Şimdi Ara

Atiker Gold mu, Brc My 11 mi , Lavato Obd Kit mi , Zavoli Obd II mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
8
Favori
48.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Yeni Honda civic 2017 e en uyumlu kit nedir ve konya da bunu tavsiye edeceğiniz ustaları soylermisiniz.....
    Prins aklımı çok karıştırıyor....
    Ayrıca sıfır araç olduğu içinde hangi markalar garanti veriyor....

Tam uyumlu araca yüksek paralar vermeyi anlamsiz buluyorum. Uygun ustayi bulun. En ucuz kiti monteleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Honda civic 2006 Es otomatik aracım için lpg düşünüyorum ama brc ve atiker arasında kararsızım tercihim sizce ne olmalı..
  • HKILIC H kullanıcısına yanıt
    hayırlı günler
    prins technomax tavsiye ederim
  • Yeni i20 otomatik için hangi marka uygun olur? Garantili arıyorum

• Lavato kıt taktirip da regülatöru sesli çalışan arkadaş var mı. Araba yokuş çıkarken ya da birden gaza basılınca yay sesi geliyor. Ben değiştirdim regülatör u yeni takılan da yapıyor. Bu sorunu nasıl çözeriz
  • Hocam o kadar para veriyoruz. Sessiz çalışan bir parçanın neden sesini dinliyoruz ki. Araç sessiz çalışan bir araç ise takıntı oluşturuyor. Bu onların sorunu ve cozmeleri lazım. Diğer markaların regülatöru sessiz çalışıyor. Zaten regülatör denen alet sessiz bir alet. Neden sesini dinliyoruz. Bence bu olaya milletin bir ses çıkarmasi lazım

• eksamin kullanıcısına yanıt
    GOLD kit tavsiye ederim Anadolu sigorta dan motor garantisi yaptırabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Dizel punto aracımı satıp 2008 model 1.5 Lancer otomatik vites aldım. Araç 87000 km de ve henüz hiç LPG takılmamış. İstanbul'dayım ve 1-2 gün içinde LPG montajı yaptırmayı düşünüyorum. Atiker gold için 1500, Brc seq32 için 2300 fiyat aldım. Ben aracı yılda 30-50 bin km civarı kullanan biriyim. Yani hangi kiti taksam her türlü parasını çıkarırım ama yine de boş yere fazla para vermek istemiyorum elbette. Bu bağlamda sizce hangi kiti tercih etmeliyim. Ayrıca fiyatları Candan Mühendislikten aldım. Nasıl bilirsiniz? Başka usta tavsiyeniz olur mu?
  • 2015 Hyundai i20 1.2 aracıma Atiker Grand yada Lovato obd2 taktırmak istiyorum.Bu kitler aracıma uygunmudur? Yada siz hangi kiti tavsiye edersiniz. Saygılar...
  • Selam, 2015 Opel Corsa color edition 1.4 otomatik 6 ileri için hangi lpg tavsiye edersiniz.

Landrenzo evo kiti

Brc sequent 32 lpg kiti

Atiker grand

Hangisi işimi daha iyi görür.

Yağlamalı sistemin olup olmaması önemli mi?
  • 2013 Model Hyundai accent Blue 1.4 düz vites, en uygun lpg kiti hangisi, atiker grand öneriyorlar sizce uygun mu?
  • Mazda 3 1.6 2006 model otomatik araca hangi markayı ürünü önerirsiniz ?

• arkadslar 4 senedir brc kullaniyorum bir tane sorun yasamadim arac 2006 megane 2 hic dusunmeyin brc iyidir taktirdiginiz yer biraz dikkatli ozenle takarsa sorunsuz kullanirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdeg -- 15 Mart 2017; 0:30:42 >
  • 2015 model Otomatik CVT şanzımanlı Mitsubishi Attrage 1.2 aracıma en uygun lpg hangisidir?
  • Merhaba Yusuf Bey 2013 Elantra 1.6 132hp d-cvvt araç için hangi lpg kitini önerir siniz araç fazla kilometre yapmıyor en fazla yılda 10.000 km şu anda zaten 25.000 km de.
  • 2005 corolla 1.6 110 hp benzinli aracım var , lpg bağlatmak istiyorum . Uygun kit ve fiyat bilgisi paylaşır mısınız ?
  • 2013 corsa 1.4 tam otomatik araç için bir usta atiker gold yeterli (1600 TL) dedi. Opel servisine sorduğumda landirenzo (servis 2800 TL dedi) diyor. Prins technomax da fiyat olarak atikere yakın (bir arkadaş 1700 TL ye taktırmış). Bir de BRC var tabi (2200 TL fiyat aldım). Performans kaybı, stop etme, motor arıza ikaz ışığı yanması vb. problemler yaşamamak için sizce hangisini tercih etmek gerekir?
  • tingle T kullanıcısına yanıt
    Brc 2200 nereden aldiniz teklif? Dolum yeri depo agzi mi?

• atiker gold un montajını yapan usta brc yi de taktığını ve fiyatının 2200 tl olduğunu söyledi. Detaylarını ben bilemiyorum. Kayınpeder ilgilendi sağolsun.

Merak ettim de dolum yerinin bir önemi var mı?
  • tingle T kullanıcısına yanıt
    Tamamen estetikle ilgili. Tamponun delinip orada sırıtmasini istemedigim icin ben dolum yerine yaptiracagim. Brc icin ben 2650 fiyat aldim dolum yeri dahil o yuzden sordum fiyat farki cok fazla

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.