Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

quote:

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

An itibari ile aveadan kurtulup,vodafone'a geçmiş bulunuyorum.

2 Ay katlanabildim avea'ya.

Merdiven boşluğunda,asansörde,mutfakta çekmeyen nalet operatör.

Ulan paramızla rezil olduk

Hocam Vodafone'a geçtikten sonra şarjın az gitmesi gibi bir sorunla karşılaştın mı?

Bende motorola atrix var.Şarj 5-6 gün gidiyor.

Her operatörü kullandım,hiçbirinde şarj sorunu olmadı.

Sorunun şarjla ilgili olması da imkansız zaten.Frekans arttırılsa dahi çekim gücü standarttır,yani telefonun bataryasını etkileyemez.

Turkcelin 3G si ile Vodafonenin 3G si arasında hiçbir fark yok.

Ama Aveanın 3G si şarjınızı daha çabuk bitirir.Çekimle alakalı,sürekli sinyal gücü %50 nin altına düştüğünden (benim oturduğum yerde) telefon şebeke arıyor sürekli,eğer sinyal iyice düşerse 2g ye alıyor kendini vs.

Öyleyse iyi hocam. Çünkü internette bu konudan yakınan çok insan var. Sizde sorun olmaması büyük şans

Bende sorun olmaması diye birşey yok hocam,hiçkimsede sorun olamaz.

Bilimsel olarak mümkün değil.Türk efsanesinden başka hiçbirşey değil.

Kaldı ki şebeke belli bir frekans aralığında çalışır örnek verecek olursak

En düşük 1 Herz dersin,en yüksek te 5 herz olur.

Operatörün biri kalkıp olmaz kardeşim ben 10 herz kullanıcam diyemez.Zaten ülkedeki altyapı vs buna müsaade etmez.

Yani Vodafone da şarjım çabuk bitiyor ama diğer operatörlerde öyle değil demek şunu demekten farksızdır '' 2 Tane aynı marka 100W luk ampul adım,oturma odasına taktığım,yatak odasına taktığımdan daha fazla Elektrik harcıyor''

Basitleştiriyorum ki kolay anlaşılsın diye ; Ampul 100W Sen ne yaparsan yap,başında hatim indir yine max yakacağı da,en az yakacağı da 100W dir,gram değiştiremezsin :D

• Arkadaşlar bu değerlerden hızlı mı değil mi avea.boşuna macera aramayim.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/656583/ccf78675-a59c-4e08-8db3-9871bff40728.png

Cepten resim yuklemenin formatimi değişti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 30 Mart 2014; 13:35:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nisan 23'te Turkcell'e taahhütüm bitiyor. 17-18'i gibi taşıma başvurusu yapsam Avea'ya;

1) WOOPS yaz 4545'e gönder. (25 yaşından küçük değilseniz, WOOPS yerine 25 yaşından küçük birisinin TC NO'sunu yazıp 4545'e gönder.)
    2) YENIYIL yaz 4545'e gönder.
    3) SOZ yaz 5555'e gönder.
    4) ONAY yaz 5555'e gönder.

Bunları yaparak 23 TL'den mi yararlanacağım? Bir de taşıma sırasında tarife itelemesinler avea merkezinde hangi tarife falan derlerse ilk geçişe söylenecek bir şey var mı?
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam dün numaramı tasıma basvurusu yaptım ordaki çalisan bana, super firsat tc olanı gönder mesaj olarak dedi. Göndermeden önce kesinlikle 25₺ içinde olsun dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28tl ile abone oldum kampanya 23tlye inmiş kaç lira ödeyeceğim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun 12 gıbı super fırsat yazıp yollladım 25 tl ye kayıt oldum arkadaslar , 23 tl olayını hıc gormedım walla . ( faturasızım)
  • internetim bugun cok kotu. ptt 128 den kotu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalı hat kullanan mevcut aboneler için kampanyaya dahil olmak için yapılması gerekenler;

quote:

Orijinalden alıntı: Rolo

Aşamalara gelecek olursak.
    1- SEÇ FULL+FULL 500 tarifesine geç. >> 57 TL
    2-TC Numarasını - 4545'e yollayıp woops'a kayıt ol.
    3-YENIYIL - 4545'e yolla. Bu mesaj size 1gb ek internet Paketi + 24 TL indirim sağlamış olucak.
    SOZ - 5555 ve ONAY - 5555 >> Böylelikle taahhüt vermiş olacaksınız ve 10 TL indirimde buradan gelicek.
    Böylelikle tarife bedeliniz toplamda 23 TL olucak.

