Şimdi Ara

Atiker Gold mu, Brc My 11 mi , Lavato Obd Kit mi , Zavoli Obd II mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
8
Favori
48.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. 2011 Civic düz vites aldım yeni. LPG taktırmak istiyorum. Hangi markayı tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar 2015 1.6 advence corolla için fiyat performans dengesinde hangi kiti taktırabilirim. Elazığ ilinde kimi tavsiye edebilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YUSUFPRİNSİZMİR kullanıcısına yanıt
    Selamünaleyküm ustam 1.5 Mazda 323 Sedan 2001 model aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum ne önerirsiniz saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: skymann

Merhaba
    Bizde 2004 Model Megane II araç var, 80 000 'de düğün hazırlıklarına başlarken taktırdım çok gezeceğim ve yol yapacağım diye. Şu anda aracım 140 000'de maşallah ve çok şükür ki hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bana çok dediler BRC taktır diye
    ama ben yerli olsun dedim ATİKER'in en son sistemi neyse onu takın dedim yetkili bayide. Atiker GOLD paket taktılar. Valla çok memnunum, performans, bakım maliyeti vs çok şükür hiç de arıza vermedi. Taktırır taktırmaz çok yoğun bir şekilde aracı kullandım ama sorunsuz çalıştı. Ben çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum. ATİKER GOLD paketi kesinlikle tavsiye ediyorum :) Bağcılar-Güngören sanayi sitesinde Ali Usta'ya taktırdım. Usta işi de bu işteki en önemli faktörlerden biri. İsterseni adresini de verebilirim. Dedim ya ben çok memnun kaldım ve gerçekten tasarruf ettim, herkesle paylaşmak istiyorum.
    Evet bu yorumu bayağı olmuş, görünce şaşırdım birden :) Şimdi aracımız 180k km'de ve hala ciddi bir sorun yaşamadım çok şükür. Sadece regülatör arızalanmış değiştirmemi tavsite etti usta ama müsait zamanda acelesi yokmuş. Aynen devam ! :)

• YUSUFPRİNSİZMİR kullanıcısına yanıt
    Usta merhaba,

Aracım bmw e87 1.18 2007 hangi sistemi önerirsiniz? Birde istanbul da önerebileceğiniz yer var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.