Şimdi Ara

Avea 4.5G Simkart Ucretsiz + 1GB Net Paketi Hediye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
26
Favori
24.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea prime kullanıyorum 40 liraya. İzmir'de oturuyorum ve son derece memnunum Avea'dan.

Bu 4G(4,5G) olayı pil tüketiminde bir fark yaratacak mı şimdi? Neticede sosyal medya için kullanıyorum 3G hızından memnunum gayet. Whatsapp'dan video yollama haricinde :)
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Ödeniyor diye biliyorum.
    Bu durum sadece operatör değişikliğinde oluyor.
  • Telefonum 4g ye uyumlu, 4,5g den yararlanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurricane07

Bu avea tam bir şerefsiz. BiMCELL den bir farkı yok nezdimde. Aile paketi aldık. 7 gb internet aldık. E çekiyor, gittim vodafone 6 gb aldım. 45 TL ödüyorum. Vodafone da kampanya yapmis. 35 é veriyor. 8 TL kart ücreti ödedim. Şimdi o da ücretsiz. Olmaz abi böyle şey.

Vodafone'un hangi paketi acaba yazabilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Ben bugün aldım Hocam, bende egm tarifesi kullanıyorum, bayilerin haberi yok ama pazartesiden itibaren geçerli olacakmıs, ya pazartesiyi bekleyin, yada linki açın yanların da, bana ilk önce mırın kırın ettiler sonra iki hattıma da ücretsiz aldım, konuyu açan arkadaşa burdan da teşekkürler.

Teşekkürler hocam. Hat kardeşim adına olduğundan vermediler :) kardeşimde başka şehirde. Aldırıp yollatayım bari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekom bayiilerine gitmeye gerek yok değil mi hocam, herhangi bir avea bayisinden alabiliriz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

sim kart değiştirdikten sonra bankaları arayıp, sms bloke kaldırmak ar bide,
    haber verene teşekkkür ederim

Aynen mobil bankacılık gumluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Şuna 4G diyin lutfen. 4.5G diye birsey yok. Dunyada da yok zaten

Hocam bizdeki buçuklu. Örneğin 3g de kullanmıyoruz. O da buçuklu. H+ çıkar hiç dikkat ettiniz mi. Eski nokialarda direk 3.5 g yazardı. 4u de buçuklu kullancaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hurricane07

Bu avea tam bir şerefsiz. BiMCELL den bir farkı yok nezdimde. Aile paketi aldık. 7 gb internet aldık. E çekiyor, gittim vodafone 6 gb aldım. 45 TL ödüyorum. Vodafone da kampanya yapmis. 35 é veriyor. 8 TL kart ücreti ödedim. Şimdi o da ücretsiz. Olmaz abi böyle şey.

Bimcell zaten avea tabanlı hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

türk telekom bayiilerine gitmeye gerek yok değil mi hocam, herhangi bir avea bayisinden alabiliriz yani?

O konuda net bilgim yok Hocam, ama bayilerde vermemeleri saçma olur, çoğu il ve ilçede tt grup mağazaları yok, orda yaşayanlar neden para versin.
  • 27 Kasım 2015 sonrasında Avea’ya gelen müşteriler 1GB kampanyasından faydalanamazlar.
  • 8tlye aldık lözdilek aveadan lakin 15e bile satan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Avea önce bi 3G'yi heryerde bi becersin daha sonra 4.5 G kampanyası yapsın.

• Arkadaşlar aveaya gidip 4,5g simkart çıkartmak ne kadar sürüyor? Direk veriyorlarmı yoksa aktive olması için bikaç gün bekliyor muyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Şuna 4G diyin lutfen. 4.5G diye birsey yok. Dunyada da yok zaten

+1

en azından LTE-A diyin.
  • hiko91 H kullanıcısına yanıt
    Telefonun 4,5 g yi destekliyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128kb simkart var uyumlumu peki 4.5g ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 13 Aralık 2015; 10:34:04 >
  • 4,5g destekleyen bu sim kartların herhangi olumsuz yönü var mı? Yani operatörler güzel kampanyalar yapmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

3gyi beğenmeyip 4,5gsi ne olacak ki diyenler 4,5g ihalesindeki bant alımlarını bi incelesin

Almak mesele degil, onemli olan vermek

• Su avea'nin fiyati uygun olmasa kimse donup yuzune bakmaz. 4,5g kullanacagim diye kandirmayin kendinizi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.