Şimdi Ara

Ataşehir Köfteci Yusuf (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
14.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lnsurgent

Arkadaşlar, yediğiniz o soslar heleki salçalı hiç sağlıklı değil.

Annem çalışıyor, (En kaliteli sanılan Öncü'de dahil) leş gibi.

Ayaklarının alındaki geziyor biberler dometezler. Süriyeliler yapıyor. İçine atılan salamuru söylemiyorum annemin ellerini yakıyor.

Satılmayan pahlı dediğiniz salçalar cürümüş olarak geliyorlar, yeniden karıştırıyorlar ve tekrardan önünüze geliyor.

Yemediğiniz tavuklar tekrardan SKT yapılıp yollanıyor kokana kadar, siz şikayet edene kadar. Doktora gidene kadar.

Biberin közü bile atıyorlar kovayla yerdekileri pis kovalarla toplayıp ayaklar altındakini bile atıyorlar. Almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: lavgirin

kırıkkale şubelerinde bir kez deneyeyim dedim.

köfteleri uyduruktu , baharatı unu basmışlar içine , et yok.(uzman kasap köftelerinden bir farkı yok)
    patates kızartmaları fena değildi.

bir de müşteri sayısının 2 katı personel çalıştırıyorlar.nasıl kar ediyorlar çözemedim.

Çok basit. Siz mutsuz azınlık, biz mutlu (tok) çoğunluğuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

Arkadaşlar, yediğiniz o soslar heleki salçalı hiç sağlıklı değil.

Annem çalışıyor, (En kaliteli sanılan Öncü'de dahil) leş gibi.

Ayaklarının alındaki geziyor biberler dometezler. Süriyeliler yapıyor. İçine atılan salamuru söylemiyorum annemin ellerini yakıyor.

Satılmayan pahlı dediğiniz salçalar cürümüş olarak geliyorlar, yeniden karıştırıyorlar ve tekrardan önünüze geliyor.

Yemediğiniz tavuklar tekrardan SKT yapılıp yollanıyor kokana kadar, siz şikayet edene kadar. Doktora gidene kadar.

Biberin közü bile atıyorlar kovayla yerdekileri pis kovalarla toplayıp ayaklar altındakini bile atıyorlar. Almayın

Komik olan ney?
    Suriyelilerin boklu ayakkabilarinin bastığı salcayi yemek mi? Afiyet olsun çok gulersin daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müşterinin iki katı mı eleman çalıştırıyorlar? 150 tane eleman vardır İzmir şubede.Müşteri sayısı 500 civarında, belki daha fazla ve akşam 5-6 dan sonra yer bulamıyorsun.

Benim en canımı sıkan şey, masaya 4 kişiden fazla oturacaksam rahat 20dk bekliyorum.Bu kadar abartmayın bence.Güzel ancak muadilleri illa ki var.
  • ekşideki viral burada da devam ediyor :D

• Geçen hafta Ankara Podyum Avm şubesine gittim gayet başarılıydı. Açılalı 5 hafta olmuş Podyum şubesi.

Ayrıca dün İstanbul Ataşehir Novada Avm şubesine gittik. İstanbul şubesinde personel eksiği olmasına rağmen lezzet gayet iyiydi.

4 kişi köfte, sucuk, piyaz, ayran, su, kızarmış ekmek, kaymaklı ekmek kadayıfı yedik. Hesap 96TL geldi, şaka gibi..

Bundan sonra arada bir giderim.
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    hocam konuyu ben açtım reklam amacım yoktu. Firmayla memleketimin firması olması dışında hiçbir bağlantım yok ekşideki konuyla aynı gün olması tamamen tesadüf
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

hocam konuyu ben açtım reklam amacım yoktu. Firmayla memleketimin firması olması dışında hiçbir bağlantım yok ekşideki konuyla aynı gün olması tamamen tesadüf

doğrudur hocam 3 gündür ekşide aynı muhabbet var gına geldi derken burada da görünce resmen viral gibi viral demek geldi içimden :)

• İnanılmaz ters saçma bir yere nasıl şube açarlar anlamadım.
    e5 üzeri acayip yerler varken Novada AVM bana absürt geldi.
    Ulaşım yok şahsi araç ve minibüs hariç. o da e5den binersen

Hayırlısı.
  • Izmitte ikinci şubeyi outlet centera açıyorlar.

