I

Yüzbaşı
25 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar selam, yaklaşık 5 aydır JBL Tune 500BT kullanıyorum.

Telefonda kullanırken herhangi bir problem yok. Bilgisayarımda da kullanırken herhangi bir problemim yok. Sadece bilgisayarda youtube'da herhangi bir şeyi izlerken garip bir şekilde ses kopması yaşıyorum. Ses kopuk kopuk geliyor.

Youtube harici bilgisayarda ne izlersem / dinlersem (film, spotify, facebook, instagram) seste herhangi bir kopma yok. Youtube 'da aynı içeriği normal eski tip kablolu kulaklıkla dinlediğimde herhangi bir kopma olmuyor seste sadece bu kulaklıkta oluyor (bu arada video takılmıyor video akıyor sadece ses kopuyor). Bu garip problemin çözümünü bilen var mı? Gerçekten çok sinir bozucu bir şey, delirmek üzereyim. Bilen var ise yardımcı olabilir mi?

Bilgisayar MONSTER® ABRA A5 V1.1
Driverların hepsi güncel
Arkadaşlar merhaba, üniversite yıllarında fotoğrafçılığa yeltenmiştim ama kendi paramı kazandığımda başlarım demiştim :).

Şimdi beni uzun süre (en azından 2 - 3 yıl kadar) idare edecek bir fotoğraf makinesi arayışına girdim. Çoğu arkadaşım Canon 200d 'yi öneriyor. Fakat konu hakkında hiç bilgim yok. Makinenin + yönlerini okudukça anladım fakat aklıma takılan bir nokta oldu ki, birisi şöyle bir yorumda bulunmuş "hala 9 nokta af ve hala sadece 1 tanesi cross type. lan bari 9'una cross type yapın da bir şeyi geliştirmişler diyelim. " . Auto focus özelliğinde bu çok büyük bir dezavantaj mıdır?

Kullanacağım alanlar ise: doğa manzarası, eski yapılar, aile üyelerimin fotoğrafları, börtü böcek fotoğrafları çekeceğim. Ekstradan stok fotoğrafçılığına da girişimde bulunabilirim "yeterli tecrübeye ulaştığımda".

Sonuç olarak kullanım alanlarına göre Canon 200d yeterli midir? 2 ayrı kit lens ile satılıyor IS STM olanı mı seçmeliyim? İleride ihtiyaç duyacağım lensler nelerdir?

Yardımcı olursanız sevinirim, biraz kafam karışık olduğu için sorularımı karışık anlatmış olabilirim, mazur görün :).

Şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar elimde hp dv5 laptop var ve biliyorum ki bilgisayarım birazcık eski. Yaklaşık 6 - 7 ay kadar önce fanını değiştirmiştim. Bugün sabah bilgisayarı açtım hiçbir ses yoktu. Fakat demin tekrar açtığımda fandan çıtırtı gibi sesler geliyor fan sanki içeride bir yere sürtüyor gibi, kablo veya herhangi birşeye anlayamadım tam.

Bilgisayarımın altında laptop soğutucu var sürekli ve bu biraz eğimde durmasını sağlıyor bilgisayarımın sizce çıtırtı yapmasının sebebi bu mu? Daha önce laptop söküp toplamışlığımız var söksek biz üstesinden gelebilir miyiz? Buradaki teknik servislere güvenmiyorum açıkçası, işlerini hiç ama hiç temiz yapmıyorlar. Sizce bu çıkan sesin sebebi ne olabilir söküp temizleyip tekrardan toplasak sesi giderebilir miyiz?
Arkadaşlar önceki konuda aldığımız hatadan bahsetmiştim konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_71722995/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71760373

Arkadaşım bir teknik servise bıraktı bilgisayarı, bilgisayarın bios sistemi bozulmuş ve bazı anakartlar çift bios özellikliymiş bu laptop için bios adedini bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba, bu sabah ev arkadaşım bilgisayarına dell sport isimli bir program indirdi dell'in kendi sitesinden bios'u ile ilgili bir işlem yaparken media player açıktı bilgisayardan abuk subuk sesler geldi, bilgisayar kitlendi mouse ve klavye tuşları çalışmıyordu, bizde bataryayı çıkardık bilgisayarı kapattık. Fakat şimdi bilgisayar açılmıyor, yapabileceğimiz bir şey var mı, bu sorunu daha önce yaşayan var mı?

