Şimdi Ara

AVEA'nın GERÇEK YÜZÜ 2 (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce genderdiğim videoya (burdan) bazı arkadaşlar öyle yorumlar yapmıştı ki dayanamayıp 2. videoyu çektim.

Buna da kılıf bulmayın lütfen !!!!

Hatların ikisi de benim aktif olarak kullandığım hatlardır (daha doğrusu avea olanı aktif olarak kullanmaya çalışıyorum).

Birileri "avea 2 birim çekse de yine de diğerlerinden daha kaliteli konuşma yapılıyor" gibi çocukça söylemlerde bulunmuştu, alın bakalım tam çekince ne oluyor :

BURDAN SEYRET, GERÇEKLERİ GÖR (Metacafe)

aynı video (yt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorian -- 29 Ağustos 2007; 3:38:17 >

• Hakikaten rezalet.Başka bir avea hattıyla da aynı şey oluyor mu?
  • Genelleme yapmak doğru olmaz başka bir bölgede de türkcell de aynı sorun yaşanabiliri veya vodafone da.
  • walla bnde kaç kere şahit oldum bu olaya.bazen ewde telim kayboluo arıyorum tel kapalı dio.sonra kaç arkadaşm nie kapdn teliama bayadır olmuo bana...
  • 1100 dışında bi cihazda aynısını denermisiniz? 1100 ve 3310 da GSM 1800 ile ilgili sorun olduğuna dair bi ara söylentiler duymuştum. bu arada aktarma yok, yandaki telefon aranılmış varsayarak cihazla ilgili sorun olduğunu düşünmekteyim :)
  • Avea aynısını cx70'de de yapıyordu ara sıra. Telefonla alakalı birşey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirt
    Hakikaten rezalet.Başka bir avea hattıyla da aynı şey oluyor mu?

Evet oluyor. Çünkü bazen avea ile aradığıma ulaşamayınca Turkcell'den arıyorum, "yoo tel açık diyo" daha dün yaşadım, o yüzden çektim video yu zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin
    1100 dışında bi cihazda aynısını denermisiniz? 1100 ve 3310 da GSM 1800 ile ilgili sorun olduğuna dair bi ara söylentiler duymuştum. bu arada aktarma yok, yandaki telefon aranılmış varsayarak cihazla ilgili sorun olduğunu düşünmekteyim :)

Kardeş ben zaten o SonyEricsson'u yeni aldım. Önceden 3315 vardı bende, çift hat takıp kullanıyordum. Aynı telefonda Turkcell sorunsuz çalışıyorken avea çalışmıyordu, o yüzden sürekli turkcell'e geçiyordum. Baktım olmuyor SE aldım. Sonra 3315'in ekranı gidince 1100 aldım. Kısacası telefondan değil !!!

Ayrıca bu sadece benim yaşadığım bir olay değil. Düşünün bir kere, o video'yu çekip internetten Video Editing programı indirip sonra video'ya yazı ekleyip internete koyma zahmetine durup dururken girmedim. Sırf verdiği sinirden dolayı yani...

Zaten daha önceki videoyu izlerseniz telefonda problem olmadığını görürsünüz:
    İŞTE ÖNCEKİ VİDEO

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık avea ya söylenecek bir söz yok.Muhtemelen sadece Türkiye'nin değil dünyanın en rezil operatörüdür kendileri
  • kampanyalar iyide birde şebeke sorunu olmasa en kötüsü o işte....
  • aslında olaya tek taraflı nakmamk lasım misal turkcell aveaya ulaşamıyor ama avea kullanıcısı turkcellli birisine ulaşıyorsa bu turkcellin ayıbıdır ama aveanın aveaya ulaşamaması saçma bi durum olmuşorasıda ayrı bi durum şaka bi yana ne avea ne turkcell ne de vadofon ülkemizde hızla artan telefon çılgınlığını kaldırabiliecek kapasitede değiller bu bir gerçek başka operatörlerin sürekli kusuruna aramakla bu iş çözülmez misal enterasandır adam turkcell ya da vodafon kullanıyor ama kendi hattına sahip çıkarken diğer hatlara atmadığı çamur kalmıyor sanki kullanmış olduğun operatör senin karnını doyuruyo neyse dediğim gibi şu anda dünyada çoğu firma artık normal gsm şebekesini bırakıp edge dediğimiz teknolojiye geçmişken bizim ülkemizdeki firmalar maalesef daha gsm 800-900-1800 ü daha rayına oturtabilmiş değiller bu daha bi gerçektir. konu accık kaydı ama idare edin

