Şimdi Ara

Ataşehir Köfteci Yusuf (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
3
Favori
14.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: z_vitamini

Bugün üsküdar'dan işten arkadaşlarla gittik 10 kişi.
    Köfte için yaklaşık 6-7 dk, çay için de 5-6 dk bekledik.
    Yol üstü restoranlarındaki lezzeti bulamadım ancak f/p açısından başarılı olduğunu söyleyebilirim.
    Yine de köftenin kendine has bir tadı var elbet.

İstanbul'da köfte yemek için önerim Nakliman Köfte - Boksörün Yeri.
    Üsküdar'da efsane bir yer.
    Vodafone İş Ortağım reklamında oynamış, yüzlerce ünlünün gidip fotoğraf çektirdiği 3-4 masalı efsane mekan.
    Ceza'nın da instagram'dan takip ettiği bir instagram hesapları var.
    Zaten Ceza üsküdarlı, ara sıra gidiyor fotolara bakılırsa.

Ekşi'de Nakliman
    Zomato'da Nakliman
    Instagram'da Nakliman
    FourSquare'da Nakliman

Porsiyon köfte 12 TL olması lazım, lezzetin değeri ise paha biçilemez.

Sevgiler Cemal abi.

Satır kıymasından mı yapıyor Cemal Usta köfteyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

quote:

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Arkadaşlar, yediğiniz o soslar heleki salçalı hiç sağlıklı değil.

Annem çalışıyor, (En kaliteli sanılan Öncü'de dahil) leş gibi.

Ayaklarının alındaki geziyor biberler dometezler. Süriyeliler yapıyor. İçine atılan salamuru söylemiyorum annemin ellerini yakıyor.

Satılmayan pahlı dediğiniz salçalar cürümüş olarak geliyorlar, yeniden karıştırıyorlar ve tekrardan önünüze geliyor.

Yemediğiniz tavuklar tekrardan SKT yapılıp yollanıyor kokana kadar, siz şikayet edene kadar. Doktora gidene kadar.

Biberin közü bile atıyorlar kovayla yerdekileri pis kovalarla toplayıp ayaklar altındakini bile atıyorlar. Almayın

Komik olan ney?
    Suriyelilerin boklu ayakkabilarinin bastığı salcayi yemek mi? Afiyet olsun çok gulersin daha

annene söyle çıksın o zaman işten, madem bu kadar dikkat ediyor.

• İzmirdekine gitmiştim. Yenilir ama müthiş bir köfte değil. Bizim mahallede sıradan bir köfteci var onunla aynı ayarda diyebilirim.
    Zaten son yıllarda köfteci diye birşey kalmadı. Hep tatsız tuzsuz köfteler var. Sucuk falan da satıyorlar aldım yine 10 sene önce aldıklarımızın yanına yaklaşamaz.
    Meşhur olan mekanlarda önce fiyat artar, üretim fabrikasyon olur, porsiyon küçülür bu da yetmez ikramlar küçülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Arkadaşlar, yediğiniz o soslar heleki salçalı hiç sağlıklı değil.

Annem çalışıyor, (En kaliteli sanılan Öncü'de dahil) leş gibi.

Ayaklarının alındaki geziyor biberler dometezler. Süriyeliler yapıyor. İçine atılan salamuru söylemiyorum annemin ellerini yakıyor.

Satılmayan pahlı dediğiniz salçalar cürümüş olarak geliyorlar, yeniden karıştırıyorlar ve tekrardan önünüze geliyor.

Yemediğiniz tavuklar tekrardan SKT yapılıp yollanıyor kokana kadar, siz şikayet edene kadar. Doktora gidene kadar.

Biberin közü bile atıyorlar kovayla yerdekileri pis kovalarla toplayıp ayaklar altındakini bile atıyorlar. Almayın

Komik olan ney?
    Suriyelilerin boklu ayakkabilarinin bastığı salcayi yemek mi? Afiyet olsun çok gulersin daha

annene söyle çıksın o zaman işten, madem bu kadar dikkat ediyor.

İşte kafan bu kadar, annem çıksın işten. annem çıkınca fabrika duracak mı sanıyorsun? annem yerine biri gelecek hemen.
    Olan anneme olacak. Biz işten memunuz.

Ben size fotoğraflarını atacağım. Kurt'tan biber közüne, taşa, eldibene, yerdeki çöplere kadar atılıyor

Meyvesuyunun içine sidiğini yapan bile gördüm.

