Şimdi Ara

Ataşehir Köfteci Yusuf (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
14.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Ya benim anlamadığım bu ülkede denetim yok mu milletin yediği köftede soya var mı yok mu içinde ne var ne yok bilmek hakkı ama anca dedikodu üzerinden yürüyor konu gerçekten acınacak haldeyiz

Not: Yalovada bir iki kere yemiştim Köfteci yusuftan tadı fena değildi gerçekten ama soya muhabbeti benimde kafımı karıştırdı ona sinirlendim açıkçası

o lafları bursa da onu çekemeyen esnaflar çıkarıyor.. 5-6 yıl önce Yalova yolu şubesinde 20 tl kiloya başlamışlardı

şimdi yok ucuz bunda ne var acaba diye diye adam da 57,5 a kadar çıkardı kg fiyatını

zaten bu ülkede kim sürümden para kazanayım dese böyle laflar atılır ülkede

neymiş Hollandalıya satmış.. turuncu tişört giyiyor personel diye yine uydurmuş biri..

ye döner metro da ara sıra çalışmaya gelen kardeşidir Yusuf un.. zaten ne abisi ne kardeşi büyüklük havasında hiç görmedim hep çalışan tipte dolanırlar şubelerde

aylık karı 1-2 milyon ustunde olan biri neden malını satsın ayrıca milyon dolar buyukmus gibi sanki bunun yanında

• Daha önce bursa, bozüyük, eskişehir , kırıkkale tesislerine gittim bu amcanın . Kesinlikle her yer aynı. Adamlar sanki domatesi bile standart alıyor:) Hız en önemli öncelik. Diğer taraftan bayağı temiz. EN büyük özelliği ise müşteri memnuniyeti salatadan fiyat geçirmeye çalışmaz (bedava değil ancak uygun) , su var mıydı diye size aksada sorar müşterisine güvenir. Eti begenmediniz mi polemik yapmaz götürür yenisini getirir . Ancak burada o paraya köfte yenmesine karşıyım gençler dana etine yönelin az bir farkla acaba köftede ne vardı diye düşünmezsiniz. Hoş ben birşey olduğunu sanmıyorum ama. 12 liraya köfte yiyeceğinize 16 liraya bonfile yiyin:) Suuklarını da beğeniyorum ancak köfte dediğim gibi benim tarzım değil.
    Ek olarak bir sürü kişi buralardan ekmek yiyor. Bu konuda takdir ediyorum ne maaş verir bilmem ama bir sürü çalışan var part time full time. Maaşlarda aksama vs olsa kimse çalışmaz diye düşünüyorum .

Özellikle bozüyükte istanbula giderken ki tarafta olan tesis harika. Herşey bir arada . Bozuyükte önceden sadece mangal çeşitleri vardı. Ama burada Döneri hamburgerini vs sini tadabilirsiniz.
    Eskişehir'in ikinci şubesini evimin 200 metre ilerisine açarak takdirimi kazandılar :) Bu fiyata bu performans kesinlikle en iyisi.

• Köftesinde kesinlikle soya var. Zaten sıcak sıcak yeniyor , azcık ılındığında anlıyorsunuz ne yediğinizi.
    Benim tavsiyem köfte değilde kuzu şiş yemenizden yana :)
    Sosu eskiden daha iyidi son 1 aydır daha yoğunlaştı iyice salça oldu , eskisi gibide tereyağ katmıyorlar içine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

Geçen Bursalı bir arkadaşla konuşuyorduk muhabbet bu olaya geldi.Mafya çökmeye çalisiyormus.Bazi yerlerde başka isimle dükkan acmis kofteci yusuf.
    Zaten herkes tarafindan bilinen bir yer Mafyanin çökmesi normal anormal bir olay değil.
    Bu olayda parmagi varmi bilgim yok ama sedat peker sever restaurant işlerini iyi para var

Hocam zaten yemek sektörü şu sıralar çok para kazandırıyor. Adam alın teriyle çalışsın tv lerde Allah adıyla konuşup umreye giden sözde Hayır sever is adamı sifatli kişiler gelsin emeğine çöksün. Bu arda dayanamadım bende kalkıp gittim avrupa yakasından :) köfte sıcak geldi ama lastik gibi mübarek Zor kesiliyor tadı orta lezzette muhtemelen soya koymuşlar. köfte kola patates sos vs 17 lira verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bursadaki gibi hala soyalı köfteyi, normal et fiyatına mı satıyor burası? Eğer öyleyse; overrated denen ingilizce terimin açıklaması bana göre. Türkçesi de haketmediği halde şişirilmiş oluyor karşı çıkacaklar için. Normal tam ete döndülerse birşey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 25 Ağustos 2016; 0:14:17 >
  • Ramazan ayında , yemeklerin önünden çorba ikram ettiler ,30 gün boyunca

hem çorbaları gayet lezzetliydi hemde sıcacık kaliteliydi . bu ufak bir detay ama insanı memnun ediyor

ben genelde şiş yiyorum .

