Şimdi Ara

Audi a3 zor bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar a3 ün arka stop lambası bir tanemi tek taraftamı var iki taraftamı audi bölümünde sordum konuya giren var bilen yok

• Tek taraflı stop lambası olmaz.
    İki tarafta da olmalıdır,bazen ortada da 3. olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Tek taraflı stop lambası olmaz.

• bazen degil yeni araclarin hepsinde 3 tane var. Tek tarafli olan sis lambasidir. Gerci bazi araclarda iki taraflida olabilir.
  • Büyük ihtimalle bahsettiğiniz arka sis lambası. a3 lerde tek bulunuyor genel olarak da tek zaten
  • a3 coupe olan tanışım var frene basınca tek tarafta lamba yanıyor lamba kesik dediğimde kesik değil a3 tek dedi hatta sormuşta
  • bi tarafta arka sis diğer tarafta da geri vites lambası var yalnızca onlar tek yanıyor siz stop derken hangi lambadan bahsediyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    A3 Sedan MI? BMW 3.20D Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stop tek yanıyosa öbür tarafın ampülü patlamıştır değişsin görsün bakalım tek stop mu olurmuş. Sis farından bahsediyorsanız bazı araçlarda tek taraftadır clio symbollerde de böyleydi 2005 model olan eski arabamdan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Tek taraflı stop lambası olmaz.

+1
  • Muhtemelen sol taraftaki yanmıyordur. Neden diyecek olursanız bana mı denk geldi bilmiyorum. VAG arabalarında ne zaman patlak stop görsem sol taraf patlak oluyor. Hatta bizim Polodada sol taraf patlamıştı. Ayrıca arkadaşların dediği gibi stop tek olmaz sistir o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Muhtemelen sol taraftaki yanmıyordur. Neden diyecek olursanız bana mı denk geldi bilmiyorum. VAG arabalarında ne zaman patlak stop görsem sol taraf patlak oluyor. Hatta bizim Polodada sol taraf patlamıştı. Ayrıca arkadaşların dediği gibi stop tek olmaz sistir o.

Cidden eski Audi A4 Aracımızda da sol taraf ampulü patlamıştı bir kez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.