bir yorum. aynı mesajını daha öncede okumuştum. konuya çok hakim olmadığını düşünüyorum. bazı forumlarda ısınma, kasma ve 12000 gibi aramalar yaparsan kimsenin özellikle bir ürünü kötüleme gibi bir yolda olmadığını görürsün. sorunu olan yazar, olmayan mutlu olur. ama en azından kimsenin ayrıca xx5 mükemmel diyenler el kaldırsın şeklinde konu açması yada xx5imi 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum, kullananlar el kaldırsın gibi konu açıp reklamın alasını yapmalarına birşey dediklerini görmedim. neden bahsettiğimi anlamışsındır. eminim kötü niyetli değilsin. ama yorum ve yargılarda daha dikkatli olmanı rica ediyorum. çünkü mevzu derin.
  • konuyu nasıl oluyor da sen açıyorsun.. Neyse önemli değil... Arkadaşlar en sonunda sky star 2 tv kartında karar kıldım arkadaşım da onu kullanıyor... Fakat diğer kartı çok övüyorlardı forum sitelerinde bende spariş vermeden bi araştırma yapayım dedim... İlgileriniz için teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: dreamon

konuyu ben açtım şimdide cevap veriyorum.

skyvision kartı ss2ye göre daha üstün teknik özelliklere sahip bir kart. bazılarını sayayım.

pek çok ss2 kullanıcısının şikayetlerinden biri olan ısınma skyvisionda minimumdur.

audio video kısmında tanıtılır. tv kartı sonuçta burada tanıtılmalı. bu da sistemde başka önemli donanımlarla çakışma yaşama riskini indirir. istenildiği zaman ağ bağdaştırıcısı olarak tanıtmak için bir driver kurmak yeterlidir.

bu arada birileri öz eleştiri yapmış. bravo.
    [Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]

• hocam bu derin bir mevzu. tabiki sen açtın, benimki bazılarına gönderme.

güle güle kullan kartını hocam.
    >yokmu şu kartları alıp inceleyecek bir tr donanim sitesi,editörlere sesleniyorum!,alın şu kartları inceleyin ne neymiş değilmiş görelim.Yılın incelemesi olur wallah ,herkesin duasını kazanırsınız:) vede bazıları artık susmaya başlar yavaş yavaş.
  • Yazdığım her yazı silinse de yazmaya devam ediyorum.

@ MetronoM
    quote:

konuyu nasıl oluyor da sen açıyorsun.. Neyse önemli değil... Arkadaşlar en sonunda sky star 2 tv kartında karar kıldım arkadaşım da onu kullanıyor... Fakat diğer kartı çok övüyorlardı forum sitelerinde bende spariş vermeden bi araştırma yapayım dedim... İlgileriniz için teşekkürler...

Senin de dediğin gibi bu kart sadece forumlarda çok fazla övülüyor, övülmeyi de bırak hadi malını övebilirsin de diğer ürün kötüdür ihtalatçısı üçkağıtçıdır, şu kart tedavülden kalktı almayın driver bulamazsınız, şu kart bozuluyor gibi yorumlar eklerseniz ve bunu koro haline forumlarda tekrarlamaya kalkarsanız tabi bu sahtekarlığa ve ahlaksızlığa girer. Ayrıca övenler kimler bir de onlara bakmak lazım, ben övenlerin kim olduklarını yazılarımla deşifre ettim ve çeşitli yalanlarını ortaya çıkardım ama bu bazılarının hoşuna hiç ama hiç gitmedi.

