Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece internet hızı için geçmeyi düşünüyorum. Hız nasıl arkadaşlar, instigram face donanım haber kullanırım internette. Bu uygulamalarda uzermi hızı. Birde hattim faturasız vodafone ,geçiş imkanı oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McJoe

quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Hala en sıcak kampanya bu galiba. Bende kullanıyorum memnunum. Keşke net 3gb olsa.

Hocam turkcellden geçmek istiyorum bu tarifeye ama herkes internet hızından sıkıntı çekmiş, merkezi bir yerde oturuyorum sorun çıkar mı sizce

Yukarda resimler var. 4 5 mbps yetmiyor mu?

Hocam yoğun saatlerindeki kullanım önemli sabahın erken saatlerindede o sonuçları elde edebiliriz.

Kardeş ben de bursadayim, sabah hızlı evet. ama yoğunlukta site bile acamazsin yavaş olmasından. Iyi düşünsün geçecekler. Evde 3 hat var biri 3G modem hepsi sürünüyor akşamlar yavaşlıktan.

Bence sizin orda bir sorun var. 4 yildir aveadayim. Hic dediginiz gibi sorun yasamadim. Bursa merkezinde merkezinde oturuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Sadece internet hızı için geçmeyi düşünüyorum. Hız nasıl arkadaşlar, instigram face donanım haber kullanırım internette. Bu uygulamalarda uzermi hızı. Birde hattim faturasız vodafone ,geçiş imkanı oluyor mu?

Woopsa gecmeden once yine avealiydim hizimda 12 13 arasiydi. Woopstan sonra 4 5 oldu hizim ancak torrent haric hic bisey farketmedi
    Edit: ayrica sim kartimi 2009 da almistim, kendim kestim. Belki o da hizi dusurten bir etken olabilir.
     AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 28 Mart 2014; 14:41:35 >

• Vodafone 25 TL'ye 500 DK 5000 SMS kullanıyordum. Yarısı boşa gidiyordu. Şimdi 23 TL'ye 2 GB da internetim olacak. Yavaş da olsa zararda olmayacağım için sorun olmayacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Sadece internet hızı için geçmeyi düşünüyorum. Hız nasıl arkadaşlar, instigram face donanım haber kullanırım internette. Bu uygulamalarda uzermi hızı. Birde hattim faturasız vodafone ,geçiş imkanı oluyor mu?

Woopsa gecmeden once yine avealiydim hizimda 12 13 arasiydi. Woopstan sonra 4 5 oldu hizim ancak torrent haric hic bisey farketmedi
    Edit: ayrica sim kartimi 2009 da almistim, kendim kestim. Belki o da hizi dusurten bir etken olabilir.
     AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

Aynısını vodafone da yapıyor, bir tarifenin internet hızı iyi iken biri yavaş..Büyük ihtimal bu tarifenin de interneti suan ki kullandığım gibi ..teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan devam ediyor mu hala bu kampanya? Vodafondan buna geçmeyi düşünüyorum sizce pişmanlık duyar mıyım ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McJoe

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Hala en sıcak kampanya bu galiba. Bende kullanıyorum memnunum. Keşke net 3gb olsa.

Hocam turkcellden geçmek istiyorum bu tarifeye ama herkes internet hızından sıkıntı çekmiş, merkezi bir yerde oturuyorum sorun çıkar mı sizce

Yukarda resimler var. 4 5 mbps yetmiyor mu?

Hocam yoğun saatlerindeki kullanım önemli sabahın erken saatlerindede o sonuçları elde edebiliriz.

Kardeş ben de bursadayim, sabah hızlı evet. ama yoğunlukta site bile acamazsin yavaş olmasından. Iyi düşünsün geçecekler. Evde 3 hat var biri 3G modem hepsi sürünüyor akşamlar yavaşlıktan.

Bence sizin orda bir sorun var. 4 yildir aveadayim. Hic dediginiz gibi sorun yasamadim. Bursa merkezinde merkezinde oturuyorum

Ben de gorukledeyim. Öğrenci milleti neti sömürüyor olabilir ü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben mevcut faturalı aboneyim. anladığım kadarıyla bize taahhütlü 28 TL olmuş. (6mart itibari ile)

bunun dışında önerebileceğiniz bir tarife var mıdır?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLphagut

ben mevcut faturalı aboneyim. anladığım kadarıyla bize taahhütlü 28 TL olmuş. (6mart itibari ile)

bunun dışında önerebileceğiniz bir tarife var mıdır?

teşekkürler.

faturalı faturasız yeni fiyat 27 küsür tl.. internette 23 tl yazıyor hala..

ben de dün geçtim...

