Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
33.501
Cevap
169
Favori
1.230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: OrQuN

Keşke Zenfone 6 konusuda sizinki kadar aktif ve bilgili kurcalamayı seven arkadaşlardan oluşsa.

Birçok işlem benziyor cihazlar arasında. Bir sorun olduğunda bu konudan cihazınızın Zenfone6 olduğunu belirterek de yardım alabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: mahsun494

quote:

Orijinalden alıntı: ulutan1

Bu arada kernel 1.09 çok iyi gibi. Cepten çıkarıldığında algılama olayı biraz daha iyi gibi. Tabi yine uzun görüşmelerde reset olayı var, fix demiş ama daha değil.

Annemin telefonunda deneme yaptım. 16 dakika konuşma suresi vardı. Reset filan olmamıştı. Dün arkadaşla konuşurken suratına kapandı. Uzun sürede konuşmadık. 7 dakika filan konuştuk. Bir de şunu gözlemledim. Reset attığında en son konuștuğun kişi arama yada aranma listesin de görünmüyor.

Arama kaydını, süresini v.s. çağrı sonrasında kaydettiğinden cihaz kapanınca kaydedilemiyor. Ben de 2 defa çağrı sırasında kapanma ile karşılaştım. İlk dikkatimi çeken bu kayıt olayı olmuştu.
    Muhtemelen Zenmotion ın kendi kendine cepte açılmaması için sensörü kullanması ile alakalı. Normalde de yakın zamanda telefonu kurcalamamışsam ve cihaz uykuya geçmişse cebimden çıkarttığımda ilk 4-5 saniye sensörden dolayı ekran açılmayabiliyor.

• Güncelleme Geldi ahali koşun..
    WW_user_3,24.87
    boyut:55mb

Orijinalden alıntı: tr_09

Güncelleme Geldi ahali koşun..
    WW_user_3,24.87
    boyut:55mb

Güncelleme Ota üzerinden geldi şuan yüklüyorum.Performans iyileştirme ve hata düzeltmesi içerdiği yazıyor.
    Daha bugün sabah siteye bakmıştım.İçime doğmuş.

【Version】
    V3.24.40.87_20151222_34(MR13.1)
    【Model Name】
    A500CG / A501CG

【Release Date】
    2016/01/14

【Release Note 】

1.Improve SIM network service stability
    2.Improve modem performance
    3.Improve Power Saver stability
    4.Correct link to different Zentalk website
    5.Correct video performance
    6.Update Google security policy
    7.update APN table
    8.enhance the stability of 3G network connectivity

link:http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=63313&extra=page%3D1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_09 -- 14 Ocak 2016; 10:26:11 >

• Bende güncelleştirmeyi yüklemeye çalıştım ancak rootlu ve bootloader kilidim açık olduğundan bootloader ile ilgili droid menü de hatayla karşılaştım reset atinca yüklenmeden açıldı tel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyi yaptım sanki tek fark güç tasarruf sorunu düzeltmeleri olmuş birde sanki seste çok hafif daha yükselmiş :) güncelleme yaparken internet gitti aha sıçtık dedim neyseki 5 dk sonra geri geldi :)
  • oto güncelleme geldi arkadaşalar yapanlar varmı? tavsiye ediyormusunuz sürüm ww 3,24,40,78
  • Güncelleme bende de olmadı. Öyle zannediyorum telefon root lu olduğundan ancak bootloader kilidi açık değil. Gerçi önceki yükleme root'lu olduğu halde gerçekleşmişti. Manuel indirip yapsak diyeceğim ancak verilen linkte indirme seçeneği yok. Bu dosyanın sistem tarafından nerede konumlandığını bilen var mı? Her seferinde indirmesin biz kendimiz kuralım.

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
  • güncelleme geldide ne işe yara adam gibi bi bilgi yok.
    yapan varmı?
    her zamanki gibi indirdim ama kurmadım.
    siz çok tecrübeli arkadaşlardan bekliyorum yorumları.
    bu arada hemen atlamamak lazım.
    çünkü ne tr sitesinde nede global de yok bu güncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 14 Ocak 2016; 13:52:55 >
    Ne yapmam gerek?
  • Rootlu, bootloader kilidi açık veya Rom dosyalarında düzenleme yapılmış (ses veya görüntü) bu sebeble güncelleme sırasında brick olan cihazlar bu formun ilk sayfasındaki cihaz kurtarma veya yeniden Stock rom flashlama önergelerini takip ederek orjinale dönme işleminizi yapmalısınız.
    Daha sonra güncellemeleri alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 14 Ocak 2016; 13:50:03 >
  • Cevap için teşekkürler, güç tuşu + ses açma tuşuna basılı tutarak normal boot'ta açtım cihazı. Güncellemeyi almadan önceki son halinde şu an sorun yok gibi.

