Şimdi Ara

Avensis-Mondeo-Tiguan arasından hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 km araç almayı düşünüyoruz,kafamızdaki araçları eleyerek üçe düşürdük.Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz..
    Araçlar:
    Avensis 1.6 132 ps Elegant Extra ----62.000 Tl
    Mondeo 1.6 160 ps Ecoboost Selective ----71.000 Tl
    Tiguan 1.4 TSI 122 ps Sport and Style ---65.000 Tl

Ford bayinde Selective olmadığı için en düşük donanımlısına baktık ancak doğal olarak Elegant Extraya göre çok boş geldi.Şu an ciddi şekilde Avensis düşünüyoruz ancak satış görevlisi navigasyon olmadığını sonradan gelince yükleyeceklerini söyledi.

Donanım,motor,güvenlik,konfor bütün özelliklere bekınca hangisi tercih edilmeli?Siz bu arabalardan hangisini tercih ederdiniz..

• Mondeo veya Tiguan alirdim.

Mondeo agir basiyor.
  • mondeo trend ile hatta titanium'la selective arasında dağlar kadar fark var.
    o yüzden mondeo ya ön yargılanmayın.
    seçenekler arasında mondeo titanium hatta selective diyorum.
    0 olması mecburi değilse 2011/2012 düşük km selective mondeo 59-60 arasına gidebiliyor (sıfır şart değilse 10 bin çıpa kârınız oluyor )

mondeo sizin "Donanım,motor,güvenlik,konfor bütün özelliklere bekınca" ihtiyacını fazlasıyla karşılar.

avensis makyajlı kasa mı idi bilemiyorum ama ; makyajlı bile olsa bir mondeo değil.

not:evet itiraf edeyim mondeo yu seviyorum.

• Mondeo Trend ile Selective donanım arasında dağlar kadar fark bulunmakta başka bayide Selective donanımıda inceleyin derim. O zaman Avensis'ten soğuyacaksınız.
  • Mondeo selective bambaşka bir araç bizim araba diye söylemiyorum çok güzel hakkını vermişler arabanın. Mondeo veya tiguan derim de suv ve kompakt suv pek sevmiyorum.
  • Mondeo selective çok kaliteli bir araç.70-80 bin tl lere çıkabiliyor olsam düşünmeden alacağım bir araba.Kalite hissi üst düzey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

mondeo trend ile hatta titanium'la selective arasında dağlar kadar fark var.
    o yüzden mondeo ya ön yargılanmayın.
    seçenekler arasında mondeo titanium hatta selective diyorum.
    0 olması mecburi değilse 2011/2012 düşük km selective mondeo 59-60 arasına gidebiliyor (sıfır şart değilse 10 bin çıpa kârınız oluyor )

mondeo sizin "Donanım,motor,güvenlik,konfor bütün özelliklere bekınca" ihtiyacını fazlasıyla karşılar.

avensis makyajlı kasa mı idi bilemiyorum ama ; makyajlı bile olsa bir mondeo değil.

not:evet itiraf edeyim mondeo yu seviyorum.

Biz de aslinda Mondeo dusunuyorduk.Normal olarak baz donanimlisi cekici gelmedi bayi selective icin test surusu ayarlayabilecegini soyledi.en iyisi ikisini de test etmek heralde.

Bir de Mondeoda olup digerlerinde olmayan fark yaratan donanimlari yazarmisiniz.Avensisteki park kamerasi gibi(aliskin olmayan birini cok etkileyebiliyor)bir sorumda arka tarafa bakan klima var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR
    Biz de aslinda Mondeo dusunuyorduk.Normal olarak baz donanimlisi cekici gelmedi bayi selective icin test surusu ayarlayabilecegini soyledi.en iyisi ikisini de test etmek heralde.

Bir de Mondeoda olup digerlerinde olmayan fark yaratan donanimlari yazarmisiniz.Avensisteki park kamerasi gibi(aliskin olmayan birini cok etkileyebiliyor)bir sorumda arka tarafa bakan klima var mi?

pioneer navigasyon ve ses sistemi
    deri koltuk döşemesi
    8 Yönde Elektrik Ayarlı ve Hafızalı Sürücü Koltuğu/hafızalı aynalar
    LED gündüz farları
    Karartılmış Arka Cam
    Bi-xenon farlar ve otomatik far yükseklik ayarı
    18" alüminyum alaşım jantlar
    Aktif Hız Kontrol Sistemi
    Isıtmalı ön koltuklar
    İklim paketi ısıtmalı ön cam
    Sürüşe Duyarlı Hidrolik Direksiyon
    Ford Kolay Yakıt Sistemi (benzinli araca dizel, dizel araca benzin konulmasını önlüyor)
    Tek Tuşla Açılıp Kapanabilen Elektrikli Ön/Arka Camlar
    Opsiyonel : Tekno Paket ;Tekno Paket, Adaptif Hız Kontrol Sistemi ve Kör Nokta Uyarı Sistemi'nden oluşmaktadır.
    Opsiyonel : Sunrof
    ayrıca dediğiniz gibi arka koltuk havalandırması var

eksik olark da sadece geri görüş kamerası (ama dokunmatik ekran var tek eksik kamerası o da elekronikçilerde)

