Şimdi Ara

AVEA'nın GERÇEK YÜZÜ 2 (Videolu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı şey bursa da da oluyor awea da sinir oluyorum ya
    valla gıcık ettiler beni ne olcak bilmiyorum hat kendi üzerime
    olsa 60 saniye bile durmam derhal kapattırırım eşim annem babam
    ulaşamadıktan sonra bana ne yapayımki ben böyle hattı
    haksızmıyım ama daha bu sabah yaşadım bu olayı ben
    ama delikanlı gibi yazıyorum cepaile de hiç olmadı bak bu
    he ama seste dalgalanma oluyor bak mesela ne dediğimi anlamıyor karşımdaki felan yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLeoX -- 18 Eylül 2007; 10:48:35 >
  • Şu an yeni videoyu upload etmekle uğraşıyorum, telefonla ilgili olduğunu söyleyen arkadaşlara SESLENİYORUM, 3. videoda herşey ortaya çıkacak
  • arkadaşım senin dediğin problem telefondan kaynaklanıyor.

ericsson ile deneyin. sorun çıkmaz. ayrıca avea'yı aria zamanından beri kullanıyorum hatta ilk çıktığında almıştım ve hiç bir problem yaşamıyorum (avea kullanıyorum diye avea'yı savunuyorsun demeyin. vodafone'de kullanıyorum ondan da memnunum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

arkadaşım senin dediğin problem telefondan kaynaklanıyor.

ericsson ile deneyin. sorun çıkmaz.

arkadaşım yeni açtığım
    Avea'nın gerçek yüzü 3
    konusuna bakarsan videoda aynı şeyi sony ericsson ile de deniyorum, sonuç aynı.

videoda biri 1110 diğeri w810i olmak üzere iki telefon var, birinde turkcell diğerinde avea hat takılı. avea ya ulaşılmıyor, videoyu kesmeden sim kartlrı değiştiriyorum ama sonuç değişmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: algorian

quote:

arkadaşım senin dediğin problem telefondan kaynaklanıyor.

ericsson ile deneyin. sorun çıkmaz.

arkadaşım yeni açtığım
    Avea'nın gerçek yüzü 3
    konusuna bakarsan videoda aynı şeyi sony ericsson ile de deniyorum, sonuç aynı.

videoda biri 1110 diğeri w810i olmak üzere iki telefon var, birinde turkcell diğerinde avea hat takılı. avea ya ulaşılmıyor, videoyu kesmeden sim kartlrı değiştiriyorum ama sonuç değişmiyor.

o zaman bulunduğunuz baz istasyonunda problem var?

• quote:

Daha önce genderdiğim videoya (burdan) bazı arkadaşlar öyle yorumlar yapmıştı ki dayanamayıp 2. videoyu çektim.

Buna da kılıf bulmayın lütfen !!!!

Hatların ikisi de benim aktif olarak kullandığım hatlardır (daha doğrusu avea olanı aktif olarak kullanmaya çalışıyorum).

Birileri "avea 2 birim çekse de yine de diğerlerinden daha kaliteli konuşma yapılıyor" gibi çocukça söylemlerde bulunmuştu, alın bakalım tam çekince ne oluyor :

BURDAN SEYRET, GERÇEKLERİ GÖR (Metacafe)

aynı video (yt)

VİDEO YU 27.08.2007 ÇEKMİŞSİN BU TARİH BERAT KANDİLİNİN OLDUĞU GÜN YANİ O ZAMAN HATLARIN ÇOK YOĞUN VE HATTA TÜM GSMLERDEN MESAJLARIN BİLE ZOR GİTTİĞİ YADA ULAŞMADIĞI BİRGÜN SEN KALKIP ÖZEL 1 GÜN DE YAŞANILAN YOĞUNLUK İÇİN HEP ULAŞILAMIYOR DİYE KARALAMA YAPMIŞSIN.

• quote:

Orjinalden alıntı: satcell
    VİDEO YU 27.08.2007 ÇEKMİŞSİN BU TARİH BERAT KANDİLİNİN OLDUĞU GÜN YANİ O ZAMAN HATLARIN ÇOK YOĞUN VE HATTA TÜM GSMLERDEN MESAJLARIN BİLE ZOR GİTTİĞİ YADA ULAŞMADIĞI BİRGÜN SEN KALKIP ÖZEL 1 GÜN DE YAŞANILAN YOĞUNLUK İÇİN HEP ULAŞILAMIYOR DİYE KARALAMA YAPMIŞSIN.

Sizi BURAYA alalım o zaman...
  • hattınızla ilgili ya da baz istasyonuyla ilgili başka bir problem olduğu aşikardır. lütfen daha fazla polemik yaratmayın...
  • quote:

hattınızla ilgili ya da baz istasyonuyla ilgili başka bir problem olduğu aşikardır. lütfen daha fazla polemik yaratmayın...

Ben de onu söylemeye çalışıyorum işte, baz istasyonu ile ilgili problemi yani. Çünkü sadece benim değil burdaki herkesin hattı böyle!

Polemik falan yok, herşey ortada, sizin olduğunuz yerde iyi çekiyor diye bu şekilde avea'yı savunamazsınız.

Daha çok video çekmiştim sıkılınca atacam forumlara işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorian -- 20 Eylül 2007; 18:14:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

3. videoda görüşürüz.

