Şimdi Ara

Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz ALINIR MI? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
10
Favori
60.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fbler770

hocam ses durumu falan nasıl cihazın çalışırkenki

hocam ses fena değil, güzel yani. yalnız çok yüksek değil.
    kulaklık girişi de kulaklı+mik jacklardan, tekil jack.
  • DVD yi söküp caddy aparatını kullanan oldu mu hiç? Garantiyi bozuyor mu bu işlem?
  • kuti5344 K kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım hocam, ssd taktım dvd yuvasınada kendi hardiskini taktım, 4gb ramle birleşince bilgisayar şiir gibi oldu. ssd takınca zaten garantiden çıkar, dvd aparatı bşey farkettirmez :) Bu arada dvd aparatı takmak isteyen arkadaşlar 9,5mm olanın alsınlar ki bu bile zor girdi, ikinciside ben dvd vidasını takmadım istediğim zaman dvd yerine takarım diye ama sıkı geçme olduğu için nasıl çıkar bilmiyorum :)
  • Arkadaşlar laptop masaüstünde açık ve hiçbir işlem yapmıyorken 50 cm öteden sürekli ve kesilmeyen bir cızırtı sesi duyuyorum.Laptobun dokunmatik mouse yerinden aşağı yukarı yapabileceğim bir yerde bu işlemi yaptığımda mouse yerinden ayrıca bir başka cızırtı sesi geliyor.Bu sorun herkesde mi var?
  • meraba ben bu ürünü alalı 1 hafta olmadı daha fakat bi soru var aklımda mause kısmında bi boşluk var acaba sizin pclerde de varmı o boşluk yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir_sencer

meraba ben bu ürünü alalı 1 hafta olmadı daha fakat bi soru var aklımda mause kısmında bi boşluk var acaba sizin pclerde de varmı o boşluk yardımcı olursanız sevinirim.

O boşluk bende de var. Ben de soracaktım benden başka kimsede var mı diye. O boşluğa basınca seçim tuşu gibi işlev görüyor, ancak bu bir hata mı yoksa ASUS un Smart Gesture özelliğinin bir parçası mı anlayamadım.
    Bu arada ASUS Smart Gesture özelliğini keşfeden var mı? Bence çok kullanışlı bir özellik.. İki parmağınızla sayfa kaydırma, üc parmakla bildirim çubuğu ve üç parmağınızı yukarı kaydirdiginizda açık uygulamaları gösterme gibi bir yığın özellik var. Ses kalitesi de çok hoşuma gitti Dolby' den daha kaliteli bence.

Yalnız bir sorum var, bilgisayarı alırken bana herhangi bir DVD verilmedi. İnternette birkaç yerde görmüştüm, açılış ekranında F9 ile DVDsiz format atabiliyormusuz. Doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eduardo58 -- 23 Şubat 2016; 9:05:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo58

quote:

meraba ben bu ürünü alalı 1 hafta olmadı daha fakat bi soru var aklımda mause kısmında bi boşluk var acaba sizin pclerde de varmı o boşluk yardımcı olursanız sevinirim.

O boşluk bende de var. Ben de soracaktım benden başka kimsede var mı diye. O boşluğa basınca seçim tuşu gibi işlev görüyor, ancak bu bir hata mı yoksa ASUS un Smart Gesture özelliğinin bir parçası mı anlayamadım.
    Bu arada ASUS Smart Gesture özelliğini keşfeden var mı? Bence çok kullanışlı bir özellik.. İki parmağınızla sayfa kaydırma, üc parmakla bildirim çubuğu ve üç parmağınızı yukarı kaydirdiginizda açık uygulamaları gösterme gibi bir yığın özellik var. Ses kalitesi de çok hoşuma gitti Dolby' den daha kaliteli bence.

Yalnız bir sorum var, bilgisayarı alırken bana herhangi bir DVD verilmedi. İnternette birkaç yerde görmüştüm, açılış ekranında F9 ile DVDsiz format atabiliyormusuz. Doğru mu?

Windows 10 ile birlikte DVD ile format kalktı imkansız DVD vermeleri.

