Şimdi Ara

AUDI A4, A5 ve A6 ULTRA TANITILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Audi, mercedesteki Blueefficiency modellerine benzer bir tutum izlemiş ve daha çevreci, daha tutumlu sürümler hazırlamış. Bu modellere ultra ismini vermiş.

Ultra sürümü, A3, A4, A4 Avant, A5 Coupe, A5 Sportback, A6 ve A6 Avant modellerinde sunuluyor.

A4 ve A4 Avant modellerinde 2.0 TDI motorun 136 hp ve 163 hp lik iki farklı versiyonu bulunuyor.

A5 Coupe ve A5 Sportback da sadece 2.0 TDI 163 hp motor var.

A6 ve A6 Avant modellerinde ise 2.0 TDI 190 hp lik motor sunuluyor.

Modellerin Almanya için başlangıç fiyatları A4 için 32,600 , A5 için 37,350 ve A6 için 39,900 Euro.

• Audi 5 yıl geriden gelmeye devam ediyor. Yeni led Far-stop tasarımlarıyla bir 5 sene daha götürürler bu işi. En fazla kar eden firmalardan biri Audi bence. Adamlar işi çözmüş, kurt Audi.
  • İlk resime bakarak hangisi A3 hangisi A4 hangisi A5 diye bir tek ben mi ayıramıyorum

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Audi 5 yıl geriden gelmeye devam ediyor. Yeni led Far-stop tasarımlarıyla bir 5 sene daha götürürler bu işi. En fazla kar eden firmalardan biri Audi bence. Adamlar işi çözmüş, kurt Audi.

Bu şekilde çapraz değil de tam önden çekseler en sağlam audi fanatiği bile şaşırabilirdi

Audi ne bir BMW, ne de bir Mercedes.

Orijinalden alıntı: urunguu

İlk resime bakarak hangisi A3 hangisi A4 hangisi A5 diye bir tek ben mi ayıramıyorum

Bunu yazmak için girmiştim. VW grup tasarım felsefesi denilen şey bu sanırsam. Bir mersedes modellerine bak birde audi nin modellerine diyerek tartışmayı başlatıyorum.
  • Audi markasının A4 modellerini sadece A, B, C ve D sütunları görünecek şekilde resimlerde incelerseniz arada hiç fark yok gibi gelir! Hatta bana kalırsa halen aynı kasa ve yapı ile sadece ön ve arka kısımda makyaj yaparak satış yapıyorlar. Duyduğuma göre de Almanya da en iyi maaş veren işverenlerden birisi Audi! Şaşmamak lazım, Ar-Ge adına doğru düzgün gider yok. Motor VW grubu çatısından, kasa zaten yıllardır aynı sanki!
    -B5 ve B6 kasalara yandan bakınca tıpkısının aynısı gibi geliyor bana.
    -B7 kasaya kadar kapı açma koluna kadar aynı!!! B8 kasa ile ancak kapı kolu değişmiş!

Buyrun sizde görün farksızlıkları!

A4 B5 kasa (1994-2001)

A4 B6 kasa (2000-2004)

A4 B7 kasa (2004-2008)

A4 B8 kasa (2007 den beri)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A5 vs A6
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.