Şimdi Ara

Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
10
Favori
60.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknosa elemanı yada size satan Asus promotörünü klasik yalanları :D Bende var. Aynı adama başka ürün anlattırın aynısını söyler :DDDDDDDDD
  • cagty kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemi ile alakalı şifre yazmadan enter a bas giriş yapar. Aynı durumu Hp win10lu cihazında gördüm. Cihaz şifresiz kurduk. Ama şifre koyulmuş gibi açılması enteresan :)
  • jeriko77 kullanıcısına yanıt
    hocam windows 7 kurulabiliyor mu bende bu laptoptan aldim yarin gelicek insallah ve model numarasini yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeMaster33

hocam windows 7 kurulabiliyor mu bende bu laptoptan aldim yarin gelicek insallah ve model numarasini yazabilir misiniz?

ben denemedim ama kurulmaması için bir sebep yok..
    Model: K555UB-X0Q96T
  • bugün elime ulaştı benimde fakat touchpad hareket ediyor sizde de öyle mi
  • BladeMaster33 B kullanıcısına yanıt
    kurulamıyor, windows 8 de kurulabiliyor ama driverlar eksik kuruluyor birçok özellik kullanılamıyor. windows 10 kurmalısın.
  • merhaba arkadaşlar bimekste neden bu kadar ucuz acaba? sizce alınır mı? http://www.bimeks.com.tr/urun/149779/asus-k555ub-xo096t-i5-w10-.aspx#specs
  • ayno laptop 12 gb ramlisini aldım.

webde gezinirken sayfa içinde akış zayıf geldi bana...yazılımsal bişey mi bilemedim. çok hızlı geçiş olmasını bekliyordum..bunu göremedim...kullananlarda aynı düşünen var mı.

en iyi yanı hiç ısınmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazemeteo -- 13 Mayıs 2016; 12:58:13 >
  • Selamun aleyküm cümleten ürün hepsiburada.com da 2199 TL 100 TL anında indirim oluyor ve yapı kredi cüzdan uygulaması ile toplam 150 TL worldpuan veriyor alıp almama konusunda kararsızım sizin yorumunuz ne olur ?

http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo198t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602036
  • Merhaba arkadaşlar, dün teknosadan k555ub-xo67t modelini aldım, eve gelip kutusundan çıkardım ekranı açtığımda ekranın altında bulunan plastik kısım (asus yazısının hemen üstü) çekince geliyor ve ekranla arası açılıyor araya toz vs. falanda kaçmış bu bir hatamıdır kullanan arkadaşlardan rica etsem aynı sorun sizdede varmı yani o plastik kısım esnekmi yoksa ekrana yapışık şekilde hiç çıkmıyormu bakıp beni aydınlatırsanız sevinirim. İade etmek için 12 günüm var. Saygılarımla
  • Bu üründen aldım bende fakat ilk aldığım zaman tab tuşu yerinden çıkmıştı ve klavye tabanındaki tuşun takılacağı diş yamuktu. Değiştirdim yenisi geldi bu sefer de m harfini basan tuş yamuk. muhtemelen onunda alttaki diş kırık. Bu modeli kullanan arkadaşlarda böyle bir durum söz konusu mu ? iki kutudan da aynı hatanın çıkması çok saçma geldi bana. Bilgi verebilir misiniz ? Bu arada ürünü tekrar mağazaya geri verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_kid1

Ben kullandım hocam, ssd taktım dvd yuvasınada kendi hardiskini taktım, 4gb ramle birleşince bilgisayar şiir gibi oldu. ssd takınca zaten garantiden çıkar, dvd aparatı bşey farkettirmez :) Bu arada dvd aparatı takmak isteyen arkadaşlar 9,5mm olanın alsınlar ki bu bile zor girdi, ikinciside ben dvd vidasını takmadım istediğim zaman dvd yerine takarım diye ama sıkı geçme olduğu için nasıl çıkar bilmiyorum :)

ssd boyutu önemli mi. Eski laptopa 120gb ssd crucial m500 takmıştım, onu çıkartıp buna taksam uyar mı(bu cihaz sanki daha ince ssd ister gibime geliyor.) bir de hangi model caddy aldınız. Onların da boyutları değişliyormuş.

son olarak, garantiyi yaktınız mı. bu işlem için servise götürmeye eriniyorum, garantiyi yaksam mı karar veremedim. Zira 4-5 günde bir ekran görüntü vermeyi durdurdu diyor. ekran kartı yakında sorun çıkartacak gibi duruyor, garanti dışı kalsın istemiyorum.

• ozan_k kullanıcısına yanıt
    ssd bıyut olarak standart diye biliyorum, benim daha önceki pc taktığım ssd yi kullanıyorum sonuçta, sanırım3-4 yıllık filandı. caddy olarak boyutunu hatırlamıyorum ama en incesini alacaksın yoksa sığmıyor. ben yaktım hocam, iyikide yakmışım içinden önce 1 adet gezinen boşta vida çıktı, sonra farkettimki 1 tane daha varmış :) karar sizin. garanti dışı kalsın istemiyorsan pc yi servise gönderip 70-80 tl ssd taktırabilirsin
  • Arkadaşlar bilgisayarı aldım vatandan x0092t versiyonunu. Gece indirim denk geldi 2099a geldi. Şimdi win10 içinde kurulu geldi. Ben bunu format atmam gerektiğinde falan tekrar kullanmak için dvdye falan nasıl yedekleyebilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Aragorn -- 29 Haziran 2016; 15:32:13 >
  • Yorumlarınızı okudum bu laptopuda almayı düşünüyorum lakin. Bir arkadaşım asusun bazı modellerinde fanlar çiftlidir demişti sağ ve sol ve fanlar aşağı değil yukarı üflüyor. Üflenen bu hava klavyeye vuruyor ateş gibi oluyor demişti. İlk zamanlar sallamazsın ama ilerde bilgisayar kendi kendine kapanma durumu yaşanır demişti. Bu konu hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Çünkü ben bu pcde 2 knight karakteri aynı anda kullanıp 1 hafta 10 gün nonstop harici soğutucu fan ile kullanmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende 1-2 haftaya alicam sizce vatandan 12gb lik mi alayim win10'da var 2200 toplam

• RawShed kullanıcısına yanıt
    AL Hocam hiç kaçırma çok şık bir laptop.Şuan sana kayınpedere aldığımız laptoptan yazıyorum 2200 TL'ye böyle sistem toplayamazsın.
  • lapry kullanıcısına yanıt
    8 gblik win 10 ebrarda 1900'e buldum ordan alacaz bakalım 1-2 haftaya

• quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

8 gblik win 10 ebrarda 1900'e buldum ordan alacaz bakalım 1-2 haftaya

Hocam bnde baktm da free dos dio win 10 kurulu olan hangisi?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.