• Eduardo58 E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler verdiğiniz bilgilendirme için.birde ses için bir ayar yaptınızmı bazen boğuk geliyo ses müzik dinlerken son ses açtığımda.
  • Merhaba arkadaşlar bende bu aletten aldım geçen haftasonu
    ve alır almaz formatlayıp w10 ent 64 bit yükledim

şimdi şöyle garip bir durum ile karşılaşıyorum
    pc yi açtıktan sonra şifre ekranı geldiğinde
    şifrenin sayılı kısmını numerik taraftan girdiğimde şifre hatalıdır diyor
    ama klavyenin üstündeki sayılardan girdiğimde kabul ediyor
    ve bir defa açtıktan sonra tekrar ekranı kitlerseniz ondan sonra şifre girdiğinizde
    numerik taraftanda girsem bir sorun olmuyor
    açılışta numlock tan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum
    formatladığım için asus un herhangi bir programını tekrar yüklemedim üzerine

denk gelen var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagty -- 25 Şubat 2016; 9:32:02 >
  • DVD olmadan nasıl formatlanıyor? Bir yerde PC acilirken F9 a basın yazıyor ama ben kurtarma ekranına bile giremiyorum

• Arkadaslar bu bilgisayari freedos olarak siparis ettim yarin elime ulasacak ama nasil windows yukleyecegim buna ?

• arkadaşlar numerik klavye sorunum laptop açılınca numlock a basmadan çözülmüyor
    yani pc açıldı şifre ekranında numlock a bastığında anca numerik klavyeyi kullanabiliyorsun
    otomatik olarak açık gelmiyor bunun bir çözümü olmalı çok saçma geldi bana

ayrıca freedos olarak aldıysanız laptopu
    F2 ye basılı tutarak güç düğmesine basarsanız
    BIOS ekranı açılır oradan boot priorty yi değiştirip
    bootable bir windows dvd si takarak işletim sistemi kurabilirsiniz
  • quote:

çok teşekkürler verdiğiniz bilgilendirme için.birde ses için bir ayar yaptınızmı bazen boğuk geliyo ses müzik dinlerken son ses açtığımda.

Vallahi ses için bir ayar yapmadım ama gayet iyi.
    Bu arada alır almaz NVİDİA Grafik kartının güncellemelerini yükleyin. Ekran fark edilecek düzeyde daha kaliteli oluyor.

• Arkadaslar bende bu bilgisayarda steam üzerinde cs go da vac hatası yasayan mağdurlarından biri olarak format attım windows yüklenirken bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden baslatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı.win. yüklemesi devam edemiyor vs klasik hata veriyor bu bilgisayarda bu hatayla karşılasan var mı

• duha_tahir D kullanıcısına yanıt
    Hocam cs go da vac hatası derken. Ne tür bi sorun o ?

• Merhaba. Siz kullanıcılar k555ub nin hangi modelinin daha az sorunlu olduğunu düşünüyorsunuz. Almayı düşünüyorum da.

• Merhaba arkadaşlar bende Asus K555UB-XO099D almayı düşünüyorum. Bu seride kasa alüminyum mu yoksa komple plastik mi? Kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 9 Nisan 2016; 9:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Merhaba arkadaşlar bende Asus K555UB-XO099D almayı düşünüyorum. Bu seride kasa alüminyum mu yoksa komple plastik mi? Kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim

kasa plastik hocam. bir ultrabook kadar ince olmasa da ince ve hafif ayrıca.
    kasanın plastik olması demek, nazik kullanırsan daha iyi olur demektir, ona göre
  • Cizim için almayın işlemcinin sonunda u geçiyorsa kesinlikle almayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilaseta -- 11 Nisan 2016; 9:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Merhaba arkadaşlar bende Asus K555UB-XO099D almayı düşünüyorum. Bu seride kasa alüminyum mu yoksa komple plastik mi? Kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim

Kasa plastik gibi ama bana bayağı kaliteli geliyor. Özellikleri bence gayet iyi. Bir arkadaşıma da tavsiye ettim ve o da aldı, iyi ki de almışım diyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.