@ Skorp
    quote:

ss2 yi kullanırken gayet memnundum fakat diseqc switch seçmesinden gına gelmişti ve artık hangi diseqc switchi taksam kartı kullanamamaya başladım, belki benden kaynaklı olarak kartı yakmışımdır. ss2 gelişmiş devrelere sahip biraz nazlı bir karttır (en azından benimkisi öyle)

Dünyaca ünlü Spaun, Emitor, Fuba, Hipon veya Philips gibi ciddi marka diseqC ler kullanırsan switchleme sorunu kesinlikle yaşamazsın, öyle ki sadece PC kartları değil receiverlarda dahi bu diseqC sorunu vardır ve her swich her receiverla çalışmayabilir, ancak PC kartlarının gönderdiği frekans receiverlarınki kadar güçlü olmadığı için belli bir mesafeden sonra 30 metre + switchlemede bazı zorluklar meydana gelebilmektedir. Kartın DiseqC swich nedeniyle yandığını sanmıyorum başka kısa devre durumları meydana gelmiş olabilir aşağıda yazdığım gibi skystar2 kartlarının koruma devreleri gerektiği gibi çalışmamaktadır ancak doğru kullanıldığında benim gibi 2 senedir veya daha uzun süre bu kartları sorunsuz kullanabilirsiniz.

quote:

konuyu ben açtım şimdide cevap veriyorum.

Bu konuyu sen açmadın dreamon ama hakkını yememek lazım 6 aydır skyvizyon nerde sen orda, hatta sen orda skyvizyon orda demek daha doğru olur.

quote:

Skyvizyondaki görüntü kalitesi ve frekans tazeleme olayını es geçersek gerçekten SS2 den daha az youruyor PC'yi bu konuda kesin katılıyorum ama VCD izlersen makineyi DVD izlemekten daha az yorarsın bu da bir gerçek, aradaki fark VCD-DVD kadar olmayabilir ama ciddi bir fark olduğu gerçektir. Hem görüntü kalitesi mükemmel hem de işlemciyi daha uygun kullanan başka kartlar da mevcut.

quote:

Hemen hemen tüm DVB-S kartlarla motor çevirebilirsiniz ancak bu olay kartınızdan aşırı derecede amper çekilmesine sebep olur, DVB-S kartlarla anten çevirmek çok sakıncalıdır ve ciddi riskler taşır, bunu yerine kartı riske atmayacak 15-20 USD lik bir sürü alternatif var, kartınız ne olursa olsun bu riske değmeyeceğini düşünüyorum. Aynı özellik başka kartlarda da mevcut.

quote:

ısınma olayının PC kartıyla ilişkisi yoktur, istersen veya vakit bulursan LNB hakkında sorulan ve benim cevap yazdığım konuyu oku belki dar ufkun biraz genişler böylece. Uygun olmayan LNB ile her türlü DVB-S kart ısınır.
    DVB-S kartı ısınan herkesin okumasını önemle tavsiye ederim

DVB-S Kartı Neden Isınır

quote:

LNB Out avantaj olarak gözüksede, türkiyedeki kullanıcılar için bu bir dezavantajdır, topraklamasız binalarda ki ülkemizde bu çok fazladır PC kartına gelecek kaçak gerilim kartı ve hatta PC'de ciddi problemler yaratabilir düşüncesindeyim. Kullanılmamasında yarar var bu kart skyvizyonda olsa digitaltv de olsa skystar1 de olsa kullanılmamalıdır.

quote:

Anakartında tümleşik bir ethernet kartı ve Firewire olmasına rağmen XPişletim sistemini kur sonra bak bakalım ses ve görüntü aygıtlarında mı daha çok aygıt var yoksa ağ aygıtlarında mı? Tabi ki ses ve video aygıtlarında daha çok aygıt vardır dolayısı ile ses ve görüntü bölümünde çakışma riski daha yüksektir.

quote:

Daha önce skyvizyon yakma şansım olmadı ancak skystar2 nin kısa devre korumalarından hiçbirinin çalışmadığını ve en küçük kısa devrelerin bile kartta problem yarattığını söyleyebilirim, özellikle 12000 sorunu ve türksatta az kanal bulma sorunu bu kısadevreler sonucunda oluşan hasarlardan sonra ortaya çıkmaktadır. DigitalTV nin çok ciddi kısa devre koruması olduğunu söyleyebilirim. Son olarak gerektiği gibi kullanır ve kartları kısa devre etmezsiniz ki bu en doğru ve güvenli yol olur böylece senelerce aynı ürünü sorunsuz kullanırsınız.

