S

Teğmen
28 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 1)
Gönderileri

aracın disklerini ve balatalarını yeni değişitrdim ilk baslarda ses yoktu sonra frene basmadan ara sıra ötme sesi gelmeye basladı genelde kalkıslarda yapıyor

arkadaşlar laptop kullanıyorum csgo oynuyorum bu ayarın ne olması gerekli optimum güç var maximum performans var nvdia sürücüsü kontrolünde var hangisi daha iyi ve ne işe yaradıklarını yazarmsıınız
gt630m ekran kartım var düşük seviye evet ama mesela left 4 dead 2 killing floor gibi oyunları oynarken denetim masası ayarlarından yüksek performanslı nvdia işlemcisi secmişim oyunu açtığımda fan sesi cok yüksek geliyor fan hızlı dönüyor ayarı değiştirip entegre grafik yaptığımda ses azalıyor tabi görüntü netliğide gidiyor ama nvidada cok fazla ses cıkartıyor normal değil macun yeniledik fan temizledik sonuç aynı
arkadaşlar daha önce bilgisayara format attım windows 7 den 10 a geçtim geçtikten sonra e diskim raw formatı olmuştu sonra tekrardan windows 7 e dönmüştüm şimdi tekrardan windows 10 gecmek istiyorum ama tereddüteyim neden geçiş işleminden sonra raw formatına dönüşüyor anlamadım yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar ubuntuda kendi kendine olmuş sanırım yapışkan tuşlar aktif olmuş m tusuna basına basınca 0 yazıyor k basınca 2 felan bunu geri nasıl düzeltebilirim 2 işletim sistemi kullanıyorum win 7 ile ubuntu
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 331
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.421 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.