Aynı aracın (v40 r design) Rebel mavisini alsam, çılgınlık mı yapmış olurum?
quote:
Orijinalden alıntı: metiletilfenol
Gültepe de araba yattığı yerde bile çok çiziliyo inş başına bişey gelmez, kazasız belasız sürüşler.
Bir işim vardı o yüzden Gültepe'ye uğramıştım. Aslında Darıca'da oturuyorum. Ama hakikaten oralar çok karışık.
@emrebozkurt800;
Rebel mavisinde dikiz aynalarının metalik olması iyice patlıyor ve genel anlamda buz beyazından daha fazla dikkat çekiyor. Yani çılgınlık olmaz, aksine süper-maksimum dikkat çeken bir araca sahip olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: emrebozkurt800
Aynı aracın (v40 r design) Rebel mavisini alsam, çılgınlık mı yapmış olurum?
Keşke tüm çılgınlıkların bu kadar doğru olsa.
Hayırlı olsun sevindim adınıza
Süper
Lakin 88k hala düşündürüyor. Diğer taraftan S80 göz kırpıyor. Bakalım artık.
S80 2014'de sanırım yenilenecek. V40 çok taze.
Hayırlı olsun müthiş bir tercih yapmışsınız. Aynısı siyah renk kuzenim aldı Cuma günü inceleyip bir tur atma şansım oldu. Volvo Premium değil diyenler hayatında Volvo'ya binmemiştir buna kesinlikle emin oldum. İmkanlarım elverse şu an düşünmeden alırım.
hayırlı olsun hocam, aracın yakıt değerlerini de söylerseniz seviniriz
Volvo alırdım ama şu saatten itibaren A3
quote:
Orijinalden alıntı: eritroblastosis
hayırlı olsun hocam, aracın yakıt değerlerini de söylerseniz seviniriz
Yakıt olarak 230 TL'ye fullediğim depoyla şehir içinde 450 km yapabiliyorum. Yani km'de ortalama 50 kuruş yakıyor. Araç şu an 2100 km'de ve ortalama 10.3 lt/100 km olarak gösteren yol bilgisayarında 5000 km ve ilk yağ değişiminden sonra 9.5 lt'leri görmeyi hedefliyorum.
@sametsamett;
Neden şu saatten itibaren A3 dediniz? Volvo'yu ikinci plana atan nedir?
çok güzel bir seçim yapmışsınız ... zaten audi a3'ün yeni kasası gerek donanım gerek konfor anlamda çok eksikleri var ... malzemeden çalmışlar .. bu durum diğer alman markalarda'da gözlemekteyim...
siz ise çok güzel bir araç tercihi yapmışsınız, aynı tercihler arasında kalsam bende v40 tercih ederdim
dünyanın en güvenilir araçlarından birine sahipsiniz .. Allah kasasız belasız yol nasip etsin ..
A3 diyenlere bakmayın onlar genelde otomotiv dünyasından vs pek anlamazlar ... 12 - 18 yaş aralığında ergenler genelde bu yorumları yapmaktadır .. bu yüzden bunlara cevap vermeniz bile zamanınıza yazık
bunlarda yan koruma çıtaları yok mu? yazık durduk yere baya bir çizilecek.
başlığı görünce hiç düşünmeden volvo dedim baktım volvo almışsınız hayırlı olsun süper seçim...
quote:
Orijinalden alıntı: pilot84
bunlarda yan koruma çıtaları yok mu? yazık durduk yere baya bir çizilecek.
Yan çıtalar aracın elit görünümüne gölge düşüren birşey bence. Yani olmadığı için memnunum ama kapıları açarken milimetrik özen gösteriyorum resmen. Gerçi bu kadar dikkate rağmen tıklattım bir yere azıcık. Çıtalar olsaydı sorun olmazdı ama olsun, bu haliyle zaten çok beğeniyorum kendilerini İnsan park ettikten sonra 1dk aracını izler mi ya
Merhaba, A3 alacaksanız eğer mutlaka full life garantili almaya çalışın.Tavsiye,ileride oluşacak sıkıntılarla ilgili çok rahatlatacaktır sizi. Ben A1 sahibiyim,fakat istemeye istemeye Volvo'ya geçiş yapacağım(istememe nedenim çok memnunum a1den,ah biraz büyük olsaydı bir de :( ).Hiç kullanmadım ama burada yorumlarına güvendiğim arkadaşlar sayesinde biraz daha hacmi büyük v40 a geçiş yapmayı planlıyorum. V40 otomatik şanzıman daha iyi bir tat verdiği görüşünde çoğu kişi.Farklı yorum olur mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme