Şimdi Ara

Audi A3 mü yoksa Volvo V40 mı? [V40 R-Design Alındı.] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
35.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Allah sizlere daha iyisini nasip etsin inşallah.

@EnginAKB;

Jantlar orjinal R-Design elmas kesim jantları. İki renk olması belki fotoğraflarda yanıltıcı olabilir, canlısı hiç de kalitesiz durmuyor emin olabilirsiniz.

İlk bir kaç izlenim;

+ Bi-xenon farların aydınlatması çok ama çok iyi.
    + İç mekan malzeme kalitesi Mercedes E serisiyle kapışır. Koltukların kalitesine şapka çıkartılır.
    + Ses sistemi, multimedia ekran kalitesi ve iç mekan ışıklandırması bu araca yakışır seviyede olmuş.
    + Turbonun yüklemesi hızlı, gaz tepkileri yeteri kadar hızlı.
    + Çok dikkat çeken bir araç. Park edince etraftakiler bu nasıl bir Volvo gibi sorular yöneltiyor.

- Aracı çalıştırır çalıştırmaz, lanet start&stop'u devre dışı bırakıyorum çünkü her başlangıçta yine aktifleşiyor.
    - Geri görüş kamerası balık gözü olduğundan etrafı fazla geniş açı gösteriyor. Oysa sadece dibimize odaklansa mesafe ayarı daha rahat olurdu.
    - ESP kesinlikle devreden tam olarak çıkartılamıyor, DTSC Sport modda kaymalara biraz izin veriyor akabinde hemen devreye girerek aracı topluyor. Sonuç: Tüm zevk çöp. El freniyle 180'de ise sorun yok.
    - Patinaja düşme eğilimi çok fazla. Anti Patinaj sistemi devreye girene kadar en az 1 tur patinaj yapıyor, yani biraz zaman kaybettiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Şu an 2008 model bir manuel vites Honda Civic kullanmaktayım. 30 yaşına girmiş hızı ve rahatlığı seven bir yapıdayım. Aracımdan çok memnun olmama rağmen 5 sene sonra yeni model bir otomobile geçmeyi planlıyorum. Fakat bir süredir Volvo V40 ile Audi A3 Sportback arasında gidip geliyorum bir türlü işin içinden çıkamadım. Bütçem 95 bin TL.

Volvo Mart ayında ilk teslimatlara başlayacakken, Audi A3 Sportback'ler Haziran gibi satışa sunulacak diye duydum.

Düşündüğüm araç kesinlikle benzinli 1.6 motor hacminde otomatik şanzımanlı olmalıdır. Sizce V40 mı almalıyım, yoksa A3'ü mü beklemeliyim?

Audi A3 mü yoksa Volvo V40 mı? [V40 R-Design Alındı.]

Görüşleriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler.

Ikisi degil bence corolla al hem paran cebince kalsin hem kafan rahat olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zanzaguduro

quote:

Şu an 2008 model bir manuel vites Honda Civic kullanmaktayım. 30 yaşına girmiş hızı ve rahatlığı seven bir yapıdayım. Aracımdan çok memnun olmama rağmen 5 sene sonra yeni model bir otomobile geçmeyi planlıyorum. Fakat bir süredir Volvo V40 ile Audi A3 Sportback arasında gidip geliyorum bir türlü işin içinden çıkamadım. Bütçem 95 bin TL.

Volvo Mart ayında ilk teslimatlara başlayacakken, Audi A3 Sportback'ler Haziran gibi satışa sunulacak diye duydum.

Düşündüğüm araç kesinlikle benzinli 1.6 motor hacminde otomatik şanzımanlı olmalıdır. Sizce V40 mı almalıyım, yoksa A3'ü mü beklemeliyim?

Görüşleriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler.

Ikisi degil bence corolla al hem paran cebince kalsin hem kafan rahat olsun..

fanboy luğunda bu kadarı adam premıum arabalardan bahsetmiş sen uyduruk corolladan bahsediyosun

• @zanzaguduro;

Araç alındı zaten.

@zanzaguduro;

Araç alındı zaten.

Hayırlı olsun arkadaşım, kazasız günlerde zevkle binmen dileği ile.

Araç gerçekten sınıfının üzerinde bir araç, keyfini sür.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• quote:

+ İç mekan malzeme kalitesi Mercedes E serisiyle kapışır. Koltukların kalitesine şapka çıkartılır.

Bu noktaya kesinlikle katılıyorum. Aracın içinin C segment ile uzaktan yakından alakası yok.

Sınıf gereklerinin çok çok üzerinde bir iç mekanı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Hayırlı uğurlu olsun güzel bir araç gerçekten.R-Design araca sınıf atlatıyor gerçekten.Kazasız belasız Maşallah diyelim.Benim bu araçla ilgili bir eleştirim olacak sadece.Bu kadar iyi bir aracı sırf Türkiye' de tutulmuyor diye 3 sene sonra en az aldığınızın üçte bir zararına satabileceksiniz.Maalesef acı ama gerçek.Şiraz kırmızı içi gri alcantaralı cam tavanlı hayvani kalitedeki s line bir A3' ün bu araçtan çokta aşağı kalacağını tahmin etmiyorum. Tekrardan hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullanın.

Sen ne zaman adam olacaksın? Yine sıkıştırmış araya bir doğuş grubu aracını.

• her ne kadar o parayı hak etmediğini düşünsemde volvo'nuz hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)
  • Hayırlı Olsun ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasp etsin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.