• Arkadaşlar kim ne derse desin avea öyle abartılacak bi çekim gücüne sahip değil...bizim evde olsanız bunu anlayabilirsiniz... Bizim evde tuvalette çeken tek operatör turkcell... 4 kademeli gösterge var telefonumda...avea takılı olursa şebek(e) aranıyor...vodafone yine aynı....turkcelli takınca 2.kademede...

ve aveanın çok yaptığı bişey daha var...bazen bi saat boyunca ne arama yapılıyo ne de msj yollanıyo...dıt dıt dıt deyip ekrana dönüyor telefon...hepsinde aynı...mesaj gönderiyosunuz kandilde...3 gün sonra iletilmedi raporu geliyor...turkcelli olan herkes rahatca gönderiyor...
  • 1 ay önce arkadaşıma çektiğim mesajın iletildi raporunu tam bir gün sonra aldım.Ama kandil günü çektiğim mesajlar hiçbir gecikme olmadan tıkır tıkır ulaştı.Ben 1 aydır yaşadığım yeri değiştirmediğime göre muhtemelen avea altyapısını yeniliyordur.
  • benim vodafone açık olmasına rağmen geçenlerde aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi tel ve avea ile alakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
    benim vodafone açık olmasına rağmen geçenlerde aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi tel ve avea ile alakası yok

Renault laguna aracımın sürekli birtarafları düşüyor, kapısı bozuluyor, cam otomatiği çalışmıyor...

Geçende öğrendim ki aynı problem Megane'da da varmış, yani laguna ile alakası yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: algorian

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
    benim vodafone açık olmasına rağmen geçenlerde aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi tel ve avea ile alakası yok

Renault laguna aracımın sürekli birtarafları düşüyor, kapısı bozuluyor, cam otomatiği çalışmıyor...

Geçende öğrendim ki aynı problem Megane'da da varmış, yani laguna ile alakası yok!

SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR HEP KIRMIZI KALSANA BU CEVAP YETER BİZE DE BİR TEK AVEA

• Bu küçük gösteri için tskkrler,fakat bu kayıtta gördüğüm kadarıyla ne telefonlar birbirine denk telefonlar,ne de telefonların üzerinde herhangi bir işlem yapılmadığına dair şeffaf bir kurum garatisi var test boyunca,yani senin çekmediğini iddia ettiğin telefon belki bozuk olabilir,belki menüden "Dışarıdan gelen aramalara kapat" komutu vermiş olabilceğin gibi,gelen aramaları kapalı olan başka bir hatta yönlendirme de yapmış olabileceğin de aklıma gelmiyor deil yani.Bunlar tahminler tabiki,belki sen de haklı olabilirsin,fakat yıllardır kullanıyorum böyle bir olay başıma fazla gelmedi. Ki bunlar da genelde kandil günleri-bayram günleri falan,o zman da turkcell hatta bile gündüzleri bu tarz kilitlenmeler olabiliyor. Bu video ne zaman çekildi,hangi koşullar altında çekildi,noter huzurunda mı kayıt altına alındı,makineler birbirinin dengi mi (kameralı-radyolu-markası aynı olma durumu,versiyon farkı,telefonun anten çekim gücü! vs. vs.),çekim yapılan yerde hangi baz istasyonları etkili,hangileri uzakta yani bi dünya kapalı mevzu var...
    gene de araştırman için teşekkürler..
    yenilerini ve daha şeffaf olan araştırmaları bekliyoruz,tabi şahıslardan deil,bu işi profesyonelce yapan kurumlardan..

• bu olay hem telefonla hem de sebekenin o bölgedeki sinyal gücü ile alakalı bır durum.
  • Biraz rezalete kaçmış...
  • bende çoğu zaman yaşıyorum bu tip olayları.... walla msj olmasa 2 gün durmam
  • 3. videoda görüşürüz.

Olayı daha açık olarak göstereceğimden emin olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.