Arkadaşlar mac almak istiyorum banka kartından ödeme yapamadığımda araştırdım sadece kredi kartı ile oluyormuş, Benim kredi kartımda 2k limit var nasıl olacak şimdi? Bu konularda inanılmaz cahilimdir kusura bakmayın. |
Apple Store'da Banka Kartı Kabul Edilmediğinde Ne Yapılmalı
Apple Store, çeşitli ödeme yöntemlerini kabul etmektedir ancak banka kartları bu seçenekler arasında yer almamaktadır. Bu nedenle, alışverişini banka kartınla tamamlamak isteyen kullanıcılar, alternatif ödeme yöntemlerini değerlendirmek zorundadır.
Aşağıdaki durumlarda Apple Store'da banka kartının kabul edilmeme ihtimaliyle karşılaşabilirsin:
- Apple Store'un sanal kartları kabul etmemesi
- Apple Kart veya Apple Store Kart gibi Apple'a özel ödeme yöntemlerini kullanmaman
- Bankanın Apple ile bir anlaşması bulunmaması
Apple Store'da banka kartını kullanamadığında, aşağıdaki alternatif ödeme yöntemlerini değerlendirebilirsin:
- Kredi Kartı
- PayPal
- Apple Pay
- Hediye Kartı
- Mağaza Kredisi
Ek olarak, Apple Store'un bazı ülkelerde banka kartlarını kabul ettiği durumlarda, bankanın Apple ile bir anlaşması olması gerekebilir. Bu nedenle, banka kartını kullanmadan önce bankanla iletişime geçerek Apple ile bir anlaşmaları olup olmadığını teyit etmelisin.