Şimdi Ara

ATi Catalyst Control Center görünmüyor nasıl açarm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
24.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sağ altta da yok sağ tıklayınca da görünmüyor..daha yeni indirdim yükledim ama görünmedi..nerde bulabilirim nasıl çalışır?

www.microsoft.com
    Microsoft İndirme Merkezi: Windows, Office, Xbox ve Daha Fazlası
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Acer 6930G Atı 4650 li modelde aynı problemi yaşamaktayım .. Laptobun içinde gömülü gelen sürücüyü ATI Catalyst 9.6 sürümüne yükselttim fakat ATI Catalyst Control Center çalışmıyor.

sürücüyü elle yol göstererek kurmak zorunda kaldım .. dotnet versiyonlarını kaldırıp tekrar kurdum ama hala sonuç alınamadı.

şuan aygıt yöneticisinde ATI RADEON 4650 olarak ekran kartının sürücüsü yüklü ama ATI Catalyst Control Center bir türlü gözükmüyor. bu sorunu nasıl düzeltebiliriz.

Recovery yaparak en baştan kurmadan düzeltmenin bir yolu varmıdır?

İşletim sistemi: Windows Vista Home Premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LATINLINGO -- 15 Temmuz 2009; 6:51:17 >

1) Ati CCC nin yüklenmemesi

(masaüstü Ati sürücüsünü düzüstü bilgisayara yükleme)
    Dizüstü bilgisayar üreticileri Ati'nin masaüstü bilgisayarlar için üretip düzenli olarak güncellediği sürücüleri yüklemenize izin vermezler kendileri de sürücüleri adam gibi güncellemezler. O zaman ATI içinhttp://www.hardwareheaven.com/modtool.php NVidia içinhttp://www.hardwareheaven.com/nvmodtool.php adresine gidip programı indirip sayfada verilen yönergeleri uygulayarak masaüstü sürücüsünü dizüstüne yüklenebilecek hale getiriyoruz sonra bunu yükleyerek dertlerimizden sıkıntılarımızdan kurtuluyoruz(büyük bir ihtimalle)

2) HDTV lerde kenarlarda boşluk sorunu

Ben Samsung 32B651 kullanıyorum ekranın desteklediği en yüksek çözünürlükte kayıpsız görüntü alabiliyorum şöyle ki:

a) HDTV' lerin bir HDMI girişi bilgisayar kullanımı için tasarlanmıştır ( en azından benimki öyle) o hangisi bulun bağlantıyı onun üzerinden yapın
    b) Samsung 32B651 de HDMI 3 kaynağının adını "DVI PC" "DVI" ya da "PC" yapmak gerekiyor ("edit" name ile)
    c) Ati CCC den Overscan ayarını en sağa (0) getirmek gerekiyor.

Bunları yaparsanız olur.

• Emegine saglik Ustamde bi de Türkcesini anlatsan sunun malum arka yollardan giricez cikmaz sokaga girmeyelim hani....
  • Hocam konuyu hortlatıcam ama kusuruma bakmayın bişi sormak istiyorum.. Her zaman kl gibi bilgisayarımı açtım ve açtığımda sağ tık yaptığım zaman AMD control center cıkmadı aramadan AMD yazdım cıkmadı durduk yere blr anda nasıl gitti bu control center anlamadım internetten otomatik indir dedim indirdi zaten yüklü güncel çıktı günceldi de zaten ama durduk yere nereye uçtu bu control center ama monitörümü değiştirdim onunla olabilir mi diye düşündüm ama neden oyle bisi olsun ki monitör ile alakası olabilir mi nedir bu sorun yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Monitör, ekran kartı bunları yenileyince aktif sürücü ayarını değiştirmiş oluyorsun. Yeniden kurman gerekir. Yalnız kurduktan sonra bilgisayarı hemen kapatmıyoruz; sıcağı sıcağına catalyst menüsünü açıyoruz, gözüktükten sonra bilgisayarı baştan başlatabiliriz.
    Teşekkür ederim hocam şimdi yeniden kurucam önceki sürümü silip tamam ama denetim masasında program ekle kaldır da aynı sonuç var görünmüyor amd sürücüsü
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.