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

TWRP Recoveryden Stock romu flashlayabilmek için; Cihazınız Rootlu+TWRP Recovery yüklü olmalıdır! Pil seviyesi enaz %60 olsun.

Aşağıdaki Linkten Romu indirin sd karta atın, TWRP den flashlayın. Acale etmeyin normal rom güncellemesinden biraz uzun sürer, yaklaşık 30dk sonunda açılır.

Rom Link UL-ASUS_T00F-WW-3.24.40.78-user.zip (715.9MB): https://drive.google.com/open?id=0BwEWY6gMvYOeelBEQ2J0ckxnRmc

Rom Açıklama:https://drive.google.com/open?id=0BwEWY6gMvYOeT0EyUVZ0dXNTZGc

Rom Açıklama çeviri:

NASIL:
    Hızla TWRP, emniyet ve üzeri stok rom flaş için, sadece beni izleyin:
    - Transfer (bu ok, ya da telefonla doğrudan indirin) Stok Rom cihazlara zip indirdim. Öyle gibi cihazınız normal bir koşamam neden olabilecek herhangi bir şifreli verileri önlemek için Ayarlar kilit ekranı özelliğini devre dışı bırakın.
    - TWRP kurtarma Reboot
    - TWRP Bir kez basın İlk flaş Rom zip seçmek için yükleyin. Eğer Su, özel çekirdeğin .... gibi başka zip (<10zips / saat) yanıp istiyorsanız Ardından, flaş ücretsiz / sistem boyutu, önce bazı kabartmak-apps silmelisiniz
    - Onun iş (ler) tamamlandıktan e kadar, bir süre bekleyin. Bundan sonra, basın, sonra temizlemek için kaydırıcıyı sürgülü, "Wipe". (Bu durumda RR yeterli telefonunuza değil özel şifrelemek vardır).
    - Sisteme Reboot. Sadece ekranı (Eğer daha önce yanıp yok örtmek) Eğer SuperSu flaşlansın mı diye sorarsa "kurmayın" basın tarafından atlayın, "geri", daha önce ekrana basın kendiniz cihazı yeniden başlatın.

Uygulama klasörleri silebilirsiniz: (İsteğe bağlıdır, bu appleri kullanmak istemeyenler için)

Yolu: Root explorer system/app/.....

system/app/Newsstand
    system/app/Omlet-stub
    system/app/Gameloft
    system/app/Tripadvisor
    system/app/PlusOne
    system/app/ThinkFree
    system/app/HoloSpiralWallpaper
    system/app/PhotoTable
    system/app/PowerSaving2
    system/app/KindleStub
    system/app/CleanMaster
    system/app/Chrome
    system/app/Drive
    system/app/AsusSetupWizard
    system/app/BRapps
    system/app/PacProcessor
    system/app/SepService
    system/app/DMClient
    system/app/ZinioReader
    system/app/AWS
    system/app/Transformer
    system/app/Books
    system/app/PicoTts
    system/app/DataTransfor
    system/app/BbblerActors
    system/app/Videos
    system/app/YouTube
    system/app/Hangouts
    system/app/AudioWizard
    system/app/AsusAs
    system/app/talkback
    system/app/ZinioSettingsProvider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 14 Ocak 2016; 14:43:38 >

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    fazla bir değişiklik yok zaten tahminimce 600 ya da 650 boyutu vardır bir tek güç tasarrufu düzeltilmiş 3g için daha stabil yapılmış apn versiyon yükseltilmiş öyle extradan fazla bir şey koymamışlar
  • la güç tasarruf modunu düzeltmemişler ne biçim bir güncelleme vermişler ya süper tasarruf moduna geçince yine bozuluyor otomatik performans moduna geçiyor
  • Konuya en son 1 yıl önce mesaj yazmışım Arkadaşlar telefona son güncelleme geldi yükledim ancak şuan uygulamalara girince falan kasma oluyor nedeni nedir ne tavsiye edersiniz ? Tekrar bi fabrika ayarlarına döneyim düzelir mi acaba
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.