quote:

skystar 65 Euro + KDV ile en pahalısı, skyvizyon biraz daha ucuz 61-65 + KDV arasında digitaltv ise 49+KDV fiyatı ile skyvizyonun KDV'siz fiyatından dahi aşağıda.

quote:

Bence bu skyvizyon için ve altdvb ile çalışmayan her kart için - dir ama bu maddeyi de + lara katmışsın dreamon, ancak şunu söylemeliyim ki kayıt edilen kanalların fazla yer tutması 4 adet kanalın aynı zamanda kaydedilmesinde en büyük problemdir. Bir veya birbuçuk saatlik bir yayın için 8 - 10 GB yere ihtiyaç olacağından kullanıcılar açısından o kadar da önem arzetmediği inancındayım.

quote:

Evet önermişsin ama üzülme 6 aydır hergün yaptığım bir şey için şimdi üzülmene gerek yok, skyvizyon ve sen ayrılmaz ikilisiniz ticari açıdan

quote:

ha bu arada ben bilmiyormuyum donanım genel yada başka konular altında kart isteği yapanlara da cevap vermeyi. ama beni ilgilendirmiyor onlar. ben bu başlıkta yazıyorum. ihtiyacım olsaydı gider orada da önerirdim.

gerçekten mi? sanmıyorum belki yoğunluk yüzünden olabilir.

@ bugaboo
    quote:

çip dergisi yapmış bir test

bence test yapmak için uzağa gitmemize gerek chip dergisine gerek yok aramızda daha büyük uzman arkadaşlar var mesela dreamon arkadaşımız bu konuda bana bir numara gibi göründü. Elinde sadece skyvizyon kartı olmasına rağmen bir sürü test yapıp piyasadaki diğer kartların yaramaz olduğunu söyleyebilecek kadar uzman bir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 9 Haziran 2005, 0:31:43 >

• aynen devam.
    söyleyecek fazla sözüm yok. mesela ss2 değil motoru döndüren. ve ss2 ile skyvision aynı gücü üretmiyor. bunu teknik verilere bakarakda görebilirsin. senin kartın için risk ama başka bir kart için değil. neden can sıkıyosunuz ki?

sigma firmasını aradığında kartın değil 49 dolar artı kdv olmasını, 56 dolar artı kdv diyor, ve üstüne kumanda da alırsan 4 dolar artı kdv dah ödersin diyor. bunu diyen kişi engin beyefendi. her kim ise.

ya gereksiz bir ton yazı, kirlilik. yazdığınız her yazının cevabı zaten benim yazılarımda var. tekrar tekrar aynı şeyleri yazıp durmayın.

ha bu arada bu forumda sen bizzat kendin demiştin buradan değil şuradan öneri isteyin diye taa ne zaman önce. hatta oradan alıntılar yaptın. burada bu öneriliyor ama orada başka öneriliyor diye kendin örneklerini verdin. ama ben tenezzül edipte orada yazmadım. ne yazacam. orada isteyen istediği öneriyi yapsın. yani biliyorum merak etme. ama gereksiz görüyorum.

ya bunun gibi bir ton gereksiz şey. cevap vermeye değmez. ben aynen yazdığım yazıda zaten her şeyi demişim. sırf bişeyler yazıp altta kalmamak için yazmayın. her kelimeme kadar bir kulp takmayın. teknik artı saydığım şeyler işte. bir LNB out olması bir teknik artıdır. bir motor desteği olması teknik artıdır. neden kabul etmek yerine saldırı taarruz yapıyorsunuz ki?

beyler uzatmayın artık. gereksiz konuşmayın. kimin ne yaptığı belli. temiz forummuş eskiden. şimdi canın sıkılıyor tabi dimi başka öneriler de yapıldığı için. bunu kimseye mal etmeyin. ne oluyorsa kendiliğinden oluyor. ben bu forumda binin üzerinde mesajı olupta benim kullandığım markayı öneren çok kişi gördüm.

