Şimdi Ara

AVEA'nın GERÇEK YÜZÜ 2 (Videolu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: baris24

Genelleme yapmak doğru olmaz başka bir bölgede de türkcell de aynı sorun yaşanabiliri veya vodafone da.

nedense ben bu tip bir sorunu TURKCELL de hiç görmedim
    avea ya da vodafone un kalitesi zaten ortada
  • sene 2007 böyleidi aynı bölgede hala sorun devam ediyo mu peki?
  • Ulaşamama sorunu bende de oldu.. Telefonla alakası olmadığını belirteyim, nokia 6630, n73, nokia 3220, SE W700 ile defalarca denenmiştir..

Çoğu kez ulaşılamıyor bile demeden "dıııt dıııt" yapıp kapanıyor.. Daha da ilginci bazen avea'yı aradığınız zaman ahizede telefon çalma sesi duyuluyor, ama avea hatlı telefonda tık yok.. Bu sefer de sizi arayan adam cevap vermiyor sanıyor, sizin haberiniz bile olmuyor.
    Veya yine arıyorsunuz avea hatlı tel'i, bu sefer telefon çalıyor, ama meşgule verdiğiniz zaman karşı tarafta çalmaya devam ediyor..
    Mesaj olayına hiç girmiyorum bile.. Bütün bunlar telefon full çekerken oluyor tabi..

Bi yakınım kaza yapmış geçenlerde, aramış aramış ulaşamamış.. Ben de o olaydan sonra kırdım hattı.. Aslında avea merkeze yanında bir hıyarla birlikte göndermek de içimden gelmedi değil..

Eski Turkcell hattıma döndüm, artık çok rahatım..

• arkadaslar merhaba

benim bir sorum olacak. cevaplarsanız cok sevinirim. arkadasım su anda iranda. ve turkcell hatlı numarası ile iletişim sağlıyoruz. benim de numaram turkcell. beni aradıgında ekranda genelde gizli numara görünürdü. ancak bugün aradıgında ekranda vodafone a ait bir numara göründü. hatta bilinmeyen numaralar servisinde de istanbuldan bir kişiye ait cıktı bu vodafon numarası. şimdi de nezaman bu hattı arasam aradgınız kişi baskasıyla görüsüyor diyor. iran yada böyle yurtdışı aramalarında böyle bişley mümkünmü. yani hatlar yogun oldugu için böyle bişey olmus olabilir mi? haberi olan varmı?şimdiden tesekkürler.
  • hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: algorian

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
    benim vodafone açık olmasına rağmen geçenlerde aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi tel ve avea ile alakası yok

Renault laguna aracımın sürekli birtarafları düşüyor, kapısı bozuluyor, cam otomatiği çalışmıyor...

Geçende öğrendim ki aynı problem Megane'da da varmış, yani laguna ile alakası yok!

SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR HEP KIRMIZI KALSANA BU CEVAP YETER BİZE DE BİR TEK AVEA

sol tarafta vodafone kullanıyor yazıyor ne ayak?

• 4,5 yıllık hort :S
  • Merhabalar,

Bir hort'da benden :) Yıl olmuş 2012 ve böyle sorunların kaldığını pek sanmıyorum.Fakat şuda bir gerçekki AVEA'nın çekim gücü çok iyi derecede değil hala.Turkcell'in üstüne hat tanımam Türkiye'de.Yurtdışında VODAFONE olabilir ama Türkiye'de VODAFONE'da hala çok iyi durumda değil.

Saygılarımla,
    Mehmet Garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetGaranti -- 11 Ocak 2012; 8:17:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.