< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 29 Nisan 2018; 10:59:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 29 Nisan 2018; 10:59:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tiguan alanın haline acırım. 1 yıldır 1,4 tsı dsg Ateca kullanıyoruz. Araç aldığımız zaman yarı dolu bir araçtı style olarak geçiyor ama excelance paketten farkı yoktu. Tiguanla kıyaslayınca highline da bile front assist yok (iki kez net 10 bin maddi hasar oluşabilecek kazadan kurtardı). Elektrikli ayak hareketli bagaj kapağı güzel özellik.
Üstelik Act motor tüketimi iyi düşürüyor. Yelken modda 20 km boyunca sıfır tüketim ile gittiğimi bilirim. Şehir içi daha da işe yarıyor. Motora alıştıktan sonra uzun yolda bayır çıkarken az yakıt yakarak ile çıkabiliyorsunuz.Bayıra gelmeden deviri 2800 civarlarına getirip ayağı pedaldan biraz çekerek iki silindir moduna geçiyor ve hız azalmadan bayırı tırmanabiliyorsunuz. Araç dizel olsa böyle şeyler dert olmayacak ama uğraşırken keyif alıyorum. Biraz fazla uzun yazmışım araç hakkında konu açmak farz oldu bize de :D |
Bu daha inmis hali. Liste fiyati 180bin, saka gibi. Hiz sabitleme bile yok.
|
Benzinli bomboş trendline araç 160 bin
![]() Tamam araç fiyatları çok arttı ama Vw modellerinde aşırı bir şişirme var fiyatlarda. İyice tadı kaçtı bu işin. 90 lı yıllara geri döndük artık. Yakında arabayı satıp ev alacak insanlar. |
Trendline ile comfort arasinda da pek fark yok. Hiz sabitleme, jant farki, krom citalar disinda pek fark yok.
Guvenlik donanimi dediginiz gibi cok zayif. Ateca da olmasi cok iyiymis. Seat da vw ye gore dolu oluyor genelde. Subaru xv 160bine i-sight li, elektrikli deri koltugundan cam tavan, adaptif sabitleme vs vs donanimli, ustune 4*4 arac veriyor. Motoru zayif olmasina ragmen her turlu tercih edilir. Tiguan guzel arac ama o fiyata alinmaz. |
Tiguan ile subaru xv karşılaştırmamak lazım. Tiguan çok daha üstün bir araç. XV yüksek hatchback diyebiliriz. Kurdan dolayı fiyatı çok arttı malesef. 4 yıl kadar manuel ve otomatik bir önceki kasa tiguan kullandım çok çok memnundum.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forduna61 -- 29 Nisan 2018; 16:8:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|