Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturalıyım, profesyonel 600 tarifesinden bu pakete geçiş yaptım ama 23 tl değil 28 tl . 6 martta fiyatta güncelleme olmuş. Yine de çok iyi fiyat !
  • quote:

Orijinalden alıntı: redline25

Bakın yazdım ama yine uyarıyorum sizi çünkü beni bugün bir kez daha sinir etti. İnterneti şehrin çoğu yerinde çekmiyor. Bakın yavaş demiyorum. Çekmiyor.

ben tcell'den geçtim canlı tv izliyordum tcell'de aveada maalesef izleyemiyorum sürekli donuyor. evet internet hızı düşük eğer bu amaçlarla kullanıyorsanız avea çok zayıf kalıyor burada ama normal internette çok rahatsız etmedi beni
  • Ptt cell'e mi.gecsem.2 gb yetersiz + ve yavaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hattımı taşıdım ama eve gelince hattımın zaten avea olduğunu farkettim ne olacak şimdi
  • yer izmir alsancak. şimdi peş peşe 3 deneme yaptım sonuçlar böyle çıktı. benimki yıkılan paket.

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

annemin hattını 23tl lik tarifeye taşımıştık. akşam evde hem benimkinden hemde onunkinden aynı anda ölçüm yapıcam bende merak ediyorum fark var mı diye.
  • İzmir - Narlıdere, telefonları yan yana koydum ve 2 denemeyi de aynı serverları seçerek yaptım.

iphone 5 - 23tl lik yıkılan paket

iphone 4s - 23tl lik woops

• İphone5 23 TL Woops

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 3 Nisan 2014; 0:44:11 >
  • Halihazirda avea hattim var,bugun bu pakete uye oldum 25 t.l yukleme yapinca paket aktif olur msji geldi.Acaba bu hattimi vodafona tasiyip hat acildiktan sonra tekrar aveaya tasisam 23 tl,lik fiyattan alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeiLan41

Faturalıyım, profesyonel 600 tarifesinden bu pakete geçiş yaptım ama 23 tl değil 28 tl . 6 martta fiyatta güncelleme olmuş. Yine de çok iyi fiyat !

Bende öyle geçtim aveanin 37 tl lik paketinden 1 sene taahhüt verdim 24 tl oldu.

• Buyrun size avea bir de bölgeden bölgeye değişir diyorlar sakarya da bulunmaktayım. Ve sonuç ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Buyrun size avea bir de bölgeden bölgeye değişir diyorlar sakarya da bulunmaktayım. Ve sonuç ..

• Birde dalga geçer gibi mesaj geldi

Avea'da internet keyfi cift tasiyici teknolojisiyle 2 kat hizli!43.2 Mbpsa kadar hizli interneti denemeniz icin hattiniza 1 hafta gecerli hediye 100MB yuklendi!Hizli internet keyfini yasamaniz icin APN veya ag ayarlarinizi kontrol etmenizi oneririz

Birde baz istasyonunu suan görebiliyorum düşünün artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 3 Nisan 2014; 12:10:15 >
  • Alın size avea yer Sakarya 7 24 hep böyle.

• Sırf merak ettiğim için baz istasyonunu karşıdan gördüğüm için yanına gittim istasyonun ve hız 8.30 Mbps çıktı. Nasıl iştir bu anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Alın size avea yer Sakarya 7 24 hep böyle.

Ben şuan vodafone kullanıyorum hız download 5 mbps upload 3 mbps ve buna rağmen yavaş olmasından şikayetçiydim. 3 gün sonra aveaya geçmiş olacağım

• Sokakta hız 2 Mbps hocam :) içerde 0.1 kbps :)) sizin orda farklıdır belki bilemiyorum alın test edin. Ben paketim bitince tekrar turkcell e dönebilirim.

• 5,5 gün oldu bugünle birlikte hala taşıyamadılar hattımı şaka gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Halihazirda avea hattim var,bugun bu pakete uye oldum 25 t.l yukleme yapinca paket aktif olur msji geldi.Acaba bu hattimi vodafona tasiyip hat acildiktan sonra tekrar aveaya tasisam 23 tl,lik fiyattan alabilirmiyim?

• quote:

quote:

Halihazirda avea hattim var,bugun bu pakete uye oldum 25 t.l yukleme yapinca paket aktif olur msji geldi.Acaba bu hattimi vodafona tasiyip hat acildiktan sonra tekrar aveaya tasisam 23 tl,lik fiyattan alabilirmiyim?

Öyle sürekli taşınmıyor bildiğim kadarıyla 90 gün süresi var
  • 25 Tl ' ye 5000 sms + 500 dk + 1 gb olarak Vodafone'da kullanıyorum . Yeni gelenlere 1 gb yerine 2 gb veriyor .

Vodafone varken Avea'yla falan uğraşmayın .

Babam 15 senelik turkcell ' i bırakıp ucuz diye avea'ya geçti , bende vodafone'daydım . Heryerde 1-2 diş aşağı çekiyordu avea . İnternet konusuna gelince baz istasyonuna yakın yada merkezi yerler dışında 3g görürseniz şükredin .

Ucuz etin yahnisi deyimi avea için çıkartılmış sanırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 3 Nisan 2014; 23:16:34 >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.