• İyi hoşta mondeonun yeni kasası ne zaman gelecek onuda söylesenize adama
  • Çok detaylı incelemedim

fakat

Avensis elegant Extra modeli ile Renault Latitude nin baz versiyonu arasında, donanım olarak Avensisde fazladan geri görüş kamerası ve alacantra koltuk var ama Avensis benzinli, Latitude ise dizel ve oldukça ekonomik,

fiyat olarak ikisi çok yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

İyi hoşta mondeonun yeni kasası ne zaman gelecek onuda söylesenize adama

Bence de mondeo alıcaksaniz yeni kasayi bekleyin, gercekten hos bir tasarm yapmislar

• Avensis

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Çok detaylı incelemedim

fakat

Avensis elegant Extra modeli ile Renault Latitude nin baz versiyonu arasında, donanım olarak Avensisde fazladan geri görüş kamerası ve alacantra koltuk var ama Avensis benzinli, Latitude ise dizel ve oldukça ekonomik,

fiyat olarak ikisi çok yakın.

Uygun bir zamanda Latitudeyede bakalim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

quote:

İyi hoşta mondeonun yeni kasası ne zaman gelecek onuda söylesenize adama

Bence de mondeo alıcaksaniz yeni kasayi bekleyin, gercekten hos bir tasarm yapmislar

Yeni kasa ne zaman cikacak.Yeni kasa cikinca eskilerde ucuzlar heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Avensis

Avensison yakit ve fiyattan baska ne gibi artilari var
  • Anladığım kadarıyla araca fazla binilmicek bu yüzden benzinli manuel vede almışken dolu dolu olsun istiyorsunuz..

1.4 turbo 140 lık insignia,

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/insignia-4-door/konfig%C3%BCrat%C3%B6r.html#/summary

Ağzına kadar dolu bir insignia 72 bin küsür liste fiyatına tekabül ediyor pazarlıkla 68-70 bin arasına alınabilir, alternatiflerinize ekleyin bence..
  • mondeo bence ağır basar makyajdan sonra gözüme güzel gözükmeye başladı içinde de özellıkle selectıve donanımda çok iyi gelişmeler var motoru zaten oldukça performanslı 2. eli çok iyi değil yalnız ...
    2. tercihim tiguan olurdu yüksek oluşu tasarımı kalıtesi oldukça yeterlı
  • tiguan...
  • quote:

Anladığım kadarıyla araca fazla binilmicek bu yüzden benzinli manuel vede almışken dolu dolu olsun istiyorsunuz..

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/insignia-4-door/konfig%C3%BCrat%C3%B6r.html#/summary

Ağzına kadar dolu bir insignia 72 bin küsür liste fiyatına tekabül ediyor pazarlıkla 68-70 bin arasına alınabilir, alternatiflerinize ekleyin bence..

Aynen öyle araç günde ortalama 30 dk kullanılacak.Senede 4-5 bin km de şehirler arası yapar.Böyle oluca dizele verilecek parayı navigasyon,deri koltuğa vs. vermek daha mantıklı görünüyor.Opeli de araştırayım biraz ama Latitute ve Inssıgnia babama sıcak gelmedi..

Aslında aradaki 10.000 tl fiyat farkı Avenisise çok sıcak baktırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Anladığım kadarıyla araca fazla binilmicek bu yüzden benzinli manuel vede almışken dolu dolu olsun istiyorsunuz..

Aynen öyle araç günde ortalama 30 dk kullanılacak.Senede 4-5 bin km de şehirler arası yapar.Böyle oluca dizele verilecek parayı navigasyon,deri koltuğa vs. vermek daha mantıklı görünüyor.Opeli de araştırayım biraz ama Latitute ve Inssıgnia babama sıcak gelmedi..

Aslında aradaki 10.000 tl fiyat farkı Avenisise çok sıcak baktırıyor.

Avensisin pek 2.eli yok ama satılır tabiki acil bi durum olmadıkça, Allah sattırmasın da düşünmek lazım hele esnaf olunca daha önemli oluyor sizin durumu bilemiyorum ama..

İnsignia ya veya passata opsiyon ekleyip 70 bin civarına güzel bir araç konfigüre ederdim şahsen..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.