Olayı daha açık olarak göstereceğimden emin olabilirsiniz.

Bekliyoruz, azimli ve iddialı insanlar elbet başarıya ulaşır.

Avea'nın şehir merkezi ve yollarda çok iyi çektiği, ilçe gibi daha az nufüsa sahip kenar yerlerdeki vericilerini henüz %100 güçlendirmediği de bir gerçek.

• Algorian video da görülen sorunun aynısını bende yaşıyorum videonun sahte olması yada telefonda aktarma olması söz konusu değil bende de.Ayrıca Avea nın bir rezaleti daha var.Bende 2 Avea hat var birisi faturalı hat birisi de kontorlu hat.Zaman zaman kontorlu hattımdan ne arama yapabiliyorum nede dışardan arama kabul edebiliyorum.müşteri hizmetlerini aradım bıdı bıdı düzelteceğiz felan filan dediler.Hattım personel hat ve iş için mecburiyetten kullanıyorum ama Avea nın hakkını da yememek lazım.İnsanları ucuza konuşturuyor.İyi yönünü de belirtmeden geçmeyelim yani. Avea olmasa arenada insanı yiyen aslan gibi Turkcell bizleri yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****ky

aslında olaya tek taraflı nakmamk lasım misal turkcell aveaya ulaşamıyor ama avea kullanıcısı turkcellli birisine ulaşıyorsa bu turkcellin ayıbıdır ama aveanın aveaya ulaşamaması saçma bi durum olmuşorasıda ayrı bi durum şaka bi yana ne avea ne turkcell ne de vadofon ülkemizde hızla artan telefon çılgınlığını kaldırabiliecek kapasitede değiller bu bir gerçek başka operatörlerin sürekli kusuruna aramakla bu iş çözülmez misal enterasandır adam turkcell ya da vodafon kullanıyor ama kendi hattına sahip çıkarken diğer hatlara atmadığı çamur kalmıyor sanki kullanmış olduğun operatör senin karnını doyuruyo neyse dediğim gibi şu anda dünyada çoğu firma artık normal gsm şebekesini bırakıp edge dediğimiz teknolojiye geçmişken bizim ülkemizdeki firmalar maalesef daha gsm 800-900-1800 ü daha rayına oturtabilmiş değiller bu daha bi gerçektir. konu accık kaydı ama idare edin

Doğru Diyoooooo :)

• böyle bişi oldugunda bataryayı cıkarıp taktıgımızda sorun gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurty_pirate

böyle bişi oldugunda bataryayı cıkarıp taktıgımızda sorun gidiyor

yok daha neler
    oldu olacak yeni bir telefon alsaydık her seferinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorian -- 12 Kasım 2007; 3:08:53 >
  • tamamen katılıyorum arkadaşa iki tane avea hattım var ve ankaranın göbeğinde oturuyorum ve sürekli arama sonlandırıldı şebeke meşgul yada hiç birşey demeden arama bitti uyarısı alıyorum buradaki arkadaşlar niye avea konusunda bu kadar hassas anlamadım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcforum
    Avea bize para ödüyor :)

İşin şaka kısmı yerine gerçekleri ele alırsak Avea ile çok nadir sorun yaşıyorum. Daha önce dediğim gibi ailemin yarısı Avea kullanıyor. Herhangi bir iletişim sıkıntısı çekmiyoruz. Avea belirtildiği kadar kötü değil.

İster inan ister inanma daha bugün Avea kullanan bir arkadaşıma yine avea ile ulaşamadığım için Turkcell'den aradım, zaten o da benim avea'ya ulaşamayınca da turkcell'i aramıştı. Bunlar gerçekten yaşanan şeyler. Ha sizin başınıza gelmiyor olabilir, tabii ki avea büyük şehirlerde bu hatayı yapmayabilir ama 2. plana atılmak çok kötü bir durum, üstelik yaşadığım şehir o kadar da küçük veya batıda bir yer değil, o video da Elazığ Fırat Üniversitesi'nden...

• hocam şu yaptığın şeyi tamamen bi 3 kağıtla yapabilirdin.yani aradığın avea hattı o olmayabilir falan filan...

EĞER KENDİM KULLANMASAM AVEAYI YA SAÇMALAMIŞ BU VİDEOYU ÇEKEN DERDİM KAPATIRDIM.AMA KENDİM KULLANIYORUM VE BİZZAT KENDİMDEN BİLİYORUM ŞU GÖSTERDİĞİN YAPTIĞIN ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIN HERŞEYİ DEFALARCA YAŞADIM..ŞUNU SÖYLÜYORUM OKUL BİTSİN MAAŞIMI ALIYIM AVRAYI BIRAKIP TURKCELLE GEÇİCEM AMA MAALESEF ÖĞRENCİYKEN EN HESAPLISI AVEA...

BU ARADA TEŞEKKÜR EDERİZ UĞRAŞTIĞIN İÇİN:)
  • banada çok oluyor... 2 tane msj atınca iletmiyo... yakın arayla atınca... arıo arıo kendi kendine kapıyor.
  • aveanın bana attığı kazık konusunda destek bekliyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_24088743/mpage_1/key_//tm.htm#24088743
  • bu AVEA tam bi rezalet zaten

forever TURKCELL
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.