Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu kampanyanın faturasız tarifesine geçince 30gün doldu hattımda tl yok diyelim mesela 35.günde tekrar tl yükleyince aynı tarife devam ediyo mu yoksa kesintisiz her ay 25tl yüklemek mi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heat15

Beyler bu kampanyanın faturasız tarifesine geçince 30gün doldu hattımda tl yok diyelim mesela 35.günde tekrar tl yükleyince aynı tarife devam ediyo mu yoksa kesintisiz her ay 25tl yüklemek mi gerekir

devam ediyor
  • mega kamu tarifesi için referans veren varsa teklif alaabılrıım
  • Turkcellden taşıdık 24,5 fatura gözüküyor bir yıl vergi muaf degil mi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulli_55

quote:

Orijinalden alıntı: Heat15

Beyler bu kampanyanın faturasız tarifesine geçince 30gün doldu hattımda tl yok diyelim mesela 35.günde tekrar tl yükleyince aynı tarife devam ediyo mu yoksa kesintisiz her ay 25tl yüklemek mi gerekir

devam ediyor

teşekkürler bilgilendirme için
  • Lütfen bilenler yardımcı olsun. Avea'nın muhteşem 15lik fenercell faturalı abonesiyim, bir yıllık faturalı da kalma sözü verdim. Hat annemin üzerine, faturalıya geçeli daha 6 ay bile olmadı. Şimdi bu tarifeye geçmek istiyorum ancak YENIYIL yazıp yolladığımda ""Değerli müşterimiz kampanyamızdan mevcut tarifenizle faydalanamamktasınız. Kampanyamızdan SEC Full Arti Full 500 tarifesine gelen 25 yaş ve altı müşterilerimiz faydalanabilir" dedi. Sonra TC mi yazıp tekrar 4545 e gönderdim bu sefer WOOPS'a hoşgeldin mesajı geldi. Tekrar faturalı olarak almak için YENIYIL yazdım olmadı, yine aynı mesaj. Benim faydalanmam için ne yapmam gerekiyor?

İşin tuhaf yani online işlem beni tahahhütsüz gösteriyor, herhangi bir tarife değişikliği yapmama da izin vermiyor.
     AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesberk -- 21 Mart 2014; 4:48:54 >

• An itibari ile aveadan kurtulup,vodafone'a geçmiş bulunuyorum.

2 Ay katlanabildim avea'ya.

Merdiven boşluğunda,asansörde,mutfakta çekmeyen nalet operatör.

Ulan paramızla rezil olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

An itibari ile aveadan kurtulup,vodafone'a geçmiş bulunuyorum.

vodafone 25tllik kampanyasından yararlanabiliyor musun hocam? 90 gunmuhabbetinden dolayı sopruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

An itibari ile aveadan kurtulup,vodafone'a geçmiş bulunuyorum.

vodafone 25tllik kampanyasından yararlanabiliyor musun hocam? 90 gunmuhabbetinden dolayı sopruyorum

25 TL Lik şu 5000sms,500dk,2gb interneti diyorsan ben 23 yaşında olduğum için faydalanamıyorum.

17 Yaşına kadar olanlar faydalanabiliyor ondan.

Ben faturalı hatta geçtim,500 dk,5000 sms ve 2gb internet aylık 40 lira.

• Allah Avea' dan razı olsun.. Turkcell den geçince ilaç gibi geldi. Evde Turkcell çekmiyordu arkadaş ve ev İstanbulun göbeğinde, Şişlide!!!

Avea maşallah Turkcell'in çekmediği yerde 4 diş çekiyor.. Ve 23 Liraya faturasız miss gibi 5000 sms'imi, 2 gb internetimi kullanıyorum, 500 dakika da yetiyor bile..

Turkcell de şu paketi 60 TL' ye alabilir miydim merak ediyorum. Çekim gücü geyiğini geçtim bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesberk

Lütfen bilenler yardımcı olsun. Avea'nın muhteşem 15lik fenercell faturalı abonesiyim, bir yıllık faturalı da kalma sözü verdim. Hat annemin üzerine, faturalıya geçeli daha 6 ay bile olmadı. Şimdi bu tarifeye geçmek istiyorum ancak YENIYIL yazıp yolladığımda ""Değerli müşterimiz kampanyamızdan mevcut tarifenizle faydalanamamktasınız. Kampanyamızdan SEC Full Arti Full 500 tarifesine gelen 25 yaş ve altı müşterilerimiz faydalanabilir" dedi. Sonra TC mi yazıp tekrar 4545 e gönderdim bu sefer WOOPS'a hoşgeldin mesajı geldi. Tekrar faturalı olarak almak için YENIYIL yazdım olmadı, yine aynı mesaj. Benim faydalanmam için ne yapmam gerekiyor?

İşin tuhaf yani online işlem beni tahahhütsüz gösteriyor, herhangi bir tarife değişikliği yapmama da izin vermiyor.
     AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

Fenercellde geçmek istediğin tarifelerin şartları şu şekildedir ya yeni abone olcak yada numara taşıyacak sende mevcut müşterisin geçemezsin sadece 60liralık tarifeye geçersin
    yeniyıl yazıp gönderdiğin tarifede avea bireysel tarifedir sen taraftar hattısın onada geçemezsln
    bireysel hatta geçersen yararlanırsın sadece veya taraftar hattında faturasız şampiyon tarifeye geçerek alabilirsin 25liradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mart sonuna kadar devam ediyor.. Ben 2. telefonuda dün bu pakete geçirdim.
  • 1 sene kullanacağım bu fiyattan bakalım. Eğer ki faihiş fiyat olursa;

Pttcel

Sınırsız olması kötü :/

Bir şekilde bitiyor bu 2 gb
  • Artık avea ya geçilmez. Internet berbat oluyor akşamları. Evde iki kişi artı 3g modemde avea var internete zor giriyoruz. Herkes ucuz diye geçince malum sonuç operatör kaldıramiyo yoğunluğu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Avea var ben çok memnunum hic bir sorunla karsilasmadim hanimada vodafon almak istiyorum vofofo da boyle 23-25 TL ilk bisey varmidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Hangi tarifeye 15 ödüyorsunuz hocam

pttcell 14 luk tarife.. + 1.30krs. iletişim vergisi..

• Çok acil KamuMEGA tarifesi için referans olabilecek arkadaş aranmaktadır. Ücretsiz referans tercihimdir.

• Çok iyi kampanya Türkcellden kazık yiyordum 30 küsür tl Her yöne 250 dk mini tarife... Numaramı taşıdım bugün Micro simkart(Sim kesme işlemi yaptı)ı felen verdiler Orjinal micro kart olsa iyi olurdu fark olmuyor heralde ama!!... 6 gün sonra 23 TL faturasız pakete başlıyacam inş. Her yöne 500 dk 5000 sms 2gb net çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 22 Mart 2014; 23:45:53 >
  • Ben geçtiğime pişman oldum. Hem şehrin göbeğinde internet çekmiyor hem de 23 lira yerine 25.75 lira fatura gelmiş. Vodafone un kampanyası duruyorsa ona geçmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline25 -- 23 Mart 2014; 0:10:14 >
  • Selam Arkadaşlar. 2 aydır bu tarifeyi kullanıyorum (Faturalı) ilk defa bu ay 2 Gb internetimin 1 Gbını kullandım ve şöyle bir mesaj geldi: "Woops Yeni Yıl Kampanyasından 1GB sonrası hız düşümlü internetin devreye girecek." Kalan 1 GB 95kb hızında mı olacak? Öyle ise çok feci kazık yedim
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.