daha fazlaya gerek yok. savaş ilan edip, her mesajıma bir kulp buluyorsunuz. bu da yetmezmiş gibi benim kullandığım markayı kullanan yada öneren herkese hakaret ve ünvan takıyorsunuz. bu kadar uğraşmaya değermi? tabi değer sizin için. paranın yüzü sıcak değilmi? elinizdemi patladı yeni ürününüz? satamıyormusunuz? haa ozaman sorumlusu başka bir marka. o zaman onu dibe vurmak için elimizden geleni yapalım. mantık bu dimi? helal. ticaret ahlakından söz edenlere bakın.

sgerrard sen forumdaki yazılarına hakaretlerine bir kulp bul önce. foruma bugün girdim deyip tüm forumu, hatta sen girdiğinden beri yazı yazmayan insanları bile tanı, hepsini suçla, hepsine hakaret et, bütün forumlarda kim var kim yok bil, hepsinin mesajlarını bil, bir markayı yerden yere vur, başka bir markayı (acaba hangisi) yere göğe sığdırama, forumu kirlet, mesajların silinsin (acaba neden) gene devam et, skyvision şöyle yaptı böyle yaptı ispatlarım de, sonra ispatlayama da patlasın, forumdaki bütün yazıların benle yada diğer skyvision kullanan yada önerenlerle ilgili olsun, arkadaşın kart önerecem diye daha hiçkimse bilmezken "bu kart var kullanıyorum süper diye bütün başlıklarda boy boy resimlerini ve raklamlarını yapsın, işine gelmeyen her mesajıma mualif olsun, sonrada ahkam kesin.

bana yöneltilen herşeyin cevabını verdim. siz şimdi cevap verin.

• bak bugaboo seninle birçok kez bu forumda bazen hafif bazen sert tartışmalar yaptık.küfür ve saygısızlık çerçevesinde sen diğer yandaşların kadar çirkef değildin.onun için senin bu yönünü artı değerlendiriyordum.bazen bunu ifade de ediyordum.ama son iki gündür adeta poziyon değiştirdiniz.ağzından çıkanı denetleyememeye başladın.şimdi sana bu rolümü uygun gördüler.dikkat et HIRSINI KONTROL EDEMEYENLER,GELECEĞİNİ DE KONTROL EDEMEZ.sonuç hiçte istediği gibi olamayabilir.ben görüşümü yazıyorum,beğenir veya beğenmezsin.sende adabıyla cevap verir kendince doğrunu yazarsın.gayri ahlaki laflara sapma. Şu ifaden gibi çirkin laflar etme ''güneşi balçıkla değil pokunla bile sıvarsın'' gibi bayağıca laflar çok çirkin. son yazında da ''yakında alkolik olur toz falan çekersin,sana yazık'' gibi konu harici çirkin saldırılar kendi kontrolünden çıktığını gösteriyor.bu çirkinlikler sizle yakışsa da forum izleyicilere artı birşey vermiyor,hatta çirkinlik veriyor.

Bu tutumuna devam edeceksen tavrını sürdür ama bilki cevabını hemde senin gibi belden aşağı vurmadan ama ısrarla alacaksın.sana senin pek uzak olduğun tarihteki düşünürlerdenbirisinin S.Freud'un bir sözüne kulak vermeni salık veririm.

''İNSAN HATALARINDAN ASLINDA ÇOK ŞEY ÖĞRENEBİLİR,BUNUN İÇİN ÖNEMLİ OLAN İNSANIN HATA YAPTIĞINI ANLAMASI VE ÖĞRENMEYE ÇABA GÖSTERMESİDİR''

• ha bu arada önceleri diseqc 1.2 desteği vardır diyodun, şimdi motor çevirir oldu. ss2 motor çevirmez kullandığın aparat motor çevirir. gir hocam progdvbye device olarak ss2 seçiliyken bak bakim diseqc 1.2 yazıcakmı. birde twinhan olarak gir bakim yazıcakmı yazmicakmı.