• Mekanın en güzel yanlarından birisi ve en önemlisi de muhteşem hızlı servis. Bazı arkadaşlar kötülemişler ama bunlardan daha iyi olan bir yer ismi varsa söylesinler oraya gidelim. İzmite ailemin yanına her gittiğimde kesin oraya da giderim. İnşallah avrupa yakasına da en kısa zamanda açılır. Bu kazıkçı mekanlar akıllanırlar. Bazı arkadaşlar köfteler pişmemiş veya yanmış olduğunu söylemişler bunu garsona belirtirseniz zaten hemen değiştirecektir.

yemekten sonra verdikleri Türk kahvesi bile çoğu yerde 5-6 TL :)
  • Yediğim en iyi köftelerden biriydi. Özellikle beyti ve köftesi bayağı iyi. Sosunu hiç beğenmedim. Gidip pişmemiş alınıp evde gömülebilir bir fırsat :) Hele ki çalışan insanlar için evde yemeğe fazla zaman ayıramayanlar iyi bir fırsat.
  • Dönercisinde verdiği mayonez tarzı bi sos var bilen varsa ne olduğunu söyleyebilir mi
  • mERTurk M kullanıcısına yanıt
    +1. Gecen gunlerde gidip yedim Novada Avmde. Aksam 8-9 gibiydi buna ragmen full cekiyordu. Ayni katta tum yemek yeme yerleri var sadece Burger Kingde 1 musteri vardi bunun disinda komple bostu. Ancak oraya acabilmistir ama. Kalabalik avmlerdeki dukkanlar asla izin vermez boyle kofteciye.

• Reklam vs diyenlere gülün geçin zaten de, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet veren yer bakın işte nasıl el üstünde tutuluyor. Tüm işletmecilere ders olsun. Sahibinin hala sahada olduğunu görünce daha da saygı duydum.

Köftesi daha güzel olan yerler elbette vardır ama temizliği, lezzeti, uygun fiyatı ve bir işletmede en önem verdiğim şey olan müşteriye saygısı burayı özel yapıyor.
  • Bu arada İzmir'deki şubenin dibinde köfteci ramiz var. Ramiz'in işletmecisi için kabus olsa gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

Kofteci yusufa ünülü bir mafya babası malum ilk aklınıza gelen şuan podyumlarda olan kişinin çökmeye çalıştığını herkes bilir.hatta belli bir hisseyi şuanda haraç olarak alıyor diye biliyorum. Lezzete gelince ben çiğ olarak alıyorum köfteyi daha hesaplı.Dökum tavada yağsız pişirin aynı oradaki gibi oluyor.

sedat peker mi? nerden biliyorsun hocam kaynak var mı?

• awdasase kullanıcısına yanıt
    Geçen Bursalı bir arkadaşla konuşuyorduk muhabbet bu olaya geldi.Mafya çökmeye çalisiyormus.Bazi yerlerde başka isimle dükkan acmis kofteci yusuf.
    Zaten herkes tarafindan bilinen bir yer Mafyanin çökmesi normal anormal bir olay değil.
    Bu olayda parmagi varmi bilgim yok ama sedat peker sever restaurant işlerini iyi para var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 24 Ağustos 2016; 15:16:26 >
  • Ben de duymuştum mafyanın çöktüğünü, gerçeklik payı var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

Tam olarak sıcak fırsat değil ama Bursa'dan alışık olduğumuz köfteci Yusuf Ataşehir Novada avmye şube açmış bugün gittim masa bulmak için 10 dk sıra beklesemde tam f/p mekanı ozellikle kaymaklı ekmek kadayıfı çok güzel mekanda 100+ personel çalışıyor ve sipariş verdikten 2-3 dk içinde yemeğiniz onunuze geliyor. Porsiyon köfte+salata+ayran+ekmek kadayıfı +erikli su+ sınırsız kızarmış ekmek + sos+çay 23 lira hesap geldi

bursada gitmiştim lezzet olarak iyiydi. istanbul da ne zaman açılacak diye bekliyordum sonunda açılmış
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.