SKT' geçmiş tavukları peynirleri tekrar etiket yapıyorlar

Biberleri kavanoza koyuyorlar, 2 sene sonra ürünü istesin, istediği an SKT basılıyor.

En kötüsü Salamuru, 200 litre suya 45 kilo asetik asit atıyorlar(zehir gibi koklayamazsın,) 35 kilo tuz

Dönercilerdeki turşularda öyle biberlerde

• pendikteki açıldı mı bilen varsa yeşillendirsin
  • Pendik de açılmadı basaksehir depozito Avm de heralde. Burada köfte yenmez değişik bir şey de et yenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. yemeden sonra tadının artık kötü - sıradan gelmesi. Sürekli yememek lazım yılda 1-2 anca
  • Ankara da ki yegane mekanım. Haftada1 ziyaret ederim. Köfte doğal olarak çok yersen sıkabilir ama diğer çeşitleri de fiyat ve lezzet olarak şahane. Böbrek ile pirzola favorim.

• ilk defa bu ramazanda gittim köfteci yusuf a.. servis falan herşey güzelde köftesi çok iyi değildi. nasıl desem böyle değişik bir kıvamı vardı köfte nin. belkide ben evde iç hazırlanarak yapılan köfteye alıştığımdan öyle geldi kıvamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 6 Temmuz 2017; 11:51:21 >
  • Antrikot vasat yusufta denemeyin :D Her gittiğimizde biraz köfte biraz da farklı et söyler deneriz yediğim en kötü antrikottu evde yaptığımız bile çok daha güzeldi.
  • Adamların lezzeti mükemmel.

Fiyatları makul. O kadar bayilarak giden müşterileri var ki haklılar da. Buna rağmen fiyatlari makul tutmayı başarabilen tek lokantadir.

Ben eminim işim yapmış başka yerler olsa hemen fiyatı bindirirler..

• Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tala Valkov -- 22 Eylül 2020; 15:14:8 >
  • ataşehir de fiyatlar ne durumda?
  •  Ataşehir Köfteci Yusuf Ataşehir Köfteci Yusuf

evime çok yakın olduğu için sürekli gidiyorum. gerek etleri gerek kahvaltısı olsun çok güzel ve çok uygun. ben evime eti de burdan alıyorum. kıyması birçok büyük market kıymasından lezzetli.

tavsiye edilir.

• Baris_im kullanıcısına yanıt
    sahibi çok iyi bi insandır. şubelerine geldiğinde gerektiğinde gidip müşteriden sipariş bile alır.
  • Bir ara ben de müdavimdim ama fiyatları ucuz değil artık.

60 tl ucuz bir fiyat değil o lastik gibi köfteye.

Diğer yandan bana kalırsa buradan yenilebilecek tek şey kuzu pirzorla ve diğer kuzu ürünleri.

Dana etleri de inanılmaz tatsız.

Sıcak fırsat olarak sunulabilecek tek şeyi bence kaymaklı ekmek kadayıfı.

Ben şöyle yapıyorum. Yarım ekmek kadayıfı üstüne kaymak koyduruyorum üstüne bolca tahin boca ettiriyorum onun da üzerine fındık. Bu şekliyle sıcak fırsat. Tahini oldukça kaliteli. Konya Bozkır tahını de denedim bence çok daha iyi ona göre.

İsterseniz tahin de satın alabilirsiniz (Ankara da yapıyorlar) kilosu 12 tl idi en son.

Selamlar.
  • İstanbul Avrupa yakası Deposite AVM ye de açılmış arkadaşlar.
    Bilginize
  • köfteci yusuf fiyatına göre gerçekten iyi iş çıkartıyor. daha lezzetlisi yok mu tabiki var ama fiyat iki katı..

gerçekmidir bilmem ama pendikte açılacak şube için çevredeki esnaf imza toplamış, köfteci yusufu istemiyorlar gibi bir şey duymuştum .
  • Düzenli olarak 1 lira 1 lira zam yapılıyor. Talep halen had seviyede ama benim için özellikle yolumu değiştirip uğramaya değmeyecek fiyatlara gelmek üzere.

En son 16 lira olmuş 200gr et.
  • Ataşehir Köfteci Yusuf, çok kalabalık ve hizmet tam değil. Hemen yiyin kalkın gidin modu var ataşehirde. Bir akşam gittik çay istedik çayı kapattık abi dedi neden müşteri fazlaymış.
    İzmit Köfteci Yusuf en iyi şubesidir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.