memnun olmadığım tek nokta : Pepsiye geçmeleri .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Ağustos 2016; 2:10:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

Köfteci Yusuf ekonomik ve iyidir.Bursada yaşıyorum çok yemekten sıkıldım Döner Y var Bursa İstanbul Yolu Metro AVM yanında.Uğrayıp dönerini yiyin çok güzel.16 lira döner+patates kızartması+pilav.Sos falanda veriyor birde lavaş var ama değişik birşey

Döner Y efsanedir
  • Yusufun köftelerine güzel demek ve onları yemek için sıra beklemek gerçekten bu insanların tercihlerine şaşıyorum.
  • Ankaraya yeni açılmış, köftesi güzeldi fakat yanında getirdikleri ekmek bayattı.

1 porsiyon köfte + 330Ml ayran =13.5TL ödedim.
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    evet. kaynak yok ama bu işler duyulur bellidir. yedirmezler zaten böyle bir ciroyu bu ülkede kimseye
  • burası gurmelerle dolmuş, hey maşallah be, herkesin damak tadı uzaya çıkmış, yusufu beğenmeyenler neler yiyor acaba, çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

evet. kaynak yok ama bu işler duyulur bellidir. yedirmezler zaten böyle bir ciroyu bu ülkede kimseye

valla hocam alinteri ile çalışıp zengin olmak yasak bu ülkede desene. Arkan sağlam olacak ancak başka yolu yok.

• kralkarga kullanıcısına yanıt
    Kendim yapıyorum çokta lezzetli oluyor.
  • asparuhh A kullanıcısına yanıt
    hocam evde yediginiz köfte nasıl nerden hangisini ne kadar alıyorsunuz
    a101 bim köftelerini söylemeye gerek yok
    burda düzgün kasap bulamadım basmıslar baharatı
    bi ara düzgün kasap vardı arada kg köfte alırdık iyiydi mangalda tadı oluyordu oda kapattımı baska yere mi actı bulamadık daha
    sivas köftesinden sonra tadları bi degisik geliyor cokda pahalı yerlere gidip yemedim tabi avmdekiler yusuf falan yusuf cok uzakta bu arada balıkesirde
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Devamlı aldığım bir kasap var arada kıymayı alıp kendim yapıyorum, ayrıten kendi yaptıkları kasap köftede güzel 38 TL kilosu.
  • asparuhh A kullanıcısına yanıt
    anladım hocamda işte düzgün kasap bulmak zor buldugumda dedigim gibi kayıplara karıştı
    a101e gelen kıyma kuşbaşı onlardan alıyorum arada ama eski tad hic biseyde yok
    donmuş hiç bişey yenmiyor tadı yok bakalım biraz soruşturup bi kasap bulayım ben teşekkürler
  • İzmir mavişehir ege park açılıcak tadilatta şuan otoban kenarından şehre inmeye başladı

• Bursa, Eskişehir şubelerine gittim. kilo ile alıp yedik. Daha doğrusu yanımdakiler yedi. Köftenin içindeki kan kurumamış bile. Nasıl bir pişirmedir anlamadım. Herkes methederek yedi ama ya ustası, yada pişirme şekilllerinde bir terslik var. Zaten çiğ yenen bir ürün helal de sayılmaz, hele içindeki cıvık kan dururken.
    Sitelerinede yazdım ama cevpa bile gelmedi.
    Eski eskişehir istasyon önündeki seyyar köftecilerin tadı kalmamış. Ayrıca o eski inegöl köftecileri bile hazır köfteye başlamış yuh artık dedim.
  • Sanırsam Bursa'da en çok işçi çalıştıranlar arasında ilk 5 te 2000 - 3000 arası diye duymuştum .
  • 12 liralık köftede ne kusur bulmuşsunuz vay arkadaş.Bursadayken devamlı giderdim şimdi kocaelideyim aynı şekilde hala yolumun üstüne denk gelirse gidiyorum.

Mafya olayına gelirsek adam sırf haraç vermiyorum dedi diye 3 yıl önce bacağından vuruldu işini iyi yapan insan bu ülkede sevilmez.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.