LNB out bir teknik artıdır. bunu göremessen körsün demektir. senin kartında olmayan hiçbişey teknik artı değil zaten.

gene bakıyorum benim kartımdan daha ucuz kartlardan bahsediyorsun. birincisi ben yukarıda yazdım şu engin bey muhabbetini. adamın verdiği rakam kumandalı 60 dolar artı kdv. buraların ağası benim ben böyle diyorum diyor engin bey. bu kart bu fiyatadır diyor. sen hala daha ucuz diyorsun. bide gene reklam yapıyorsun. üstelik kompanent olarak getirip bide vergiden düşünce bu kartın sana maliyeti sakız parası. ama sen bunu 60 dolar artı kdvye satıp hemde ucuz diyorsun.

benim birşeyi alemin kralı yapmak gibi bir çabam yok ki. ama işte bu çaba sende ve melektaşlarında var. bunu yazmandan belli

artık aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayın da yazacak yeni şeyler bulun. yada uzatmayın fazla da daha fazla ne forumu meşkul edin, nede kendinizi rezil edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamon -- 9 Haziran 2005, 14:34:24 >

• senden beklencek birşey zaten. ortalıkat senin yada sizin fake nickleriniz bol. her neyse zaten daha önce kendin demiştin boş gezenin boş kalfası olduğunu, vardır bol zamanın yaparsın. bu arada forumdan göndereceksin beni demek. hangi sebep ve yetki ile? bu arada kimin küfür hakaret kullandığı ve argoyu sevdiği ortada. hadi o zaman devam edin.
  • iyi bir bilgisayar kullanıcısıyım bu forumu yıllardır biliyorum.. fakat sadece bilgi edinmek için buraya giriyorum... Mübdelası değilim yani... fakat görüyorum ki bazı arkadaşlar ne yazık ki herhangi bir ürünün distribütörü durumunda yoksa ne bilim.. Kar elde etmeden sürekli yazmazlar... Evet arkadaşlar SS2 kaliteli bir kart fakat sky visionun da ne gibi özellikleri var diye öğrenmek istedim... Ama benim terciyim SS2 oldu... Keşke türkiyede digital tv kartı vasıtası ile internet hizmeti sunan serverler olsaydı... O zaman bakalım kim övecekti x ya da y markasını...
    Ayrıca digital tv kartından internet olayı varsa bilen yazsın lütfen... Yoksa bu konuda bi fikri olan yani gelecek zamanda hazırlık falan yapılıyor mu... Bu konuyu çok merak ediyorum.. Çünkü millet avrupada bu yöntem ile bağlanırken biz burda tonlarca para harcıyoruz ama karşılığını bulamıyoruz....

• eyvah büyük bilge bilgeliği bırakmış.bundan sonra sahte fake nicklerle ortalığı karıştıracakmış! çok üzüldük ha bir eksik ha bir fazla bundan evvel yaptıklarınız yapacaklarınızın zaten teminatı.RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER.foruma bu tür seviyesizliklerin devamına çanak tutmasaydın bugünlere gelinmezdi.hala geç sayılmaz sadece seviyesizlikten kaçınıp sadece teknik yazar ve teknik öneride bulunursan herkes üstüne düşeni yapar.ama ortaya çıkıp marifet yapacakmış gibi yapacağı sahtekarlıklarla forumu tehdit edersen ancak yukardaki ata sözün işlemesine neden olursun.sen bilirsin tabii yada aldığın talimatları uygularsın.

sana yani bugaboo'ya tarafımdan edildiğni söylediğin o küfürlerle ilgili bir link ver. yani yazdığım yazının linkini ver bakalım ne demişim. sonra sıra bende. sen, revenger ve sgerrardın yazılarını dökme sırası bende. bakalım neler çıkacak ortaya görücez hepbirlikte.sana yine bir ata sözü: "kendine yapılmasını istemediğin davranışı başkasına yapma".

• skyvision
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.