Şimdi Ara

Atiker Gold mu, Brc My 11 mi , Lavato Obd Kit mi , Zavoli Obd II mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
8
Favori
48.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu hangi tüpçüye sorsam hepsi bu ürünleri tavsiye ediyor. Atikere gitsem gold diyor, brc gitsem my11 diyor. Tamam bunların hepsi benim aracımla uyum içinde çalışıyor, hepsi de güzel kitler. Ben burada kitleri kıyaslamıyorum aracım için fiyat performans kitini arıyorum. Kullanıcılar yardım ederse sevinirim. Kitlerin güncel fiyatlarını paylaşıyorum.

Atiker Gold 4 ODB II === 1.490
    Brc My 11 === 1800
    Lovato OBD II === 1700
    zavoli OBD II === 2000 TL

Aracım Yeni auris 1.6 otomatik. Lpg dönüşümüne maks. (masraflar dahil ) 2000 lira ödeyebilirim. Zaten 3-4 bin ödedikten sonra gider dizelini alırdık, lpg ile hiç uğraşmazdım.

Ya da aracım madem lpg ile uyumlu, bu markaların obd li ürünlerini değil de sıradan bir kitini taksam sorun olur mu ? 2009 corollamızda normal sıradan bi kit var maaşallah 6 yıldır kullanıyoruz sorun yok. 1000 liralık tüp aracımda arıza lambası yakar mı ? Kaliteli bir montajla sıkıntı çıkarır mı ? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

• Akl kit obd ozellikli taktirabilirsin.

1200 tl, simit tank ile ben taktirdim. İhtiyaci karsilar.

1000 lik kit hangisi ise onunla saydiklarinin arasinda mutlaka fark var.

Ama ne yaptigini bilen bir montajci hepsi ile ayni sonuca varacaktir.

Atikercinin atiker safefast obd yerine gold kiti onermesi tamamen kendi tarafindaki duygusallik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 10 Mayıs 2015; 16:44:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markaya karar verdikten sonra, bulunduğunuz ilde daha önceki montajları sorunsuz bir bayi seçin.
    Montaj öncesi söz alın, konuşun; mutlaka hassas yol ayarı yapılmasını isteyin.

Ben birkaç yerle görüştüm dediler ki " abi program bizden iyi ayar yapıyo, hata olursa kaydetmiyo"

Böyle derse, orda montaj yaptırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 10 Mayıs 2015; 18:01:18 >
  • Merhaba
    Bizde 2004 Model Megane II araç var, 80 000 'de düğün hazırlıklarına başlarken taktırdım çok gezeceğim ve yol yapacağım diye. Şu anda aracım 140 000'de maşallah ve çok şükür ki hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bana çok dediler BRC taktır diye
    ama ben yerli olsun dedim ATİKER'in en son sistemi neyse onu takın dedim yetkili bayide. Atiker GOLD paket taktılar. Valla çok memnunum, performans, bakım maliyeti vs çok şükür hiç de arıza vermedi. Taktırır taktırmaz çok yoğun bir şekilde aracı kullandım ama sorunsuz çalıştı. Ben çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum. ATİKER GOLD paketi kesinlikle tavsiye ediyorum :) Bağcılar-Güngören sanayi sitesinde Ali Usta'ya taktırdım. Usta işi de bu işteki en önemli faktörlerden biri. İsterseni adresini de verebilirim. Dedim ya ben çok memnun kaldım ve gerçekten tasarruf ettim, herkesle paylaşmak istiyorum.

• Ben de murat hocamın tavsiyesi üzerine akl obd taktırdım. 15.000 km dir kullanıyorum maşallah hiçbir sıkıntı yaşamadım.

• onemli olan araca uygun enjektor / nozzle kullanılması.

yoksa dünyanın en iyi en pahalı kitini tak, küçük enjektör takarsan o araç sağlıklı çalışmaz.

nasıl ki 1.6 4 silindirli motorun benzin enjektörü, 2.0 4 silindirli araçtan farklı, o zaman LPG enjektörleri de farklı ve doğal olarak motor hacmine uygun olmalı.

önemli olan kit değil, doğru montaj ve uygun enjektör seçimi ile enjeksiyon sürelerinin uygun değerlerde olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: murataycicek

onemli olan araca uygun enjektor / nozzle kullanılması.

yoksa dünyanın en iyi en pahalı kitini tak, küçük enjektör takarsan o araç sağlıklı çalışmaz.

nasıl ki 1.6 4 silindirli motorun benzin enjektörü, 2.0 4 silindirli araçtan farklı, o zaman LPG enjektörleri de farklı ve doğal olarak motor hacmine uygun olmalı.

önemli olan kit değil, doğru montaj ve uygun enjektör seçimi ile enjeksiyon sürelerinin uygun değerlerde olması.