Bilgisayarın tuşları çalışmıyor, açma kapama, mouse
Bilgisayar açılmıyor elektrik gelmiyor gibi gözüküyor. batarya ve şarj ışığı yanmıyor bilgisayarda.
Üniversitede son senem olması sebebiyle karakterimi satmaya karar verdim. Özellikleri aşağıdadır referans olarak başka bir forumdan daha önce sattığım karakter ve itemleri gösterebilirim.

Kronos 2x80 priest, 2x 80 mage
Cypher 1x 83 priest, 1x 80 mage, ve 500tl lik gb-item

Karakter human, 80 level rogue yan charı 59 level rogue
80karakterin üstünde 20k küsür, 59 level karakterin üstünde 70k civarı np var

80 karakterin 70 ve 80 skilleri açıktır.

İtemler:
Dual +8 shard (no reb)
+5 reb rogue chitin set
Dual old rol
Dual old eme
old amulet of dex
old ske belt

+6 rogue krowaz kolluk (krowaz set yapacaktım ama ardream oynamayı seçtiğimden chitin 8 set yaptım)

Karakterin üstünde 180m nakit var 60 70m yapacak kadar çer çöp var.

80 charın 70 ve 80 questleri durmakta (70 yapıldı item alınmadı, 80 yapılmadı görev halinde duruyor).

Karakterin 28.8.2012 tarihli (en son kesn'si) gold pre. kodu vardır. Daha önceki kesn'ler laptopumun hdd'si bozulduğu ve değiştiği için mevcut değil.

Fiyat olarak 500tl düşünüyorum, jump ve tl değil el emeği göz nurudur. Fiyat çok gibi gözükebilir ama itemleri gb çevirip satsanız 80 char bedavaya geliyor. Güncelleyen arkadaşlara teşekkürler.

Mersin içi yüz yüze, diğer illerden havale yapılabilir. Daha önce pek çok satışım oldu onları referans gösterebilirim.

iletişim : 0535 882 20 67 (trcell) saat 15.30 dan sonra arayabilirsiniz.
Arkadaşlar 10 gün kadar oluyor helios'ta arkadaşlarımla ardreamda devam etmeye karar verdim. 3 ay kadar pk ya çıkmadığım için eksiklerim vardır. Fakat olumlu-olumsuz eleştirilerinizi kırıcı olmadan belirtirseniz sevinirim. Sonuçta bir oyun maksat eğlence ve muhabbet. Ben eğlendiğim kısımları eklemeye çalıştım kusurumuz olduysa affola iyi seyirler... (720p çözünürlükte izlemeniz önerilir...)

http://www.youtube.com/watch?v=JGa0B_SW8sA
Arkadaşlar sabah bilgisayarımı açtım kahvaltıya geçtim içeri. Sonra geri geldigimde bilgisayarımdan sanki bir takılma sesi geliyordu tırk tırk tırk diye. Ekranda da :

boot device not found
please install an operating system on your hard disk
hard disk (3f0)
f2 system diagnostics
for more information, please visit :www.hp.com/go/techcenter/startup

böyle yazıyordu. Reset attım ablamın laptoptan internette baktım kimisi bios u fabrika ayarlarına getirin demiş yaptım. Düzelmedi ses aynen devam ediyor. hdd test yaptım harddisk not exist gibi bir hata verdi. Bilgisayar bir darbe almadı, düşmedi. Bilgisayar okumuştum meslek lisesi mezunuyum ama sorunu çözemedim bir türlü hdd komple gitmiş midir? Alalı 3.5 - 4 yıl oluyor garantisi yok. Evde yapabileceğim bir şey var mı ya da teknik servis önerebilir misiniz. Öğrenci olduğum için astronomik fiyatlar ödeyemem ne kadar tutar tahminen ???
artık gb satışı yapmıyorum ilan silinebilir.
Hakkında
Forum İmzası:
Canon 200D & 18-55 MM IS STMhttps://www.flickr.com/photos/fgorkemdavazli/
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.404
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.019 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.