Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
33.501
Cevap
169
Favori
1.230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: soulfly128

fazla bir değişiklik yok zaten tahminimce 600 ya da 650 boyutu vardır bir tek güç tasarrufu düzeltilmiş 3g için daha stabil yapılmış apn versiyon yükseltilmiş öyle extradan fazla bir şey koymamışlar

hikayeden tırıvırı ozaman :)
    ben zaten güç tasarrufu olayını sorunsuz kullanıyorum.
    komple temiz kurulum yaptığım için :)
    yapmaya değecek bişey değil stabilliği ozmaya gerek yok.
    hele bi 5.1 versinlerde ozaman görek bakalım.
    tabi verirse
    keşke güncelleme ile 4G özelliği verebilseler :)
    güncelleme ile sim kart girişini tamir ediyor ya bizim kamil teleservice ve sms infocom :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Biradan

Konuya en son 1 yıl önce mesaj yazmışım Arkadaşlar telefona son güncelleme geldi yükledim ancak şuan uygulamalara girince falan kasma oluyor nedeni nedir ne tavsiye edersiniz ? Tekrar bi fabrika ayarlarına döneyim düzelir mi acaba

Cihazı güncelleme sonrası 2-3 defa yeniden başlatın. Tüm uygulamaların uyumluluğu tamamlansın. Daha sonra kasma devam ederse cache verilerini temizlemeniz gerekebilir. Bir de dahili hafızanızı kontrol edin. 500mb altına düşerse kasmaya sebep olabiliyor dahili hafıza.

• http://forum.donanimhaber.com/m_98269772/tm.htm

Şu konuda 2. mesajdaki "Tüm ZENFONE lar için ROOT Yapma" yöntemi ile root atmıştım telefona, yine aynı dosyanın içindeki unroot.bat'ı kullanarak rootu kaldırabilir miyim?
    Ya da unroot yapmadan son güncellemeyi almamın başka bir yolu var mıdır?

Ayrıca, önceki sayfalarda belirttiğim şarj sorununa bir çözüm bulabilmiş değilim hala, telefon uyku konumundayken inanılmaz şarj tüketiyor. (Hemen hemen tüm uygulamaları uyuttum & telefonu uyandırmasını engelledim, Lollipop'a geçtikten sonra böyle bir sorun yaşamaya başladım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khomajtre -- 14 Ocak 2016; 17:36:40 >
    alemsin ha ben güncellemeyi öylesine yapıyorum bir beklentim yok artık zaten ya 2.30 saat ya da 3 saat değişmiyor ekran süresi bu saatten sonrada değişmez zaten :) telefonu hızlı diye kullanıyorum hızlı olmasa şimdiye kadar değiştirirdim zaten
  • Arkadaşlar güncelleme yaparken telefon kapalı kalıyor belli süre bu süre içinde telefona dokunmayın sonra kendi kendine açılıyor.

alemsin ha ben güncellemeyi öylesine yapıyorum bir beklentim yok artık zaten ya 2.30 saat ya da 3 saat değişmiyor ekran süresi bu saatten sonrada değişmez zaten :) telefonu hızlı diye kullanıyorum hızlı olmasa şimdiye kadar değiştirirdim zaten

valla bende elime biraz para geçse de başka telefon alsam diye bakıyorum ama ev geçindirmek zor mahkum kaldık bu telefona :)
    4G zamanı geldi bu telefon hikaye oldu yani :(
    ikinci eli de para etmiyor meretin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Khomajtre

http://forum.donanimhaber.com/m_98269772/tm.htm

Şu konuda 2. mesajdaki "Tüm ZENFONE lar için ROOT Yapma" yöntemi ile root atmıştım telefona, yine aynı dosyanın içindeki unroot.bat'ı kullanarak rootu kaldırabilir miyim?
    Ya da unroot yapmadan son güncellemeyi almamın başka bir yolu var mıdır?

Ayrıca, önceki sayfalarda belirttiğim şarj sorununa bir çözüm bulabilmiş değilim hala, telefon uyku konumundayken inanılmaz şarj tüketiyor. (Hemen hemen tüm uygulamaları uyuttum & telefonu uyandırmasını engelledim, Lollipop'a geçtikten sonra böyle bir sorun yaşamaya başladım)

+1

Kardeşim bir kerneli dene istersen. Şuan kernel sorunlu ama çok faydasını görmesem de uyku modundayken 3 çekirdek kapatıyor.

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    senin işinde zor be abi ben senin yerinde olsam alırdım bir nokia lumia ömürlük telefon
  • Telefonla fiziki anlamda bazı sıkıntılar yaşadım başta yamukluk vs olsun ama en azından güncelleme desteğini sürdürmeleri mutlu ediyor . Büyük bir hasar almadıkça da değiştirmenin gereği yok. Zenfone 2 mutlaka ucuzlayacaktır.

senin işinde zor be abi ben senin yerinde olsam alırdım bir nokia lumia ömürlük telefon

ilk android li telefonum LG GT540 dan sonra nı ikinci oldu.
    buda bi tecrübe oldu bana.
    aldığım en büyük ders ise bir sonraki telefonum intel işlemcili olmayacak ve çıkarılabilir pili olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cikarilabilir bataryayla bi alakasi yok sarjin mesela lg g2 cikarilamiyor z3-z2 cikarilamiyor ama sarjlari uzun gidiyor ayrica lg g3 mesela yakinimda var telefon yeee dustugu zaman 3 parcaya ayriliyor bence cikarilamiyan batarya daha iyi

usta yanlız son güncellemede sanki batarya performansı atmış öyle geldi bana

Güç tasarrufu hangisinde duruyor

usta yanlız son güncellemede sanki batarya performansı atmış öyle geldi bana

nekadar artabilirki :)
    güncelleme yapanların FM radyoları duruyor mu çalışıyor mu acaba?
    :)

Orijinalden alıntı: Yasinayaz23

Bence cikarilabilir bataryayla bi alakasi yok sarjin mesela lg g2 cikarilamiyor z3-z2 cikarilamiyor ama sarjlari uzun gidiyor ayrica lg g3 mesela yakinimda var telefon yeee dustugu zaman 3 parcaya ayriliyor bence cikarilamiyan batarya daha iyi

aynı fikirde değilim malesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.zKn -- 14 Ocak 2016; 23:04:13 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.