NOT:Taahhüt işlemini SEÇ tarifesine geçtikten hemen sonrada yapabilirsiniz en sonda yapabilirsiniz ya da hiç yapmaya da bilirsiniz orası size kalmış. Yapmazsanız 23 yerine 33 ödersiniz.

bu uygulama halen geçerlimi acaba

ben aradım 28 tl dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: tarhunzas

Faturalı hat kullanan mevcut aboneler için kampanyaya dahil olmak için yapılması gerekenler;

quote:

Orijinalden alıntı: Rolo

Aşamalara gelecek olursak.
    1- SEÇ FULL+FULL 500 tarifesine geç. >> 57 TL
    2-TC Numarasını - 4545'e yollayıp woops'a kayıt ol.
    3-YENIYIL - 4545'e yolla. Bu mesaj size 1gb ek internet Paketi + 24 TL indirim sağlamış olucak.
    SOZ - 5555 ve ONAY - 5555 >> Böylelikle taahhüt vermiş olacaksınız ve 10 TL indirimde buradan gelicek.
    Böylelikle tarife bedeliniz toplamda 23 TL olucak.

NOT:Taahhüt işlemini SEÇ tarifesine geçtikten hemen sonrada yapabilirsiniz en sonda yapabilirsiniz ya da hiç yapmaya da bilirsiniz orası size kalmış. Yapmazsanız 23 yerine 33 ödersiniz.

bu uygulama halen geçerlimi acaba

ben aradım 28 tl dedi

numara taşıyanlara 23 diğerlerine 28. ben bugün geçtim bana böyle açıkladılar

• Arkadaşlar aldım paketi İphone 5 benimki Wap ayarları link olarak geliyor tıklıyorum profil görüntülenemedi diyor... Hücresel veri ağından Apn felen parolaları wap diye giriyorum yine girmiyor internete nasıl bağlanırım bilen varsa söylesin bir zahmet !
  • Mevcut aboneler hala yararlanabiliyor mu deneyen varsa açıklayabilir mi ve 23 TL mi 28 TL mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Mevcut aboneler hala yararlanabiliyor mu deneyen varsa açıklayabilir mi ve 23 TL mi 28 TL mi?

28 tl ama hala devam ediyor mu bilmiyorum
  • ceycey11 kullanıcısına yanıt
    Sormak gerek öyleyse. Teşekkürler cevabınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Sormak gerek öyleyse. Teşekkürler cevabınız için.

bize görevli başta 28 dedi sonra anlaşıldıki o avea içinden geçenler içinmiş biz taşıdığımız için 23 dedi isterseniz yine bir bayiye sorabilirsiniz bende oranın yalancısıyım
  • ceycey11 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun
  • 4 gün oldu hala numara taşıyamadı avea

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın yazdım ama yine uyarıyorum sizi çünkü beni bugün bir kez daha sinir etti. İnterneti şehrin çoğu yerinde çekmiyor. Bakın yavaş demiyorum. Çekmiyor.
  • Taraftar hatta gectim bu tarifeyle birlikte her yone 700dk 5000 sms 2 GB net 2000dk tarife ici oldu 23 liraya.

Hizi da idare eder(antalya, merkez). Ben memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknesss45 -- 2 Nisan 2014; 8:15:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

Taraftar hatta gectim bu tarifeyle birlikte her yone 700dk 5000 sms 2 GB net 2000dk tarife ici oldu 23 liraya.

Hizi da idare eder(antalya, merkez). Ben memnunum.

Hocam ben şuan vodafoneluyum aveaya gidip ne demem gerek sizin tarife için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86952240 Bu konudaki arkadasin anlattigi sekilde yaptim. Teknosadaki avea standina gittim ordan hem numarami tasidim hem de taraftar hatlar icin olan karttan aldim hattim acilinca woopsa kayit oldum karttaki numarayi yolladim son olarak da 23 lira yukledim.( Kart icin son tarih 25 yaziyordu ama ben 29unda yaptim oldu simdi yaparsan ne olur bilmem tabi.) Ben de vodafonedan gecmistim tavsiye ederim. @MarcusAntonius

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.