Şimdi Ara

Attığınız en büyük kazık XD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artan düpe,hack vs illegalliklerden dolayı birazda kafayı dağıtalım diye açtım.Maksat muhabbet

Benimki galiba 16 dex küpeye dual +9 cleaver almıştım Birde +7 cleaverı 50 m e kakalamıştım

• sash of sorrows +1 i 200 m e almıştım.
  • +8 md i 500m den gidiyorken 3 gb e almıştım XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDXXDXDXDXDXDXD
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

+8 md i 500m den gidiyorken 3 gb e almıştım XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDXXDXDXDXDXDXD

Sonra ne olmuştu o +8 MD
  • +7 Windforce'yi 30 GB lik item deyip 1 tane shell 8 , 1 tane de chitin 8 verip almıstım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 29 Mart 2010; 20:34:39 >
  • CHD +8 Satıcaktım başka satan birisi daha buldum bana gelne teklifin 10 Gb aşşasını ona teklif ettim kabul etti hemen CHD'yi sattım gidip o adamdan aldım
  • İlk ciktigi zamanlar leonard+7 almiştim 9 gb ye. Sonra bir yabancı pm atti ne istedigimi sordu ne verebilirsin dedim. +7 lobo hammer ve 10 gb dedi ok . dedim. Kısacası +7 lobo hammer ve 1 gb kâr etmiştim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir zamanLar ucuzcu vardı. Ondan 500 m'e gLass belt almıstım. bi onu hatırlıorum.
  • raptor +8 ve dual +8 shardı 8gbye almıştım 15 gb iken
  • merchant bug varken bu letter dalgasına kendine letterlayıp iron set + iyi itemlerin +8 ini pazara koyuyolardı elemanın birinden 1k y +7 Dw 1-2 gün sonrada 999 a iron neck çekmiştim millet pazarda ticaret yapıyodu ben bugcu peşliyodum çekerim belki diye
  • Herkez attığı kazığı yazmış bende yediğim kazıklardan birini yazayım.10 gün kadar önce akara moradonda shaula lesath vs. buying açtım.Shaulaya 5m yerine 50m yazmışım.15 adet haşırt:D 1 haftada zor sattım ama tanesinden -35 m kar ettim.
  • İron belti old iron belt diye yutturup 10 gb den almak
  • +5 cleaver i reb +5 diye yutturup oyunda başka reb cleaver yok deyip 4 gb ye sattım
  • PUS'dan alınan ts vardı kendime bi tane bastım normal ts vardı üstümde de 7 tane 440klık olanlardan :D Anvilin orda 7gbye koymuştum biri gelip çekmişti
  • gelen pmlerden kanka hidi cık ben gircem gibi birisini kafaya alıp onun sifresini almıstım sonra soydum +1reb ib chitin seti vardı:D
  • ben yediğim kaziği söyliyim +8 shard +8 md + pp verdim = +8 chitin bow aldim:) edana
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan.koroglu

ben yediğim kaziği söyliyim +8 shard +8 md + pp verdim = +8 chitin bow aldim:) edana

yenmiş bi kazık göremedim ben burda
  • Bir gün içindeki olaylar

45 gb'lik iron neck'i 21 gb'ye aldım.
    Tl'yi bayılıp moradonda hiç dolaşmadan çarını dizip pk ya çıkmak isteyen bir sümsük buying 7 raum 8shard yazıyordu.pm attım kaç veriyorsun diye vs konuştuk ettik dual 8 shardı 30dan sattım.5 dk sonra dual'i 16gbye aldım. Tabi bulmuşum kaz'ı yolmadan bırakmam.Hafif bir muhabbet.Sonrasında ben pazarcıyım baya item var lazım olan bişey varsa satayım. pp+2 istedi. dur yan çara bakayım diyerekten adamı oyalayıp 3 tane +1 pp'yi 4'er gbden çekerek +2 bastım. İn ile takas ettik.dual'i 13gb olan rolleri 20gbden sattım. Adama pathos gloves dahil herşeyde kazık attım sadece valkyrie set'i cash ile çekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan.koroglu

ben yediğim kaziği söyliyim +8 shard +8 md + pp verdim = +8 chitin bow aldim:) edana

yenmiş bi kazık göremedim ben burda

Edananın ilk zamanları falan sanırım... Yeşil Mavi - Kutular yok, Unique sadece Bosstan düşerdi.. İlk olimpia açıldığında (ilk serverımdır kendisi ) serverda sadece 1 tane Enion bow vardı.. Ve çok ama çok değerli bir itemdi

• bende tongaya düştüğüm anı yazayım bari :) elf belt 750m iken yanlış yazıp 750k'ya koyup keklendik :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.