Şimdi Ara

polo gti vs. bmw 3.20d konusuna son nokta :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce forumda böyle bir konu açılmış ve havada kalmış herkes bişeyler yazmış fikir beyan etmiş şimdi icraat zamanı bizde polo gti (stock) var konuya o kadar cevap yazan arkadaşlardada mutlaka bir bmw 3.20d vardır hemen bu akşam bir deneme yapıp sonuçları burdan paylaşalım ne dersiniz??

• hocam kusura bakmayında b sınıfı bir araçla d sınıfı bir aracı yarıştırıp ne elde etmeyi düşünüyorsunuz? biri b sınıfı tamamen sportif ve sert karakterli araç diğeride oldukça konforlu ve muadillerine göre oldukça performanslı bir araç. polnun dengi clio sport vs. değilmi?
    konica hexanon 50 mm f:1.7
    vivitar 35 mm f:2.8
  • Siz doğruyu söylemişsiniz. Polo GTI ile 3.20d birbirine rakip değildir. Ve GTI her hürlü 3.20d'yi yer. Ama 3.20d GTI'yı geçer diyen fanatikler yüzünden konu böyle uzuyor.

ek not olarak sedan olursa daha iyi olur , bildiğim kadarı ile coupe ve cabrio daha ağır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 9 Eylül 2011; 12:34:30 >
  • Arkadaşlar, daha önce bu konu boşu boşuna uzamış ve fanatikler bile bile yalan yalnış yazmışlar. 320d dediğiniz aracın performans olarak GTI ile karşılaştırılması çok büyük hata. BMW'nun kalitesi, sürüş zevki vs. ile performans için üretilmiş bir Volkswagen'in aracını performans karşılaştırılması yapılması hata.

Bende 2011 model Polo GTI var ve söylemiş olduğunuz BMW ile deneme şansım oldu ve sonuç buradakilerin dediği gibi GTI farklı bir şekilde aldı.

Bu iki araç elma ile armut gibi.

Saygılarımla
    Emre
    VW GOLF 8 ANA KONU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne gereksiz bi konu ya polo 3.20d'yi geçse ne olur geçmese ne olur?

0 km'den kalkmak nasip olmadı.

Orijinalden alıntı: stochastic34

Ne gereksiz bi konu ya polo 3.20d'yi geçse ne olur geçmese ne olur?
    silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun -- 9 Eylül 2011; 15:33:55 >
    konica hexanon 50 mm f:1.7
    vivitar 35 mm f:2.8
  • M1 geldiginde onunla yatıştırın adil olsun..
    Ayrıca polo geçmeyi bırak 10 km fark atsa ne olur,yine polo yine polo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Punto Evo 1.4 Mylife S&S Dualogic 2011
  • Ben anlamıyorum bu mantığı. Ne demek yani Polo geçse ne olur geçmese ne olur...
    İlla Polo nun çok çok iyi araba mı olması gerekiyor BMW den? Bu karşılaştırma çokta ciddi olmayan ama araçların performansı hakkında bilgi verebilecek olan bir karşılaştırma.
    Nedir yani birinin birini geçebilmesi önce ondan daha kaliteli vs. bir araç olması mı lazım?
  • Sevgili arkadaşlar yazımı dikkatli okursanız bu araç şunu geçermi konforu kalitesi şöylemi böylemi sınıfı şumu bumu gibi bir cümlem yok daha önce açılan bir konuya cevaptır yazım tartışmaya gerek yok görelim öyle karar verelim demek için açtım konuyu daha doğrusu oradaki bmw 3.20d ile polo gtı yı geçebileceğini öngören arkadaşlara açık açık bir teklifti sadece ve hala cevaplarını bekliyorum ilk cevap geldiği anda pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ;)

Kesinlikle katılıyorum.

Orijinalden alıntı: time_keeper

Dizel bir araç için Polo GTI'ı yormaya değmez.

Ne sığ bir düşünce............

Youtube kanalım : Ufuk Kaptan :https://www.youtube.com/watch?v=E6y3W9eJZbw&amp;t=2s
  • En anlayamadığım şey diğer başlıkta bmw 3.20d şöyle alır böyle alır diyen arkadaşlarda bu araç araç vardamı konuşuyorlar yoksa sadece alabileceğini hayal ederekmi konuşuyorlar :)

Dizel var dizel var.
    Aptalların en akıllı tarafı, onlar hiç vakit kaybetmez, başkalarının vakit kaybetmesini sağlar ve bu konuda harıl harıl çalışırlar!
  • No video, no güven
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.