Şimdi Ara

Ataşehir Köfteci Yusuf (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
14.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzmir şubesi de kötüleşti. Lastik gibi olmaya başladı köfteleri, ekmek kadayıfı şuruptan yenmiyor. Pişmeden geliyor çoğu sipariş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 10 Temmuz 2017; 14:10:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şube sayısı arttıkça kalitenin düşeceğini düşünüyordum ki hala bu fikrimin arkasındayım ama hep Bursa Mudanya yolu şubesine giderim. Şubeden şubeye kalite değişebilir. Ben bu bu şubeyi beğeniyorum.

Fiyatları uygun ıolduğu için insanlar tercih ediyor öyle ahım şahım bir lezzet beklemiyor ve karınlarını doyurmak istiyorlar. Ekmek çok salça çok. Orta halli insanlar için çok ama çok ideal. Misafirin varsa götürüyorsun uygun fiyatlara yemek verebiliyorsun. İskenderciye götürsen batarsın.

Şubeler kalabalık ve gürültü oluyor ayrıca köfte kokusu insanın üstüne siniyor her gittiğimde, sonrasında eve gidip üstümdekileri yıkıyorum.

Ama fiyat iyi lezzet iyi, tatlılar iyi, çaylar bedava, yan ürünler güzel ve fiyatları uygun. Mangal yakmaya uğraşacağına gel burada karnını doyur git. Özellikle şehirlerarası yolculuk yaparken mola vermek için ideal. Bozüyük şubesinde de yemiştim güzeldi. Gideceksin ekmek salça köfte piyaz patates kızartması doyur. 3 kişi gidip iyice doyduktan sonra 50 TL hesap ödüyorum hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

İstanbul Avrupa yakası Deposite AVM ye de açılmış arkadaşlar.
    Bilginize

Geçen hafta gittim Deposite Köfteci Yusuf'a.
    Fiyatlar ve lezzet mükemmel, yemek katının yarısından fazlasını kapatmış, ortalama 5 dk da masaya geliyor siparişler.
    200 gr köfte 12 TL
    İnce tel kaymaklı ekmek kadayıfı 4 TL

yakın olanlar bir uğrasın. İkitelli Masko'nun arkasında kalıyor.
  • Pendikte Sahil kenarına yapılacaktı (IDO'nun yanına) BAZILARI devreye girip aç kalırız diye açtırmadılar. Bursada bulunduğum zaman sürekli buradan söylerdik (2013'de). Daha sonra Bozüyüke açtılar özellikle antalya yolu üzerinde hem daha kaliteli hemde daha ucuz başka yer yok.

Giderken hem köfte yenilir hemde 1 paket alınır keyfe bakılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepiest

Düzenli olarak 1 lira 1 lira zam yapılıyor. Talep halen had seviyede ama benim için özellikle yolumu değiştirip uğramaya değmeyecek fiyatlara gelmek üzere.

En son 16 lira olmuş 200gr et.

zam olayına bende katılıyorum işçisine de yapıyorsa helal olsun ama hep bana hep bana ise yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turistomer -- 19 Temmuz 2017; 15:31:0 >
  • ankara podiumdada var.servis hızlı ve temiz...kalite güzel...hesabı siz çıkarken kasada ödüyorsunuz....2 kişi 50 tl ye doyuyor....daha nolsun...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepiest

Düzenli olarak 1 lira 1 lira zam yapılıyor. Talep halen had seviyede ama benim için özellikle yolumu değiştirip uğramaya değmeyecek fiyatlara gelmek üzere.

En son 16 lira olmuş 200gr et.

zam olayına bende katılıyorum işçisine de yapıyorsa helal olsun
  • sanırım ekmek oranı yüksek köftede. yoksa köfte %100 kırmızı et ile üretilerek o elastik yapıyı nasıl alıyor bilmiyorum. porsiyonu 15-16 tl'ye kemeraltı'nda yiyorum ben köfteci salih'te (köfteci hidayet'te güzeldir), bildiğimiz kıyma, evde yaptığımız köfte biçiminde ancak daha lezzetli. köfteci yusuf, köfteci mehmet ırmak, köfteci okan, bu 3'ünün köftesi birbirine çok benziyor, nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama yapıları çok farklı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.