aslında üstüne avealılarla 1000dk falan olaydı tadından yenmezdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

geçen gün annemin hattını turkcellden taşıdık, yarın sabah avea ya geçmiş olacakmış mesaj geldi. hadi hayırlısı ben avea kullanıyorum zaten gayette memnunum.

bende 500dk 1000sms 1gb lık yıkılan tarife var faturasız, yetiyor aslında ama bende buna geçmeyi düşünmüyo değilim hani. eğer dedikleri gibi 31martta bitirmezlerse kampanyayı düşünürüm faturalıya geçmeyi.

bunlarda hep bi son tarih koyuyolar sonra uzatıyolar

arkadaşlar mesaj geldi demiştim. dedikleri saatte yeni sim kartı taktık ama 3-4 saat geçmesine rağmen hat gelmedi.. bunun üstüne avea mh yi aradık. bayidekiler sim kartın arkasındaki numarayı merkeze yanlış bildirmişler ve bu yüzden aktif olmamış hat. sora akşam iş dönüşü bayiye gittik ve yeni sim kart verdiler sorun çözüldü.

başına bu tür şeyler gelenlerin aklında bulunsun. yada bayideki kişinin simin arkasındaki numaraları doğru yazdığına emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

An itibari ile aveadan kurtulup,vodafone'a geçmiş bulunuyorum.

2 Ay katlanabildim avea'ya.

Merdiven boşluğunda,asansörde,mutfakta çekmeyen nalet operatör.

Ulan paramızla rezil olduk

Hocam Vodafone'a geçtikten sonra şarjın az gitmesi gibi bir sorunla karşılaştın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

Hocam Vodafone'a geçtikten sonra şarjın az gitmesi gibi bir sorunla karşılaştın mı?

Bende motorola atrix var.Şarj 5-6 gün gidiyor.

Her operatörü kullandım,hiçbirinde şarj sorunu olmadı.

Sorunun şarjla ilgili olması da imkansız zaten.Frekans arttırılsa dahi çekim gücü standarttır,yani telefonun bataryasını etkileyemez.

Turkcelin 3G si ile Vodafonenin 3G si arasında hiçbir fark yok.

Ama Aveanın 3G si şarjınızı daha çabuk bitirir.Çekimle alakalı,sürekli sinyal gücü %50 nin altına düştüğünden (benim oturduğum yerde) telefon şebeke arıyor sürekli,eğer sinyal iyice düşerse 2g ye alıyor kendini vs.

• Gerçektende arkadaşlar bundan önce 500 dk 1000 sms ve 1 GB internet olanını kullanıyordum 23TL ye interneti çok daha hızlıydı
    sırf internet 2 GB olsun diye geçtim ama çoğu zaman sayfa açmamasına sinir olup kapatıyorum.
    Böyle bir şey olabilir mi? birinde hızlı birinde yavaş
  • 28 inden 28 ine kadar yenileniyordu. Paket yenilenmedi daha. :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

Bende motorola atrix var.Şarj 5-6 gün gidiyor.

Her operatörü kullandım,hiçbirinde şarj sorunu olmadı.

Sorunun şarjla ilgili olması da imkansız zaten.Frekans arttırılsa dahi çekim gücü standarttır,yani telefonun bataryasını etkileyemez.

Turkcelin 3G si ile Vodafonenin 3G si arasında hiçbir fark yok.

Ama Aveanın 3G si şarjınızı daha çabuk bitirir.Çekimle alakalı,sürekli sinyal gücü %50 nin altına düştüğünden (benim oturduğum yerde) telefon şebeke arıyor sürekli,eğer sinyal iyice düşerse 2g ye alıyor kendini vs.

Öyleyse iyi hocam. Çünkü internette bu konudan yakınan çok insan var. Sizde sorun olmaması büyük şans

• redline25 kullanıcısına yanıt
    Sırf bu sarj dedikoduları yüzünden vodafonedan türkcell'e geçecem bakalım harbidende sarj sorunu var mı
  • Bugün bu pakete geçiş yaptım 23 tl diye gittim ama benden 25 lira aldı 1 lira telsiz kullanım ücreti dedi diğer 1 lira ne için bilmiyom her ay 25 lira vercen dedi. Benim aklımdaki soru konuştuktan sonra ne kadar dakikamız kaldı internet sms son durumunu nerden öğrencez ?
  • geçen telefonla aradım 28 tl dediler güncel fiyat 23 tl mi 28 tl mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

Bugün bu pakete geçiş yaptım 23 tl diye gittim ama benden 25 lira aldı 1 lira telsiz kullanım ücreti dedi diğer 1 lira ne için bilmiyom her ay 25 lira vercen dedi. Benim aklımdaki soru konuştuktan sonra ne kadar dakikamız kaldı internet sms son durumunu nerden öğrencez ?

KALAN SUPER FIRSAT
  • Bugün başvurdum 6 gün içinde numara taşınır dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.