Sanırım akl nin üzerinde 1.8 ya da 1.9 memeler vardi. Sizin yazdığınız ve ogutlerinizden 2.4 e yükselttim. Montajda gerek yok dediler ama ısrar ettim. Ve ona gore kalibrasyon yaptırdım bi sıkıntı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aveo lpg ye uyumlu mudur.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun akl obd kit ne kadara taktırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

hayırlı olsun akl obd kit ne kadara taktırdınız?

1100 liraya .

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    1.6 motorlarda 2.4-2.5 mm nozzle hem tam yükte yeterli oluyor hem de rolantideki düşük enjeksiyon surelerinde, "yavas" olarak ifade edilen uygun fiyatli enjektorlerin, sorun yaşamadan calismasina olanak sagliyor.

iyi günlerde kullanin aracinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 30 Kasım 2015; 11:38:35 >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Merhabalar erkmenson öncelikle sunu belirteyim bir Prins üstadı olarak kesinlikle Atiker Gold derim hertürlü konuda bence hepsinden eksik kalmayan birebir aynı ve /100 yerli sermayeli ve enjektörü yurtdışından gelmektedir bilginiz olsun istedim hertürlü konuda teknik destek için bana ulaşabilirsiniz Yusuf koparan İzmir selamlar saygılar sunuyorum efendim tekrar hayırlı olsun 05355595572

• quote:

Orijinalden alıntı: YUSUFPRİNSİZMİR

Merhabalar erkmenson öncelikle sunu belirteyim bir Prins üstadı olarak kesinlikle Atiker Gold derim hertürlü konuda bence hepsinden eksik kalmayan birebir aynı ve /100 yerli sermayeli ve enjektörü yurtdışından gelmektedir bilginiz olsun istedim hertürlü konuda teknik destek için bana ulaşabilirsiniz Yusuf koparan İzmir selamlar saygılar sunuyorum efendim tekrar hayırlı olsun 05355595572

numaranızı şimdi bı arakdasa verdım sızı arayacak. ızmırde lpg montajı arıyor kendısı

• Evet şimdi izmir Çeşmeden bir bey aradı kendisi ile görüştüm güzel bir rakam verdim çok teşekkür ediyorum selamlar saygılar sunuyorum size de tekrar hayırlısı olsun diyorum

• quote:

Evet şimdi izmir Çeşmeden bir bey aradı kendisi ile görüştüm güzel bir rakam verdim çok teşekkür ediyorum selamlar saygılar sunuyorum size de tekrar hayırlısı olsun diyorum

evet arkadaşım. Kendısı bıraz kararsız. montaj konusunda yardımcı olursanız sevınırım.

• Çok şükür kendisine herturlu teknik bilgileri verdim elimizden geleni yaptım inşallah sizde izmir civarındasınız ise sizde hizmet vermekten mutluluk duyarım ama sizin araç için Eğerki aracınız ise Prins tavsiye edebilirim valvematıc motor olduğu için çok daha iyi olur derim tekrar hayırlı olsun diyelim selamlar saygılar sunuyorum size

• YUSUFPRİNSİZMİR kullanıcısına yanıt
    ustam 2012 1.6 ecotech 124 hp chverolet cruze içn öneriniz nedir atiker gold sıkıntı çıkarır mı bu arabanın zaten adı çıkmış çok yakıyor lpg olmuyor diye siz ne dersiniz usta olarak.
  • canciger C kullanıcısına yanıt
    Bence olur efendim ama Atiker Gold kıt olur derim tercih karat sizin ama bu araca çift giriş ve manifold a dikkatli yapılmalıdır teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız ve sorunuz için selamlar saygılar sunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence olur efendim ama Atiker Gold kıt olur derim tercih karat sizin ama bu araca çift giriş ve manifold a dikkatli yapılmalıdır teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız ve sorunuz için selamlar saygılar sunuyorum

hocam urfada iki tane büyük BAYİ var Reşat otogaz ve kaplan otogaz manifolddu biliyorum ama çift giriş dediğiniz olay nedir açıklarsanız sevinirim taktırırken söylerim bayiye gerekirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canciger -- 10 Aralık 2015; 21:26:37 >
  • Öncelikle sizi Urfa da bu işi hakikaten çok iyi yapan müthiş işler çıkaran Arslan mühendislik Ahmet kardeşim ile görüşmenizi tavsiye ediyorum size çok kaliteli ustadır kendisine selamımı iletirseniz yardımcı olacaktır size bilgilerini gönderiyorum selamlar saygılar sunuyorum efendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

quote:

hocam urfada iki tane büyük BAYİ var Reşat otogaz ve kaplan otogaz manifolddu biliyorum ama çift giriş dediğiniz olay nedir açıklarsanız sevinirim taktırırken söylerim bayiye gerekirse.

Dostum ben de urfadayim. Ama urfada montaj yaptirmadim , cunku gittigim lpgcilerden pek guven alamadim. Ama resat otogazdan lavoto taktirip memnun kalana denk geldim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.