|
Bildirim
|
Aracı 18 aydır kullanıyorum. Diğer C sedan araçları da sık sık kullanırım iş için gittiğim yerlerde kiralama yoluyla. Bence hem şekil olarak hem konfor, performans, tüketim izolasyon, yol tutuş vs olarak aşağı kalır hiç bir tarafı yok üstün olduğu tarafı ise gerçekten çok, donanım listesinde olmayan bir kaç özelliği ve donanımı var iyi bir pazarlama yapılıp tanıılamıyor çok yazık örneğin ileri geri ayarlı kafalıkları var baş boyun desteğiiçin, örneğin Alarm var, örneğin çift kilitlemeli immobilizer var, örneğin stepne alaşım jant aynen üzerindekilerden siyah jant değil, örneğin ön hava yastıkları AB değil iihs smal overlap testlerine uyumlu daha güvenli büyük ve tüm sütunları önde de kapatacak şekilde daha iyi sisemler. arka park kamerası gece harika göseriyor gibi gibi şehir içi full 4 kişi çok sıkışık trafik ile kışın kış lastikleri ile kısa mesafe <5km 7,4-7,8 arası >8km 7 civarı >10km yolculuklarda 6,5 litre civarı ortalama tüketimi var. Ammaaa uzun yolda, hele yüklü iken çok çok ekonomik bir araba. Ve süper bir konforu var
Çok performasnlı alet kullanın bir test arabasıyla anlarsınız. Sessiz bir benzinli kadar motor sessiz, yol iyi rüzgar iyi izole edilmiş Kullandığım C sedanların kriterlere göre sıralaması: konfor:Elentra=cerato>focus>A3 TFsi>Astra sedan> Corolla>Octavia> megane>egea>jetta Yoltutuş:Focus>Diğerleri ama hepsi iyi yol tutuyor ocavia nın arkası çok kolay kopuyor jetta ise çoook sert bir araba. Abartmadan kullanınca hepsi ile biraz eğlenilir.Çok Abartacak zaten Hatchback Focus veyaAstra K alsın olmadı diğer hachback lerden Ekonomi: 3 aşağı beş yukarı aynı 100 km de yarım litre aşağı yukarı benzer tükeiyotlar. kullanıma bağlı genelde,takılı lastik bile etkiliyor, o kadar kuruş kuruş hesabı yapmıyorum ama Dedğim gibi yarım litre oynar hepsi arasında ama neden oynar arabadanmı sürüşten sıcaklıktanmı istasyondanmı lastiktenmi vs vs nereden bilecen. o kaddar önemli ise B segment öneririm, o zaman fark 1 litrelere ve üstüne çıkabilir. İzolasyon Elentra>Cerato=Focus(teker sesinde focus, motor ve rüzgar cerato üstün)>Astra sedan=A3>megane=egea>jetta>, bu listenin enn kötüsü octavia araba sanki şeffaf ilkinde kiralık neticede arabadandır dedim, 4 5 araçta aynı olunca maalesef dedim Gibi gibi,... Ben bu arabayı kullandıktan sonra diğer bir X arabayı almayı düşünmedim bile, Selametler herkese... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|