Şimdi Ara

Avea 4.5G Simkart Ucretsiz + 1GB Net Paketi Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
26
Favori
24.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.5G uyumlu ÜCRETSİZ Sim Kartınız en yakın Türk Telekom Grup Mağazalarında sizi bekliyor! Üstelik 4.5G uyumlu cihaz kullanan mevcut müşterilere* 30 gün geçerli 1GB cepten internet hediye!

Kampanyaya katılmak isteyen mevcut müşteriler SIM kartlarını 4.5G uyumlu SIM Kart ile değiştirdikten sonra 5555’e 4.5G SIM yazarak 30 gün geçerli 1GB hediye cepten internet kazanacaklar.

Faturali hatlar icin net paketi aşımsızdır.

Kampanya Detayi ;

http://www.avea.com.tr/web/Kampanyalar/45GsimKartKampanyasi

En yakin TurkTelekom Grup magazasi icin alttaki linke bakabilirsiniz.

http://www.turktelekom.com.tr/grupmagazalari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 12 Aralık 2015; 14:51:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sim Kartım USIM mi nasıl anlarım?
  • Avea önce bi 3G'yi heryerde bi becersin daha sonra 4.5 G kampanyası yapsın.

• Turkcell bedava veriyor, Avea da dağıtıma başladı ama Vodafone'dan bir hareket var da ben mi kaçırdım?

• Aveanın 3g si çekmediği için telefonu 2g de tutuyorum yoksa ulaşılamıyor veya kesilme sorunlarıyla uğraşıyorum. 4g avea için hayal
  • Beklediğim haber. Avea'nın kartları, Turkcell'in kartları gibi normal/mikro/nano olabiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli musterimiz bu kampanyadan yararlanamamaktasiniz. Kampanyadan yararlanabilmeniz icin SIM kartinizi 4.5G'ye uyumlu SIM kart ile degistirmeniz gerekmektedir.

Aralığın 5 inde değiştirdim 4.5g ile ama kabul etmiyor.8 tl para verdim bide

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.5G HAZIR yazıp 5555 gönderince öğreniliyormuş. Acaba bu yeni simlerden alıp mesaj atıp kartınız uyumludur cevabı alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Beklediğim haber. Avea'nın kartları, Turkcell'in kartları gibi normal/mikro/nano olabiliyor mu?

Bende bunu merak ediyorum. Bilen arkadaşlar yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hiko91

Degerli musterimiz bu kampanyadan yararlanamamaktasiniz. Kampanyadan yararlanabilmeniz icin SIM kartinizi 4.5G'ye uyumlu SIM kart ile degistirmeniz gerekmektedir.

Aralığın 5 inde değiştirdim 4.5g ile ama kabul etmiyor.8 tl para verdim bide

İşte... Az bekleyip böyle bir kampanya ile değişim yapılmış olsa kabul ederdi. Kötü bir durum valla, hem ücretli değiştir, hem hediye alama.

• Güzel

• quote:

Beklediğim haber. Avea'nın kartları, Turkcell'in kartları gibi normal/mikro/nano olabiliyor mu?

Evet normal mikro nano seklinde veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Evet normal mikro nano seklinde veriliyor

Güzelll. Eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Turkcell bedava veriyor, Avea da dağıtıma başladı ama Vodafone'dan bir hareket var da ben mi kaçırdım?

bildiğim kadarıyla vodafone hatların değişmesine gerek yok. 2009 dan sonra satılan bütün vodafone hatlar 4.5G destekliyor diye biliyorum. yinede araştırmak gerekli

• Daha 1 ay oldu yeni kart alalı şimdi birde bunla mı uğraşıcağız

• Bubkartlarda mi 64 kb ? Sim hafizasi artsaydi bari

• sim kart değiştirdikten sonra bankaları arayıp, sms bloke kaldırmak ar bide,
    haber verene teşekkkür ederim
  • telefonlarla uyum sorunu olmaz değil mi? 4.5g desteklemeyen bir telefon kullanıyorum. ilerde telefon değiştirdiğimde sim kart değişimi için ücret ödemek istemediğimden şimdiden alsam sorun yaşar mıyım acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: digicemba

Bubkartlarda mi 64 kb ? Sim hafizasi artsaydi bari

avea nano sim aldım 2 ay önce 128 mb idi aşağı değil fazlası olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Turkcell bedava veriyor, Avea da dağıtıma başladı ama Vodafone'dan bir hareket var da ben mi kaçırdım?

Daha önce başka bir konuda okumuştum vodafone un sim kartları uyumluymuş. Değiştirmeye gerek yokmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.